Dansa som om du har stulit skorna. Och sen ler vi!

07 Apr, 2011 - 22:55 ☆ glada dagar
Fantastisk dag trots att jag kände mig trött som en gris. Om nu grisar brukar vara trötta? Jag låter det vara osagt. J låter iaf som en gris när han sover och han brukar vara trött. Men om det nu hänger ihop låter jag också vara osagt....




Ikväll blev det Bodycombat och afropower dance. Skönt skönt skönt och kul kul kul. Det gick snabbt stabilt och jätte jätte braaaa. :)

Sen blev det en myskväll hos Anna över en kopp kaffe, kaka och prata ikapp oss om allt! Var för länge sedan vi hann träffas så det var fantastiskt att det äntligen fanns tid!

Blev massa zumba. Vi pratade zumba, dansade zumba, lyssnade på zumba och tittade på zumba. haha. Allt är ju zumba känns det som ibland... Det är så brett och därför det är så väldigt väldigt roligt! Finns så mycket musik och steg man kan använda!




Så nu blir det mera nytt på måndagens zumbapass! weeehoo vad här ska dansas.

Det roliga med zumba är att det blir till något eget på varje ställe som har zumba. Alla instruktörer gör det på sitt eget sätt, har olika musik, olika tempon på passen osv. Fantastiskt tycker jag! som instruktör gör jag det på mitt sätt och det blir till mitt pass. :) Jag väljer att bara dansa. Vill ha ett högt tempo och vill att svetten ska rinna. :)

Dansa som om du har stulit skorna. Eller som om det brinner under fötterna. Låt det explodera i bröstet. Känn energi ut i fingertopparna. Låt höfterna åka karusell. Skaka axlarna som om dem har ett eget liv. Glöm inte bort att le. Dansa ska alltid få dig att le.


Gooooood natt världen.

Pe

Kommentarer
Stefan Nilsson säjer:

Vad tycker du om att Biggest Loser ska börja med Zumba?



http://biggest-loser.se/biggest-loser-zumba/

2011-06-16 @ 13:00:58
Blogg/Hemsida: http://biggest-loser.se

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback