träning för den late!?

04 Maj, 2010 - 10:43 ☆ glada dagar


Fastnade framför tv shop och abtronic. jag blir bara förbannad. träna med ett löjligt bälte runt magen? vansinne. Tjusningen med att träna är att fara iväg till gymmet, svettas, få lite egen tid, känna att man kämpar, blir trött... ni vet! Träning för mig är inte att sitta i soffan och tro att ett bälte ska få mig i form.
Men vad vet jag det kanske fungerar? Någon som har beställt hem en abtronic kanske? Eller någon som vet om det ger resultat? jag synar.. men det är väl för att tanken känns så konstig och löjlig.. haha!


smörgås med keso, avokado och en paprika på toppen- så gott! och jag känner mig alltid så snygg på morgonen när jag dricker morgonkaffet! *hah!*

ha en härlig dag! solen skiner i Piteå. Oj så härligt

Pe

Kommentarer
jenny säjer:

jag hade en sån där grej när jag krossade knäskålen, den var till för att få igång musklerna igen, tillsammans med träning, inte för att själv bygga muskler. Men vad vet jag, det kanske fungerar..

2010-05-04 @ 11:59:54
Blogg/Hemsida: http://jennymaki.blogg.se/
Maria säjer:

De där bältet förbränner fett, men de ökar ingen muskelstyrka då det inte är någon belastning på musklerna. Och ger heller inga användbara muskler...

Men jag håller med dig, man ska träna på riktigt istället då man dessutom får en massa endorfiner ;)

2010-05-04 @ 12:33:55
Blogg/Hemsida: http://marremurt.blogg.se/
S säjer:

OM det skulle fungera så skulle ju varenda jävel redan ha ett sådant bälte - eller hur?!! men håller med jenny - man använder den för att hålla igång musklerna när man är skadad. Men till att gå ner 20 kg...nej =)

2010-05-04 @ 16:21:49
Fröken Pe säjer:

Ni har rätt. det är säkert jättebra efter en skada eller liknande. Men på reklamen lovar dem ju värsta superkroppen med magrutor.. lite väl kanske.. Men den är säkert inte helt värdelös :)tacka vet jag zumba.. haha :)

2010-05-04 @ 21:17:37

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback