jag är dålig....

11 Aug, 2010 - 00:50 ☆ glada dagar
...på att uppdatera bloggen... vet inte vad som har hänt.



jag jobbar och tränar hela tiden. och sen är jag trött.

Idag körde jag en monster övning på medecinboll (jag älskar medecinbollar!!!) armhävning med en hand på bollen och rulla sedan under bröstet och byt till andra handen på bollen. Samtidigt stod jag med tårna på balanskuddar. Galet bra. Galet jobbigt. Galet skönt!




Körde slut på biceps och magen idag också. Skönt skönt skönt. Har börjat lägga mer fokus på ryggen också. Snart måste jag börja fokusera på mina stackars ben. Så dem inte försvinner... Köttiga ben ska det va. Haha :)


Hoppsan vart tog benen vägen??? Börjar bli dags för lite knäböj och tunga utfall minsann...

Hade MAQ pass ikväll förresten. Alltid lika härligt och roligt. Efteråt skulle jag bara trötta ut magen och biceps lite fort. Men jag kunde inte slita mig. Det var så roligt att träna. Roligt att testa nya övningar. Roligt att träffa folk och prata lite. Hade en gymvisning också.

Igår blev det lite intervaller på löpbandet och tröttade ut triceps bland annat. Som sagt måste jag pumpa upp mig inför min sthlms vistelse på torsdag när jossan ska ta några träningsbilder på mig. ska bli galet roligt. :)



Förhoppningsvis blir det snyggare bilder än dem här... hehe



Och snyggare än dem här.... :D (var tvungen att censurera min urringning. Visserligen har jag fått höra att jag är okvinnlig så behöver väl inte vara rädd för att något ska trilla ut... Ja jag kanske ser ut som en man. Men heeey jag kan inte rå för mina gener. Men så ni vet är jag en kvinna. Jag går i klackar och skakar rumpan på dansgolvet.)



Jag har i alla fall börjat öva på mina bästa fotominer... Okej såhär fula bilder tar garanterat inte Jossan. Så låt oss jämföra sedan. Okej!? Jossan jag är redo för dig! ;)

Ja vad ska jag mer säga. Livet leker! Världen är full av träning! Världen är full av vältränade män! haha

Puss
fröken Pe


Kommentarer
Iz@ säjer:

Härligt musklad du är! Tränar du med fria vikter eller i maskin? Du får gärna skriva om dina övningar (tänker på bollen nu) så jag får lite tips.

2010-08-12 @ 00:02:03
Blogg/Hemsida: http://imittegetparadis.blogg.se/

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback