Det är lördag! Hopprep ger lock för öronen!

28 Aug, 2010 - 16:54 ☆ glada dagar


Fina och funktionella träningskläder gör faktiskt träningen roligare! Så när jag satte på mig min nya nike tröja (som nog är det finaste jag har i min garderob för tillfället. Älskar den!) kände jag att träningen inte kunde misslyckas idag ;)

Det blev full fart sen sekunden jag klev in på gymmet.
Löpbandet. Tempo!

Rygg
som bestod av rodd, latsdrag, draken med 10 kg viktskiva. Tempo mellan övningarna.

Armar
Biceps triceps i dragmaskin. Tempo mellan övningarna.
Armhävningar Tårna på pilatesboll. Händerna på balansplattor. Triceps armhävningar på knogarna, bicepsarmhävningar med händerna på hantlar. Tempo! Galet!

Mage/Bål varianter på pilatesboll och med medecinboll. Tempo!

Hopprep
intervaller med hopprep. lugnare. tempo järnet så länge jag orkade. växlar. lugnt. järnet... Sista gången jag hoppade som en idiot det snabbaste jag kunde (jämfotahopp och drar upp knäna) tills jag höll på stupa smällde det till i örat och jag fick världens lock! Då insåg jag att jag borde ha tagit det lugnt eftersom jag nog inte är fullt frisk ännu. Skit!



När jag kom hem åt jag en romantisk tidig middag med mig själv. Bestod av spagetti, broccoli och lax. Väldigt gott. Men då var jag också hungrig som en galning och kände att jag hade kunnat äta mer än Magnus Samuelsson - ja för han måste äta rätt mycket va??


Nu säger jag:

KLARA....



FÄRDIGA.....



FEST!

haha. har jag verkligen sådär stora händer och långa armar? jag ser ut som en apa!

På tal om apor. Ikväll är det lördag! Vi ska ut och äta middag ett gäng. Sen blir det ett glas vin hos mig och sedan ut på lokal och dansa. Svänga dem lurviga som en apa...

Vad gör ni ikväll?

PUSS
Pe

Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback