ja jag ska sova. men kom att tänka på dem här kidsen bara...

04 Okt, 2010 - 01:18 ☆ glada dagar
Jag ska sova alldeles strax. varför jag är vaken så här sent är en helt annan historia... men det är inte enbart för att jag inte kan hålla mig från att tömma godisskålen från igår...



Söndagar innebär jobb för mig. Ärligt talat så känns det ibland så tungt att inte vara ledig en hel helg. Det ska planeras och förberedas och filuras och kluras till dansgrupperna på söndagarna.

Sen har jag då 3 funkykidz grupper efter varandra som tar mycket energi.
Men allt är så värt det när jag väl är där. När barnen kommer springandes och delar ut kramar. Eller när föräldrarna till dem minsta säger att det har hänt så mycket, att barnen har blivit så duktiga.

Då är det värt allt. Jag blir extra påmind om varför jag gör det. För att jag älskar det helt enkelt! :) Jag älskar barnen och jag älskar att dansa med dem! :) Det gör mig så glad!



Något annat som jag älskar är färg och mönster! Det gör mig också glad!

Träning gör mig glad förståss. Idag blev jag glad av att ha Boxpass med energifulla deltagare. Och sedan gav Anette mig energi när jag var på hennes Bodypump. Det blev en härlig söndag!

Efter en heldag med full fart var det skönt att ta en kaffe på seven eleven och sedan åka bil med N i Piteås mörka höstkväll.

Har ni haft en skön helg?

Godnatt kompisar
Pe

Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback