Konsten att älska

27 Mar, 2011 - 22:12 ☆ glada dagar
Mitt hem är ett kaos. Jag hinner inte diska. Hinner inte laga mat. Ignorerar dammråttor. Förnekar att jag borde städa. Lägger post och räkningar på hög i hopp om att jag ska komma ihåg att ta tag i det sen. Jag snubblar över väskor och skor i hallen. Halsar take away kaffe i bilen. Spillar och svär. Drar ner persiennerna för att inte tvingas se skitiga fönster och för att ingen ska se utifrån att jag fortfarande inte har gardiner i sovrummet. Stressar för att hinna skriva brev till alla mina dansgrupper. Blir galen när inte skrivaren fungerar på jobbet. Får huvudvärk att ständigt lyssna på musik i ipoden och öva in pass. Har lördag som min enda helt lediga dag under veckan men på den "lediga" dagen måste jag planera och förbereda inför veckans övriga jobb dagar. 





Det känns underbart att efter en dag med dansande fara hem i mörker. Det lyser av gatulampor och trafikljus. Radion är på högsta volym och jag bara sjunger sjunger sjunger.

Min favoritlåt just nu! Höjer radion till max....

 



Jag lever i en dröm!
Det är skönt att tänka att världen inte går under för att jag ignorerar disken en dag. Kaffet smakar ljuvligt i bilen. Jag trivs i min fina bil. Jag älskar att fara runt och jobba och hinna sjunga av mig i bilen. Jag älskar mina träningsväskor och skor. Drar jag ner persiennerna så finns inte skitiga fönster och gardiner är ändå såååå 2010. Mina barngrupper är fantastiska och går det inte att skriva ut brev får jag passa på att ringa föräldrarna och prata lite. Musik är lycka. Och musik som peppar till träning får det att pirra i magen. Jag jobbar med det roligaste jag vet. Träffar deltagare som gör mina dagar ännu lyckligare. Och att planera pass är faktiskt det jag skulle vilja göra på heltid.

Lyckliga jag. Jag älskar allt. Och jag har hittat någon som är fantastisk! Någon som peppar mig konstant. Som bryr sig om mig och det jag gör. Jag kan blogga, träna, jobba och bara vara jag och denna någon finns alltid där med fina ord och skratt. 

Konsten att älska.. Ja det är egentligen inte svårt alls, men man måste öppna ögonen och se hur fantastiskt bra man har det!

Kärlek
Pe   

Kommentarer
sunshine säjer:

har petra funnit kärleken??:)

2011-03-28 @ 16:24:04
fröken pe säjer:

ja... shit jag har nog det!! :)

2011-03-28 @ 16:36:15

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback