10 sätt att hålla formen när livet är en fest!

05 Dec, 2010 - 16:51 ☆ glada dagar

HALLÅ PIIIIITEÅ!

Nu är det en sådan här "dagen efter" dag igen. Med andra ord var jag ut och dansa även igår. Fest hela helgen. Livet är en fest och det är svårt att tacka nej när man alltid är bjuden! ;)



Även nu om jag inte skulle orka festa hela tiden så är det roligt lite då och då. Nu på senaste har det visserligen blivit lite mer av det goda festarlivet.... men varför ligga i soffan en helg när man kan dansa? :)

"Festar du som tränar så mycket" har jag fått höra mer än en gång när jag är ute och svänger dem lurviga på dansgolvet. Så kompisar klart man kan vara ute och festa även om man vill träna mycket. Det gäller bara att festa SMART ;)



1)
Se till att äta ordentligt med mat innan festen drar igång.
Är du hungrig kommer du äta chips tills du dör eller vräka i dig skräpmat innan du går hem och sover.

2) Börja dansa redan hemma.
Framför spegeln när du väljer kläder. I duschen. Testdansa i alla skor du har innan du väljer ut ett par för kvällen. All dans är bra dans ;) Du kommer inte bara i rätt partystämning utan du rör ju på dig också. Så shake that ass redan när du förbereder dig för partykvällen! haha.



3) Klä dig i tunga detaljer.
Japp ta på dig tunga smycken. Stora klockor och stora örhängen eller armband som väger några kilo. Tänk att gå och bära på dem där extra vikterna hela kvällen....

4) Ta på dig klackar.
Men tänk för guds skull på att sträcka på knäna och räta upp ryggen. Snacka om att träna upp en snygg hållning under flera timmar. Bak med axlarna håll in magen och sträck på dig. Ta världen med storm och slå klackarna i taket! ;)

5) Gå till festen och gå hem.
Packa en väska med extra kläder och kanske ett par sneakers. Strunta i taxin utan gå istället. Dels behöver du frisk luft, sparar pengar, och vill du få ut lite extra av din party walk så krydda till det med lite hoppsasteg! wooola!
Bor man i nordliga breddgrader och det är mycket snö så utmana kompisarna med ett spark race till festen. Lite svett får du ta, du kommer ändå bli svettig on the daaaancefloor! ;)



6) Gör något roligt på förfesten
Som att spela tvspel. Utmana kompisarna i en boxningsmatch. Spotta ut snusen sätt upp håret Och gå in helhjärtat i det du gör. Man måste alltid vinna... haha



7) Välj ett bra festsällskap
Det är viktigt att du beblandar dig med rätt sorts partyfolk. Glada och trevliga människor. På så vis får du skratta mycket. Så mycket att du har träningsvärk i magen dagen efter! :D



8) Utnyttja att du är djurrädd
Var hos folk som har djur. Gärna både katter och hundar. Är du som jag rädd för dessa varelser så kan du varje gång du hoppar till och skriker när dem kommer för nära, fortsätta hoppa upp o ner några gånger. Tänk så mycket kalorier du bränner varje gång du hoppar....



9) Det viktigaste av allt- dansa!
Se till att dansa konstant. Släng med håret, vicka på rumpan, skaka på bröstet, ta plats på dansgolvet. Rör på fötterna sträck på armarna. Ju större rörelser desto bättre. Är det trångt så ta tillfället i akt och knuffa lite extra på människorna som du krockar med!

10) Alkoholen
Man kan dricka ett vin som innehåller lite mindre alkohol för att på så vis inte bli för full och ha kontroll på kroppen. Sen är det ju viktigt med varannan vatten- men detta kan du slå ihop genom att beställa en 4a loka i baren. Då behöver du ju bara dricka ett glas och besparar dig ytterligare en kisspaus.

Glöm inte att gå till efterfesten när krogen stänger. Det får gärna vara lite kallt- då går du bara fortare. Samla ihop ett glatt gäng eftersom det är roligare att gå tillsammans. Tävla med sällskapet om vem som går fortast, vem som har bäst balans på trottoarkanten o liknande grejer.

Dansa till waka waka hela efterfesten för att få ut så mycket som möjligt av partykvällen!

ENJOY ;)

Pe


Kommentarer
Amanda säjer:

hahahah BÄST!!!! Följer alla dina råd, JÄMT!!!! Om man tror att man är en spice girl, blir livet en fest, mitt livs motto!!! Ginger spice for evva!!! Puss på dig goding, vi ses snart!!! KRAMAR & KÄRLEK!

2010-12-06 @ 17:09:26

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback