på natten hoar ugglorna

01 Dec, 2010 - 00:22 ☆ glada dagar
Hej alla nattugglor! Är ni vakna?

Ni sover säkert som små barn och har redan läst min blogg och tycker att jag är en tråkig människa som inte uppdaterar... Men ni vet att ibland går dagarna så ruskigt fort. Och plötsligt är det midnatt och jag borde ramla i säng.



Idag har varit ännu en fantastisk dag i mitt fantastiska liv. Jag ville köra Bodycombat och jag ville träna tungt i gymmet och jag ville massa andra saker. Men jag har tagit det rätt lugnt. Ätit middag, druckit kaffe, tagit en snus, slängt ut fula grejer och slängt in nya.

Mitt träningssug var dock stort så jag har lekt lite med hantlarna och gummibandet. Nu skriker mina triceps!


Min mage skriker lite också. Dels av att jag var tvungen att träna magen, och dels för att jag dem senaste timmarna endast har druckit julmust.

Det känns att jag har vilat fler dagar än på mycket länge. Men jag antar att det är bra. Musklerna sväller ju under vilan dessutom... helt perfekt.... hah!

Ska fokusera på ryggen imorgon på gymmet. men måste vara försiktig ännu. Jag är för ung (även om jag vissa stunder har en grym åldersnojja) för att få problem med ryggen på riktigt.

Jag har så många träningsår framför mig! Och på det stora hela; vad gör det om 10 år att jag var tvungen att ta en längre lugn period? Ja Antagligen gör det att jag kan träna om 10 år!

Känn lugnet och le - som fröken Pe


Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback