Lindat kablar och packat lastbilar.

31 Okt, 2010 - 04:07 ☆ glada dagar


Hej mitt i natten. Jag har nyss kommit hem efter att ha varit i Luleå och rivit scen. Tydligen hade Björn Skifs med sig mer grejer än dem har till melodifestivalen! och ni kanske kan tänka er hur mycket det är när det vankas melodifestival?

Det har gått väldigt bra i alla fall. Skruvat loss högtalare, packat casar (case = låda oftast stora. med lock. typ), lindat kablar, lastat lastbilar osv osv...

Kablar är jobbigt kan jag berätta. Krypa under scen och leta slutet på dem. Linda stora tunga kablar är ingen lek. :)



Ja lite trött kan man bli i kroppen efter scenbygge och scenriv. Det mesta är ju rätt tunga och otympliga grejer.

Sen har jag inte riktigt längden med mig heller. Blir extra jobbigt när jag ska lyfta högt med mina ynka 158 cm. Och jag har heller inte så mycket kroppsvikt att lägga bakom, jämfört med dem stora karlarna, när man ska skjuta upp stora case på lastbilarna tex. Men det är bara att hugga i så gott kan man! :)

Det gjorde då ingenting att jag försov mig till gympasset idag. haha. Kroppsarbete gillar vi!

Nu ska jag kasta mig i säng och ladda för en ny arbetsdag imorgon. Känns skönt att man har ställt bak klockan en timme till vintertid. Visst får man sova en timme längre då? ;)

Pe

Kommentarer
Rebecca säjer:

Hallo! Jo det är jobbigt att man är så när det gäller shopping :) Men det blev iaf inte att byta storlek, fick fråga en i butiken om råd och då kändes det bättre även fast den mindre satt snyggare enligt mig hihi ;) Nice du ser ut som en riktigt arbetare hihi :)

2010-10-31 @ 21:25:50
Blogg/Hemsida: http://aspegrenrebecca.blogg.se/
Anna säjer:

Måste pallra mig dit någon dag då och kanske köpa nya skor? Var de dyra? Å andra sidan är bra vinterskor värda sitt pris :)

Jo du kan ju passa på att hälsa på när P börjat jobba så får man lite sällskap och vi kan surra lite tjejsnack ;) Puss kram

2010-11-01 @ 08:59:40
Blogg/Hemsida: http://jakiya.blogg.se/

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback