en femma på det!

20 Dec, 2010 - 22:34 ☆ glada dagar


Måndag = bra dag! Ge mig en femma på det! Hiiiiigh five!

Jobbat jobbat jobbat. Köpt lite fler julklappar. Haft boxningsträning, som faktiskt blev riktigt jobbig. Jösses hur tänkte jag när jag planerade övningarna? ;) Mina vader krampar efter upphopp med slag på mits, intervaller på hopprep, springande o boxande och gud vet allt. Galet men härligt! Eller vad säger du Erik? :) hehe



Jag upptäckte att dem har roligt julpapper på barnens hus, och att leksaker är galna! Dels är leksaker galet dyrt men det finns ju så många fascinerande konstiga märkliga leksaker nu för tiden. Jag skrattade bland hyllorna och önskade jag fick vara barn igen! :) (och ja det är tillåtet och väldigt roligt att trycka på allt som låter)

Dagens insats till "jag är för snål för att köpa tråkiga saker så jag snor dem från restauranger istället-burken" kom från max idag. American hot chicken mål var ingen lek. Lite morötter till det. Gott.



Imorgon är det bara tre dagar kvar till julafton. Och bara 2 dagar tills jag drar till nordligare breddgrader.
Måste börja packa ungefär nu om jag ska hinna med tanke på allt jobbande.

Upp med handen. Ge mig en femma på att dagen har varit grym!

Kom ihåg att le innan ni somnar. Man ska alltid le det sista man gör på dagen. Och det är det första man ska göra när man vaknar. Livet blir så mycket roligare och du blir så mycket gladare! :) Tro mig!

Så keep smiling.

Kärlek
Pe







Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback