och helt plötsligt gör du min dag så fantastiskt bra!

22 Mar, 2011 - 23:52 ☆ glada dagar


Jag kommer hem efter en lång dag
och är både trött i kroppen och skallen. Vad möts jag av när jag slår på datorn? Jo en kommentar som gör att jag nästan gråter för att jag blir så glad! :)

Tack Anna för dina fina och värmande ord.
Du anar inte hur glad jag blev och att du gjorde min dag så fantastiskt bra! Tack tack tack :)

Jag älskar att vara instruktör, lärare och tränare men ibland är jag helt slut. Jag menar varenda människa har ju dåliga dagar, och jag kan känna mig missnöjd med mig själv och ett pass, vara låg på energi osv...

Men att få höra att någon tycker om det jag gör och mitt sätt att vara som instruktör det gör att hela mitt hjärta skuttar av glädje, och det betyder väldigt mycket!

Visst att jag har det här inre drivet och brinner för träning och instruerande men alla mår vi bra av peppande ord, och det får mig att vilja ännu mer och bli en ännu bättre instruktör! :)




Ikväll hade jag först funkykidz lektion med 4-5 åringarna. Det är underbart att dansa med barnen men jag ska vara ärlig och säga att det kräver mycket energi. 20 barn som lever om, några som inte lyssnar, någon som gråter, någon som ska kissa, någon som springer ut.... Men dem är barn. Och barn är barn. Det gäller att vara närvarande med 100 procent och ändå känns det ibland som att det inte räcker till.

Dem är fantastiska alla våra funkykidz det är ett som är säkert! :) och snart närmar det sig showdags! och jag kommer vara en mycket stolt dansfröken som vanligt :)



Sen blev det ett härligt Bodycombat pass med många deltagare och energi på topp! Grymt grymt grymt! Nästan så jag fick gåshud! :) Om exakt en vecka är det dags för nya realesen. Nr 47!! Missa inte det vad ni än gör!

Kvällen avslutades i gymmet med fokus på baksidan och lite jobb på sexpacket. Haha. Nåja sexpack o sexpack vet jag inte men jag jobbade på magmusklerna iaf!!



Tack till Tomas som tog sig tid att hjälpa mig med några övningar!

Dagens slutord får bli;

1) Man ska alltid ta hjälp av dem som är duktiga

2) Man ska kasta värmande ord och komplimanger runt sig (om man menar det) för det kan göra någons dag till något fantastiskt!

Puss puss godnatpuss
Pe




Kommentarer
Anonym säjer:

Då ska du få en till kommentar. Har börjat gå på dina BC-pass. Jag älskar dina pass, du är så peppande, duktig och motiverande! Jag fick barn för 5 månader sen och du är min inspiration att komma tillbaka till träningen. Tack för det! :) /Emelie Larsson

2011-03-23 @ 09:05:32
fröken Pe säjer:

Jösses ni ger mig så fina kommentarer så jag vet inte vars jag ska ta vägen! Det värmer otroligt mycket! :) Tack snälla Emelie! Känns härligt att kunna vara inspiration för dig. Tack ska DU ha! :)

2011-03-28 @ 16:40:59

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback