Jag är förälskad

19 Dec, 2010 - 23:00 ☆ glada dagar


Jag är förälskad i 4e advent. Jag älskar julen. Jag kan bekänna att jag är en riktig julnörd. Tycker det är den bästa tiden på året. Snö är det bästa jag vet. Mysfaktorn är hög med julstjärnor och adventsljusstakar. Julgran. Julmat. Glögg. Julmust. Köpa julklappar. Slå in julklappar. Ge julklappar. Umgås med familjen. Träffa släkten. Vara med kusinerna. Träffa kompisarna hemma. Vara i KIRUNA. Gå ut juldagen. Säg det och jag älskar det!



Idag har jag varit på stan med mamma och handlat julklappar. Köpa julklappar och presenter tycker jag är skitkul faktiskt. Speciellt när man hittar något man känner sig nöjd med förståss, och Idag blev jag riktigt nöjd med mina inköp! :) Har lite julpyssel nu, i form av inslagning, innan jag ska kasta mig i säng.

Träningskläderna hänger på tork
(ja för kom det ihåg att dem måste hängas på tork innan man kastar dem i tvätttunnan. Hujedamej för att kasta blöta träningskläder i en hög.) och det blev ett kanonpass ikväll!

Gamla och nya deltagare på boxpasset och energin var skyhög! Shit vad bra dem är mina boxdeltagare alltså! Massa kärlek till er! :)

Jag längtar till torsdag så jag har kramp i magen.
Då ska jag äntligen få träffa killen jag längtar allra mest efter just nu.

Har ni haft en bra helg?
Puss och godnatt

Pe


Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback