En favorit från barndomen

30 Okt, 2011 - 22:50 ☆ glada dagar
                  

Glädje är att hitta en My little ponny bok!, i påsen som mamma har packat ihop med mina gamla saker.
Det var nämligen det bästa jag visste när jag var liten.

Jag älskade My little ponny! Tror det var alla fina färger jag gillade. Ponnysar i olika färger med färgglada svansar o manar. Med stora vackra ögon. Och rosa. Mycket rosa var det. Blir alldeles salig när jag hittar boken. Minns det som igår. Kanske därför jag gillar färgså mycket än idag? Jag vill se ut som en liten ponny? haha låter märkligt.

Men å andra sidan är jag märklig. Vem är inte det?

Godnatt
Pe

det är ju så roligt mitt i allt stök!

30 Okt, 2011 - 18:50 ☆ glada dagar
                     


Imorgon är det äntligen dags att flytta på riktigt! Då ska vi komma i ordning. Städa mycket. Packa upp mycket. Lång dag. Men en fantastisk dag! Det är ju så roligt trots allt stök med att flytta. Nytt. Man får bestämma hur man vill ha det. Komma i rätta på ett nytt ställe. Längtar till morgondagen! :)

Har ni haft en bra helg?
Svar på frågor i nästa inlägg. Så fråga på om ni vill veta något! ;)

Pe

ÄNTLIGEN!

29 Okt, 2011 - 22:06 ☆ glada dagar
                            


Äntligen! Flyttdags! Så jädrans jobbigt. Men så skönt! Har längtat efter den här dagen i 3 månader :)
Idag har vi hunnit fylla ett lass, tömma ett lass eftersom vi kom in i ett rum i lägenheten idag. Skönt!
Men än är det mycket kvar att göra. Fattar inte att vi måste fortsätta flytta, bära o städa minst en dag till....



                           

                            

Det är en tung trappa när man ska bära kartonger! Men den långa trappen i nya lägenheten är redan min favorit. Fatta träningsmöjligheterna där!! haha!!! Helt otroligt. Bara att bära upp matkassar kommer bli ett träningspass! Grymt!! ;)

När det är flyttdags blir man så glad av all hjälp man får! Alexander, mamma o pappa och Tomas var guld värda idag! Tack tack tack! Vad skulle man göra utan familj o vänner? Antagligen ha svimmat i trappen!

Som jag är värd en kall öl nu!

Pe




Häng med på Box!

29 Okt, 2011 - 10:35 ☆ glada dagar
        

Fröken Pe firar Fredag

28 Okt, 2011 - 22:10 ☆ glada dagar
                 

Fredag hela dagen. Det ni ser är alltså mitt spinningpass imorse. Eller typ. Den lilla lappen skrivet med en ansiktskrita som jag hittade i barnrummet. jajjemän allt funkar. Man måste veta vilken låt man ska byta till ;)



                 

Som vanligt är fredagsmorgon den bästa morgonen på hela veckan. Träningen är grym. Morgondeltagarna underbara. Frukosten på step in svin god. Alla människor glada. Älskar morgonstund gör man varje fredag!


                             


Fredagkvällar är ingen fy skam dem heller. Speciellt när man äter god middag på Thai i bästa sällskapet med J, Amanda o Per. Idol. Kladdkaka och glass. Det är ju helt otroligt hur härligt det kan vara med fredag.


Jag har en film på G. Kommer i nästa inlägg om internet inte bråkar fortfarande :)

Later
Pe

däcka inte av trötthet tanka med energi

27 Okt, 2011 - 16:45 ☆ glada dagar
Efter vad som har känts som en lång dag är jag helt slut! Så trött så trött.

Dagen började med att jag körde in i en refug. Det var dem fälgarna. Ironiskt nog bytte jag till vinterdäck igår. Men vad hjälper det när det är blixthalt ute.

Nu längtar jag efter kvällens träning! Behöver tanka med energi! För när vi är som tröttast kan vi välja att däcka ihop eller tanka med energi. jag väljer att tanka!

Later
Pe

Favoritplagget i höst!

26 Okt, 2011 - 22:18 ☆ glada dagar
                       


Favoriterna just nu - Mina craft vindbyxor! Alltså jag vet inte vad jag skulle gjort utan dem. När det börjar vara 0 gradit eller någon minusgrad är detta byxorna jag vill bo i!

Hängselbyxor med windstopper framtill och stretch tyg baktill. Lagom fodrade för höstdagar och vårdagar. Jag promenerar i dem nu innan vintern och på våren åker jag skidor i dem. Underbara!


                       


Jag älskar att dem går upp en bit på ryggen och magen. Varmt o skönt :) Ingen vind som kommer in under jackan och får magen att frysa. Man kan böja sig utan att vara rädd för att bli kall om baken. 


                        

Jajjemän bra rörelsefrihet. Man kan ta ut stegen ordentligt som synes. Funkar även att byta däck i insåg jag ikväll.

Mitt absoluta favoritplagg för tillfället. Vilket plagg klarar du dig inte utan i höst??


I nästa inlägg kommer jag svara på era frågor om ni har några så passa på!! Kommentera. Fråga!! ;)

Puss till er fantastiska läsare. Love you all.

Pe




finblus o frostdimma

26 Okt, 2011 - 17:46 ☆ glada dagar



På jobbet har vi öppethus idag o imorgon och då är det finskjortan på :)

Dagen har sprungit iväg och onsdagar är min lediga kväll i veckan. Så nu ska här bytas däck på bilen och äta middag hos mamma o pappa. Inte alls dumt må jag säga.

Förhoppningsvis ska jag hinna med ett löppass eller någon annan form av träning, men det kan nog mycket väl bli ledigt även från träningen idag. Man hinner bara inte med allt jämt.

Det är en slags frostdimma utomhus. Minusgrader. Frost på marken. Jag skrattade inombords imorse när jag skrapade bilrutorna. Hurra! Första snön är nära var min tanke! :)

Att springa i detta väder är som en dröm. Mycket syre. Underbart frisk luft. Lagom kallt. Man kan inte annat än älska slutet av oktober.

Håller ni med?

Puss på er. Hörs ikväll.

Pe

Stort är mysigt!

25 Okt, 2011 - 22:19 ☆ glada dagar
                            

Hallå tisdagkväll! Amazing! Dagen har varit lång. Men riktigt bra. Man kan inte annat än att få energi från att instruera underbara pass och träffa deltagarna. Härlig tisdag jajjemän! ;)

Nu myser jag i min stora morgonrock i mystyg. (Som jag iof gav till J eftersom han passar bättre i den, men fort tog jag tillbaka den för den är det mysigaste jag någonsin sett) Love it! Nej det är ingen onepiece det är en morgonrock i storlek XL (så blir som ett tält på mig.)


  


Nu sova sova sova. Ska försöka ta mig upp o möta dagen med en morgonpromenad. Det känns tungt innan man tar sig ut, men det är så otroligt skön start på dagen.

Vi hörs imorgon igen vänner!

Sov gott
Pe

drar vidare......

25 Okt, 2011 - 17:42 ☆ glada dagar
..... mot kvällens träningpass. Skönt. Hoppas på många deltagare som kommer o förgyller min kväll!

Jag o J hann ses 5 min imorse när han kom hem från nattjobbet och jag gick ut på promenad.

Sen vaknade han precis när jag skulle fara tillbaka till jobbet på lunchen. Hann ses 10 min.

Sen när jag kom hem från jobbet hann vi ses 5 min innan han for på korpen och hade pass.

Sen ses vi när jag har jobbat klart på step in ikväll i kanske 20 min innan han drar och jobbar natt.


Total tid med den jag tycker om 40 min!
Inte så illa. ;)

Pe

liten o go

25 Okt, 2011 - 14:03 ☆ glada dagar
                      


                                 Det var den godaste drickyoghurt jag har smakat!


Och mellanmål behövs för att stilla hungern långa dagar som denna. Hinner kanske hem efter jobbet för att byta om till träningskläder iaf. Sen väntar Functional Works och Zumba ikväll på instruktörsschemat.

Japp dags för kaffe och back to work!

Pe

När J kommer hem från jobbet går jag på morgonpromenad.

25 Okt, 2011 - 07:33 ☆ glada dagar

Jag har redan hunnit ta en morgonpromenad :) Skönt. Att vara ute och gå vid halv 7 på morgonen är härligt, dels för att man vaknar till men jag gillar mörkret också. Det blir en mysstämning. :)


                   

Men jag längtar efter snön! SNö snö snö!! Kan det inte bara bli vinter och jul. Och jag längtar till Kiruna också. Oj vad jag längtar mycket! Tänk dig en vintermorgon!! Det är snö på gatorna. Mörkt. Ljus i fönstrena. Snacka om mysfaktor!! Mera vinter till folket!


För övrigt har jag haft en sjuklig träningsvärk i benen efter söndagens tunga pass. Igår var det ungefär omöjligt att sitta ner. Eller att ställa sig upp för den delen. Idag känns det bättre. Men känns fortfarande.

Alltid samma sak när jag tränar ben. Fattar det inte. Haha jag är för vek i benen helt enkelt!

Puss och jag önskar er en härlig dag!

Pe


När något är viktigt. Var rädd om det.

23 Okt, 2011 - 21:44 ☆ glada dagar

                         


Ikväll blev det en promenad i fantastiskt sällskap av Bea! Tänk så härligt det är med höstkvällar. Det blir toppluvekallt. Man drar en stor reflexväst över huvet för att synas i mörkret. Fingervantar. Frisk luft att andas.

Med en vän går tiden jättefort och man hinner prata om allt allt allt. Wonderful!

Igår grät jag så jag trodde hjärtat hade brustit. Den finns kvar en liten ledsen känsla idag. Jag blir ledsen när jag inte kan vara med den jag tycker allra mest om! Den som får mitt hjärta att klappa fortare, som får mig att skratta mera och känna mig ännu lyckligare.

Men med lite omprioriteringar ska jag nog sluta vara ledsen och istället kunna kramas mera!

Ta vara på det som är viktigt i ditt liv!

puss
Pe


taggar ben

23 Okt, 2011 - 12:15 ☆ glada dagar
                  


Det är söndag. Jag taggar för ett benpass. Sen packa fler flyttkartonger. Handla. Och se på handboll. Bra söndag helt enkelt. Andra tankar jag har är om jag ska klippa av mig mitt långa hår en gång för alla. Jag vet inte om jag törs. Jag är en sån fegis!


Later
Pe


tårarna rinner

22 Okt, 2011 - 23:53 ☆ glada dagar
Avslutar lördagen med att störtgråta. Snoret rinner. Tårarna rinner. Jag snyftar högt. Får ont i hjärtat. Jag klarar verkligen inte av sorgliga filmer. Ser på "allt för min syster" på 4an.

Minns inte när jag grät så mycket sist.

Måste dessutom fara o köpa snus. Men det går inte med ett helt söndergråtet ansikte. Folk kan ju tro att mitt hjärta har gått sönder. Ojoj. Kanske läge att ta tag i det här med att sluta snusa redan nu!



taggar rygg

22 Okt, 2011 - 10:18 ☆ Träning
                          


Lördag förmiddag. Jag taggar för ett ryggpass. Känns bra men lite ofokuserat och klottrigt i hjärnan såhär innan passet. Lite lätt stressad för allt jag ska hinna med idag. Men som vanligt blir träningen prio 1 och sen får jag stressa ihjäl mig med det andra... haha what to do.

Later
Pe

jag föll när du sa hej hej

21 Okt, 2011 - 23:05 ☆ glada dagar

Hej hej. Hej Bloggen. Hej läsare. Hej kompisar. Hej alla jag saknar. Hej släktingar. Hej Brorsan. Hej Lina. Hej Kiruna. Hej Piteå. Hej världen. Hej alla roliga. Hej alla. Hej Hej.




                          

Eeeeh. säg alltid hej! Det blir man glad av. Hälsa mera. På alla. Hej hej hej. Va... så enkelt det är. Det är ju inte klokt....

När man jobbar i butik säger man Hej ett x antal gånger. Skulle man räkna skulle man räkna sig till kaos. Vissa har svårt att hälsa. Jag undrar varför? Något jag gillar mer än "hej" är "god morgon". Måste lätt vara den bästa fras som finns!! Vem blir inte glad av att säga god morgon? Eller att få ett glatt god morgon?

Säg alltid god morgon, för om morgonen blir god får garanterat resten av dagen bättre förutsättningar!

Jag har ätit tacotårta ikväll, och haft fredagsmys med goda vänner! Verkligen lyx! Jag har älskat fredag hela dagen.

Tack för idag- en annan fras jag älskar. Som jag säger ofta. Vad säger du?


konsten att må bra

21 Okt, 2011 - 13:44 ☆ glada dagar
När man sover tillräckligt många timmar, äter ordentligt och trivs med sig själv och sitt liv - det är då man utstrålar positiv energi och kan ge glädje till alla runt omkring.




                       


Jag har varit i säng redan vid 21 denna vecka. Fått den sömn jag behöver. Det har gett mig en otrolig energi hela veckan! Nästan varit hög på glädje och energi!

Jag är lycklig för mina vänner. Jag uppskattar mitt jobb och kollegor. Jag äter mycket. Jag älskar min familj. Är trygg i mig själv. Jag orkar träna. Jag ser till att vila. Jag sjunger högt till radion. Tycker alla låtar är så otroligt jäkla bra!

När jag sover mår jag bra. :) Och när jag mår bra- kan jag sprida energi till andra i min närhet :)


puss
pe


Jag hade Spinning pass 6.30 imorse. Kändes otroligt. Ville bara sjunga passet igenom. Vilken fredagslycka!

feel good

20 Okt, 2011 - 21:09 ☆ glada dagar
                          


Man ska ha en liten låda för stunder när man förtjänar en liten belöning :) Eller för stunder när man känner sig lite nere. När man har haft en bra dag. När man har haft en dålig dag.

Min lilla låda är svartvit och där kan jag lägga ner lotter, en mintpastill, en hallonbåt eller något annat som ger feel good känslan :)

Hur kul är det inte att pigga upp sig själv eller belöna sig själv med något litet skoj. Vad som helst när som helst hur som helst.

Godnatt

det är godare om man tar 2

20 Okt, 2011 - 13:38 ☆ glada dagar
                 


Tuggummi är som godis. Dem rosa är alltid goda. Och finast. Passar utmärkt om man inte vill lukta kaffe.
På tal om kaffe är det dags för lunchkaffe.

Imorgon redan fredag och jag ska packa ner lägenheten i helgen. Längtar faktiskt!!


Puss
Pe

jag kan göra allt

20 Okt, 2011 - 07:50 ☆ glada dagar
                      


                                    I can do anything with the right shoes

Vilken färg har bananerna?

19 Okt, 2011 - 19:45 ☆ glada dagar



Gul som kycklingarna på påsken? Gul som sura citroner? Gulskimrande som guldtackor?
Nej höstgul ska det vara! Lika färgsprakande som höstlöven.

Ja hur som helst så är gult fint!

Idag träningsfri kväll. Varför? Jag har så mycket viktigare saker att göra :)

Pe

always

19 Okt, 2011 - 12:20 ☆ glada dagar
                        


Lunch med mamma. Kan inte bli bättre! :) Kvalitetstid över mat och en kopp kaffe. Var äter du din lunch?


good morning sunshine

19 Okt, 2011 - 07:15 ☆ glada dagar
                     

God morgon alla trötta och morgonpigga. En härlig dag väntar tror jag minsann. Kroppen mår bra efter gårdagens functional works och zumbadanspass. Idag är det onsdag! Jag ska skratta och njuta av dagen.

Glöm inte frukosten, glöm inte att borsta tänderna, och glöm inte léendet hemma!

Ha en härlig dag!



svetthög

17 Okt, 2011 - 20:39 ☆ Träning
                     

JAAAA! Vilken kväll. Vilket pass. Kläderna gick att vrida ur efteråt. Precis som det ska vara.




Jag är glad. Hög på endorfiner. Fler o fler hittar till Bodycombat passen. Energin stiger i salen. Luften blir tung. Vattnet gott. Svett i mängder. Jajjemän måndagkvällar dem gillar vi som tusan!

Välkommen in i träningsvärmen du också!

Pe




Hos mig blommar det alltid

17 Okt, 2011 - 14:06 ☆ glada dagar
                     


Det blommar fortfarande på min balkong. Jag är nog den enda i kvarteret som har rosablommig balkong i oktober. Det är ju underbart. Gråa höstdagar känns det ju hur glatt som helst att se färg när man kikar ut.

Idag skiner solen. Jag dricker kaffe. På min balkong. Och i solskenet känns det som sommar igen med mina rosa blommor. Haha. Jag är solskensglad. Är du?

Pe



sa jag godkänd?

16 Okt, 2011 - 21:43 ☆ glada dagar
             

Bild som jag snodde från bästa Tomas från helgens utbildning :)
När Kicki övar stående styrka med mig och en instruktör från Boden.
Sa jag att jag blev godkänd på den tuffa utbildningen??? :)

Känns så skönt! Ja jag var bara tvungen att få det sagt. Som jag längtar tills jag får börja instruera passet!
Godkänd Cx Worx instruktör- check!


PE

beautiful!

16 Okt, 2011 - 21:20 ☆ glada dagar
                               

Idag var en underbar vacker höstdag. Solsken som värmde och gav så mycket energi att jag fick fjärilar i magen. Tog en powerwalk på 90 min för att suga åt mig av solen. Känt mig härligt glad hela dagen.

Hur har eran dag varit?

Godkänd. Ont. Cx Worx Utbildning dag 2

15 Okt, 2011 - 17:32 ☆ Träning
                    

Glada och trötta instruktörer efter dag 2 på utbildningen. Trötta i kropparna. Nöjda över dessa två grymma dagar!
Jag har någon låsning i bröstryggen så det gör ont när jag andas, men det är det värt!

Sista gången vi körde igenom passet idag ville jag nästan gråta av matthet. Sidoplanka på tårna och lyfta ett ben var betydligt jobbigare gång nr 8 än första gången igår. Utfall med rotationer, planka, drag med gummiband osv osv har verkligen satt sina spår. På ett bra sätt. Imorgon tar jag helt klart en vilodag :)


                     




                             


Rumporna har hamnat några centimeter högre, sexpacket vuxit, benen blivit köttigare. Japp. Tack Cx worx.

Tack Hanna på Lesmills för en fantastisk utbildning! Tack till mina vänner o kollegor på Step In som gjorde helgen så jädrans rolig! Till grymma instruktörer från Step In Boden och Helex Luleå!

Nu tänkte jag tillbringa lördagkvällen med bowling, minigolf och airhockey. Det borde vara bra för kroppen ;)

Hoppas ni mår bra!

Puss
Pe

cx worx utbildning dag 1!

14 Okt, 2011 - 22:01 ☆ Träning

                              


På lunchen var det fullt upp med att öva koreografi till dagens första presentation. Vilken dag! Vilken underbar dag! Jag säger som Tomas det blev en aha upplevelse. Jag är svagare i höftpartiet än jag trodde. Och vilken träningsvärk jag har!! I magen. I benen. I rumpan. Grymt!


                             

Det man använder som redskap är gummiband eller slangar som dem också kallas. Corepass på ny nivå. Les mills har verkligen lyckats få fram ett tufft corepass! Sanna mina ord. Det är riktigt tufft!



                           

Som sagt har det varit en första riktigt intensiv dag på utbildningen. Vi har övat passet. Gått igenom teknik. Pratat. Ätit bananer. Druckit kaffe. Fått ont i kroppen. Antecknat.

Vi hade några tävlingar också. haha Jag känner mig grym som stod som segrare bland alla fantastiska instruktörer.
Tävling 1 var att komma upp i en ryggres och hålla statiskt. Fingrarna vid tinningarna. En knytnäve under bröstet högt på lyftet och sedan bara hålla.

7 min!!! Sen avbröt vi för att inte hålla på hela dagen. haha ;) Det var jag och Anna från Lule kvar i slutet. Stenhård kamp mellan anläggningarna. Ingen gav sig. Vi bestämde oss för att sluta samtidigt :)

Jag är ju grym som stod som segrare tänkte jag efteråt. Trodde inte att jag var så stark i ryggen. Wohooo.


                            

Tävling eller test nr 2 var plankan! Som vi har stått i plankan idag. Helt galet! Även i denna tävling stod jag som segrare denna gång tillsammans med 3 till. Vi avbröt efter 5 min för att inte dra ut på tiden. ;)
Vad gör man inte för en gainobars som var vinsten??? hihi.

Step In har grymma och starka instruktörer. Från Pite, Boden och Lule. Vilket järngäng!




                                                       Tomas övar koreografi


                              

                              

                                              Pite gänget och mina grymma kollegor!


Imorgon väntar en till heldag. Kommer bli tufft med träningsvärken från idag. Dags att instruera en ny låt för dem andra också. Nervöst som alltid på utbildningar, men på ett positivt sätt.

Idag presenterade vi en låt och blev filmade. Sedan fick vi feedback på teknik och coaching. Otroligt givande.

Cx worx passet sätter verkligen kroppen på prov. Jag upptäcker styrkor och svagheter i min egen kropp.

Mer update om utbildningen imorgon. Om jag inte har ramlat ihop i en liten hög någonstans ;)


Pe





be proud. you are amazing.

13 Okt, 2011 - 22:00 ☆ glada dagar
                            

I nytt Nike linne och efter två pass känner jag mig stark stolt och grymt bra. Det blev en härlig kväll. Crossfit med Tomas som alltid blir så jobbigt man gör det till. Jag undrar dock vart alla deltagare är??

Skrämmer passet mer än det lockar? Crossfit är fantastiskt ni som inte har testat! Passar alla! Testa det och jag lovar ni blir förälskade! ;)

Efteråt instruerar jag box som varje torsdag. Många deltagare!!! BLev glad av att se alla där. Dem jobbade stenhårt också vilket gav mig rysningar av hur bra dem är!! Love it!



Det var länge sedan det var några spännarbilder så här bjuder jag på mina bästa 2! Mina bästa bästa två.

Visst ser jag biff ut? jajjemän jag har blivit stor som en tjur och stark som en oxe.

Älskar linnet by the way! Det är dock lite tight bak på ryggen men jag får dra ut det i tvätten tänkte jag :) Grönt o gult är egentligen inte alls mina färger. Men nån gång måste man testa något nytt.

Jag sålde en sporttop till Inger o för pengarna köpte jag linnet av monica. Japp när vi instruktörer har beställt träningskläder är det alltid något som går till försäljning för att storlekarna inte passar.

Ibland blir jag galen på NIKE o deras storlekar... S brukar vara ok. Men jag har lyckats beställa två sporttopar i S som har varit jättestora. Linnet på bilden är M och är jättetight. Mina S korta tights jag köpte blev som shorts. Medan jag knappt kan andas i vissa andra byxor i samma storlek. Vad håller dem på med?? Fel att bestämma vad som är vad i storlek! Grrr


                       


Nej nu ska jag öva in ett corepass som hastigast. Imorgon drar jag på utbildning med härliga step in kollegor. Längtar. Det kommer bli en grym dag. Men jag har fruktansvärd träningsvärk i rumpan och bålen, tror det kommer mest från bodypumpen och functional works med massa utfall. Så helgen kan bli tuff.

Godnatt!

Pe



Detaljer!

13 Okt, 2011 - 13:19 ☆ glada dagar
                         

                         

                         

                          

                           
Det är detaljerna som gör det. Det är det lilla som gör mycket. Som en rolig klocka. Stora örhängen. Färgglada halsband. Eller skinnhandskar som är rosa. Det är ju så skojjigt att man inte kan låta bli att fnittra.

Något annat som är skojjigt är ju min otroligt finurliga sambo. Han har alltså smygfotat kaoset här hemma imorse. Haha jag vet inte vad han ville säga med det.

Jag gissar att han har något sorts budskap till mig, eftersom han vet att jag skulle upptäcka dem under dagen.
Bildbevis nedan. Håll i er!


                        

                       Skitrummet. Där flyttkartonger står staplade. Och där skorna ligger i en hög.


                        

                                jag skäms!! byrålådor öppna. Kläder på golvet. Tvätt. 


                        

                                                     Berget med disk i köket....


                         

                                           Och vad ska detta betyda?? hahaha


Okej låt oss ha en liten omröstning. Angående J´s kamera kupp. :) Ni får rösta på 3 alternativ:

Alternativ 1)
Han tänkte göra en kupp!

Skriva ett inlägg på min blogg om hur duktig kille jag har som tar hand om tvätt, disk, städning och matlagning

Alternativ 2)
Han vill klargöra följande

"Det här är sanningen om Fröken Pe, hon är slarvig och stökig. Kan inte laga mat så det är tur att jag har nära till pizzerian."

Alternativ 3)
Jag ska tolka bilderna som ett kärleksbrev.

"Hallå där Pe. Vårat hem kanske för tillfället är upp och ner. Vi har grejer överallt och väntar bara på flytten. Vi skiter i disken och prioriterar att skratta åt dåliga skämt istället. Tvätten går ingenstanns så den kan lika gärna ligga kvar på golvet. När vi är tillsammans får allt runt omkring vara kaos utan att det berör oss det minsta"


Hahaha!! Jag hoppas själv på nr 3 ;) Jag menar om man har fullt upp med att tänka på roliga saker är lite stök små detaljer. :)

Puss 
Pe
 


1-1

12 Okt, 2011 - 22:48 ☆ glada dagar
                         


Te Te TE te tE te tTE är gott på kvällen. i soffan framför tvn. Bodypump passet gick lätt som en plätt. Antagligen en blandning av att det var ett tag sen, och att instruktören var sjukt snygg ;) Jag var stark som en hel karl. Haha nåja nästan iaf :)

Efter passet gick vi hem o åt middag och sen for vi till "mitt" gym för Bodycombat. Tack till Sofia för ett bra pass!
Kändes skönt. Jobbigt att vara där som deltagare. Men otroligt roligt. Vilket avslut på kvällen.

Korpen vs StepIn 1-1

Hur har eran dag varit?

Puss och godnatt
Fröken

otrogen

12 Okt, 2011 - 16:49 ☆ glada dagar

Nu ska jag vara otrogen mot mitt gym. Premiär för mig att vara med på J´s Bodypump pass. Wohoooo. Tänk om jag inte kan koncentrera mig för att instruktören är så snygg? hihi. Nu börjar jag förstå varför jag inte varit med på hans pass tidigare ;)


Men senare ikväll ska vi på mitt gym och vara med på Sofias bodycombat. Två gym = dubbelt så bra ;)

Pe


Plötsligt

12 Okt, 2011 - 08:24 ☆ glada dagar



God morgon. Kaffe. Övar in core passet till helgens utb. Vakna med the voice. Nyhetsmorgon. Jag tror det regnar ute. Sömnig. Frukost. En snus.

Plötsligt var det onsdag!


För mig får det lika gärna snöa imorgon!

11 Okt, 2011 - 21:49 ☆ glada dagar
                     

Jag har två nya mössor så jag är redo för vintern! Längtar till o med. För mig får det gärna snöa imorgon.

Ja annars är det som vanligt. Functional works pass ikväll. Underbart. Jag älskar det. Funktionell träning när det är som bäst. Styrka, balans, pulstoppar. <3

Efteråt zumba. Tack deltagare jag älskar er!!

Ett annat plus i kanten för dagen är att jag har sett min brorsson gå på film. På pappas mobil. Det var underbart. Han är underbar, min brorsson Viktor! Han gick som en liten fyllis, haha helt fantastisk. Jag längtar efter honom varje dag. Dem blir så stora så fort dem små... helt otroligt.


Vad har ni gjort idag?

Godkväll. Åter fokus på fotbollen. Och Olof Mellberg. :)

Pe


jag blir upprörd av....

11 Okt, 2011 - 08:27 ☆ glada dagar
Dag 22- det här upprör mig


Jag blir upprörd av... av av.... ja inte vet jag. Jag blir inte upprörd av så mycket. Eller så blir jag det väldigt lätt. Jag har nämligen sjukt dåligt tålamod. Blir irriterad väldigt fort och då speciellt på saker som jag inte förstår mig på. När något inte går som jag vill på en gång kan jag skrika till. Haha som tur är så är jag absolut inte långsint.

Jag kan blossa upp men lika fort börjar jag fnittra. Men vad som riktigt upprör mig. Jag har ingen aning. Jag tror jag är en tjej som mest glider med. Tar inte så allvarligt på grejer. Riktigt upprörd blir jag inte så ofta. 

Det skulle vara på människor som inte kan föra sig socialt. Dem som inte tar i hand och hälsar. Som inte är trevliga. Och föräldrar som är dumma i huvet - för att uttala mig på ett lite omoget sätt. Föräldrar som skriker på sina barn gör mig upprörd. Föräldrar som inte ser sina barn. Som inte leker med barnen, eller som inte pratar med dem. Obrydda föräldrar. Där har vi det! Det gör mig upprörd!!

Vad gör dig upprörd? Låt oss föra en upprörd diskussion!

Pe

Underbart är härligt

10 Okt, 2011 - 21:51 ☆ glada dagar
Tack alla fantatiska för en underbar kväll! Blev glad av att se mycket deltagare på kvällens Body Combat pass. Energin var på topp. Jag njöt från minut 1 till minut 59. :)



                        


                        


Annars är det höstmys med stora tröjor och stora örhängen. Stort ska det vara. Jag ska packa stora flyttlådor också. Stort med Oktober. Det gillas.

Pe

medley med träningspass

10 Okt, 2011 - 16:21 ☆ Träning
          

Rise and shine

10 Okt, 2011 - 08:15 ☆ glada dagar
God morgon på er!

Det har blivit måndag igen. Dagarna går lika fort som höstregnet kommer och försvinner. I veckan väntar sköna träningspass, goda kaffekoppar, många klädombyten, en helg med utbildning. Ja det kommer som vanligt bli en intensiv och härlig vecka :)

Filmen kommer upp på lunchen, internet krånglade på J´s dator där jag har filmen.



Till helgen väntar cxworx utbildning. Les mills nya core pass. Kommer bli grymt!!

Pe

när söndagen anländer se till att den blir bra

09 Okt, 2011 - 14:45 ☆ glada dagar
Uppvisning i Gallerian idag igen. Gick bra. Blev bara rejält vingligt en gång. Ibland är inte balansen på topp.

Som sagt det kommer film under dagen!

Nu väntar en söndag med Functional Works pass, hoppar in för Therese som är sjuk.
Det utlovas ett härligt flyt med funktionell träning och rejäla pulstoppar! Jag hoppas alla som kan kommer och är med, och låter en skön söndagskänsla infinna sig i kroppen.

Ska fara iväg tidigare så jag hinner dansa lite och gymma själv innan passet.

Later.

Pe

Brolle, En Björn och Stenmark <3

08 Okt, 2011 - 15:52 ☆ glada dagar
Hej och underbart härligt lördag på er!! Jag mår fantstiskt underbart super jätte bra!!

Är ni redo för en fredag o Lördags update? Här kommer den. Och det är ingen dålig sådan ;) Jag har så mycket jag vill säga så det blir ett långt inlägg! Det sprudlar om mig! haha

Fredag:
Jag är på Step In 06.15 och inser att det är Tomas som har morgonspinningen och inte jag. Nåväl när jag ändå är där är jag med på passet och kör sedan armar i gymmet. Pigg som en lärka studsar jag fram mellan skivstänger, kable och hantlar.

Iväg och jobba hela dagen. Trevliga kunder. Underbara kollegor. Dagen bara flyter på.

Hem och snabbvilar. Äter ett ton med spaggeti o köttfärssås. Dricker 2 jättekoppar kaffe.

Far till Skellefteå och taggar för nattjobb. Riva scen efter Ladies night! Det första jag möts av är världens bästa Conny!! Vi jobbade tillsammans en sommar på PDOL och jag hade den roligaste veckan i mitt liv. Bilder nedan ;)



Conny i svart, Anton i grönt, Jag i det mesta sommaren 2010!


Blev så lycklig över att få träffa honom igen! Sist vi sågs var i Augusti 2010 nere i Halmstad. Det är en av de roligaste sakerna med scenjobbet att man träffar människor igen, som man har jobbat med någon gång någonstans på någon scen :)


Hur som helst. LADIES NIGHT! Jag behöver bara säga BROLLE O MARTIN STENMARK så förstår ni ju! <3





                           

Jag är så förälskad i både Brolle o Stenmark så det pirrade i magen så fort jag kom dit. Dessa vackra skönsjungande män! Showen var fantastiskt. Dansarna heta. Jobbar man som scenrivare har man förturen att få följa showen både framifrån o backstage. ;)

Ja jag lyckades inte vrida filmen rätt (filmad med omodern mobilkamera) så ni får helt enkelt vicka på skallen och njuta! 

Nattjobbet gick sedan lätt och relativt fort. Tror jag levde på att fina män hade gått förbi mig bakom scen. Nära.


                              



LÖRDAG:
Vaknar och känner att jag har lite ont i kroppen efter fredagen. Trötta axlar. Trött rygg. Taggar inför uppvisning i Gallerian med Step IN. Var roligt och det gick bra. NÖJDA step inare efteråt!




Jag, Elin, Anna o Tomas var det som hade koreograferat och stod för uppvisningen. Imorgon kommer det film på det så håll utkik!


                                 

Självklart var Funkykidz björnen och dansfröken tvungna att gå runt och träffa barnen och informera om våra danskurser som startar efter jul!




Världens finaste Elin som världens mysigaste Björn. :) Alla ska vi någon gång in i björndräkten. Den är otroligt varm kan jag meddela. Men att få vara en tjock kramgo BJörn är verkligen inte så illa.

Ikväll inflyttningsfest hos gulligaste Magda o Matte. Vilken helg. Jag måste nog smälta allt med en kopp kaffe.

Mår ni bra? Kommentarer på Brolle? På Björnen? På min barntröja i strlk 150?

Över ut slut
Pe



när man kommer till öknen då hittar man sand

06 Okt, 2011 - 22:21 ☆ Träning

Det var länge sedan jag var så otroligt äckligt trött efter ett träningspass. Crossfit. Jag älskar det. Men ikväll trodde jag att skulle svimma. Fick ingen luft till slut och allt jag tänkte var att jag skulle orka 10 burpees till. Galet.

Kunde inte andas efteråt. Det gjorde ont på något konstigt sätt överallt. Och ändå tänkte jag att jag hade kunnat lägga på mer på skivstången. Kunnat hålla ett liiiite högre tempo. Gått ännu djupare. Vad är det egentligen som driver en att vilja få fram kräkkänslan? Som får en att njuta av att må dåligt?

Jag säger som en viss Maria.... ;)


När man kommer till öknen då hittar man sand och det är då man börjar att promenera.


Tänk på det ni!

Pe


tagg

06 Okt, 2011 - 17:26 ☆ glada dagar
Då var det dags för crossfit och boxning. Jag är taggad till tänderna.
Tjollahej


Om det regnar låt det glittra

06 Okt, 2011 - 14:03 ☆ glada dagar
                     

Hur man gör en regnig dag lite roligare? Med saker som glittrar förståss! En ring som skiftar i olika blåa nyanser och långt halsband som båda skimrar och gör regnet betydligt roligare :)






Time for work igen. När jag slutar för dagen ska jag ta en powernap och drömma om danskoreografier.

Sedan ska jag äta laxpasta, och ladda för kvällens härliga träning. Som jag längtar!

När man längtar och målar upp positiva bilder blir dagarna så mycket lättare. Speciellt när det regnar!

Man ska längta. Man ska drömma. Man ska förstora upp saker. Glädjas mycket åt lite. På så vis förvanldas regn till skimmer, trötthet till energi och tårar till skratt.

Let it shine

Pe

Nya skor är alltid helt rätt

05 Okt, 2011 - 22:25 ☆ glada dagar
                            


Lycka är:

Nya skor
Nya shorts/tights (ja det skulle vara slimfit men dem var lite för stora så blev mera shorts...)
Grymt träningspass med Elin
Öva inför helgens uppvisning i gallerian


                             

Jag o Elin gick lös på boxningssäcken och mitsarna idag. Underbart. Pulsen skyhög. Gick inte att andas i det "lilla rummet". Snabbt tempo och snabba kombinationer. Bara slå och låta svetten spruta. Hopprep och medecinboll är förståss också självklara inslag i ett boxningspass ;)

Längre fram kommer det någon boxningsfilm :) Så får ni inspiration när ni har energi eller aggresioner som måste ut!! Inget är så härligt som att slå ska ni veta! 



                             

Det känns så skönt att vara pigg igen och kunna träna. Igår danspass och bröst o axlar. Gick lätt. Idag vart det tufft men kändes ändå lätt. Bye bye förkylning. Hej hej sköna träningstimmar.

Har ni haft en bra dag?

Godnatt
Pe

morgonstund

05 Okt, 2011 - 08:29 ☆ glada dagar
                  

                            Morgonpromenad strax efter 7. Vacker morgon!





Det är en härlig start på dagen. Lite kyligt. Fingervantar och mössa. Solen som skiner. Ingen morgon kan nog vara så vacker som en höstmorgon i Piteå :)

Vi har tagit oss upp på promenad två dagar i rad nu. Frukosten blir godare efteråt. Kaffet smakar bättre och man blir piggare. :)

God morgon



Förebilder och självbilder

04 Okt, 2011 - 23:13 ☆ glada dagar
Alltid finns det saker hos andra vi ser upp till och avundas, "Varför kan jag inte vara som hon/han?". Vare sig det gäller dans, styrka eller utseende så ser vi alltid detaljer hos oss som vi vill ändra på.

Man om sanningen ska fram så kan man verkligen se ut som andra? kan man vara lika vältränad som andra?

Jag menar nu inte att vi inte skall ha mål att sträva efter, det är det primära när vi försöker utveckla oss själva. Men synen på sig själv är alltid det viktigaste. Att se sig som man verkligen är och vara nöjd över det!

Alla är inte födda med bi-midja eller perfekt näsa, allt handlar om gener, så varför skall vi inte vara nöjda med oss själv och vår kropp för det? Vi alla är perfekta och skall vara nöjda med oss.

Det finns aldrig någon anledning att tycka att något kilo extra är dåligt, eller lite för hängiga överarmar. Det är så vi ser ut och vi skall inte på något sätt se oss som sämre för det. Vi alla är perfekta som vi är.
Någon risig skvallerblaska eller dålig dramaserie ska aldrig få printa i dig något annat.

Sedan så är det bra att ha en strävan, en realistiskoch hälsosam! men det skall enbart vara för våran egen skull och inte för någon annan. Ingen ska någonsin få berätta för dig att du inte duger, du är bra som du är, och det skall du alltid veta.

Att ha en bra självbild och självkänsla är grunden till allt. Med positiva tankar tar vi oss lättare upp från sängen, har lättare till skratt, har roligare på gymmet och mår betydligt bättre med oss själva bara vi ger oss själva en chans. Skrota tankarna med dina brister och se dina kvalitéer istället!

/J

Ett annat ögonblick

04 Okt, 2011 - 17:42 ☆ glada dagar
                     


Dag 21- Ett annat ögonblick

Den 1/1-11 är ett datum som är speciellt för mig. Ett ögonblick som fick allting att snurra runt. Vändas upp och ner. Efter tolvslaget på nyårsafton, alltså den 1a januari 2011. Blonda lockar möter mörka, gröna ögon möter blåa. Stor möter liten. Och efter det blev ingenting sig likt.






Ja som ni säkert förstår var det ögonblicket bara början på alla följande möten...

Liten sko möter stor sko
Bodycombat möter Bodypump
Ett gym möter ett annat gym
Musikalfilmer möter tv spel
stor klocka möter större
keso möter hamburgare
envis möter mer envis
sjuk humor möter sjukare
biff möter stek
stark möter starkare
städning möter matlagning
Träningstok möter träningsfreak
kort möter lång
glad möter glad

och sådär håller det på än. :) Tänk vad ett ögonblick kan förändra och förnya.

Om jag hade trott på ödet skulle jag säga att det förde oss samman. Jag skulle sagt att vi är gjorda för varandra. Men sånt är tramsigt. Så istället säger jag att det var en jädrans tur att vi träffades en helt random nyårsafton. Och att vi passar sjukt bra ihop! Tack vare dig är mitt liv ännu lyckligare!


Vilket ögonblick minns ni? Jag utmanar er att kommentera eller skriva ett eget inlägg om det.

Puss
Pe




Springa är jag bra på. Och jaga bollen. Sen kan jag bara kötta!

03 Okt, 2011 - 22:24 ☆ glada dagar
Min lite bittra dag;


Vaknade och kände mig bakfulltung i huvet.   Trots många timmars sömn.   Trött dag.   Stress efter jobbet. Hann snabbt kolla igenom BC passet och trodde att det skulle sitta.   Men icke.   Nej då jag var borta i yrvädret.   Missade lite här o där och lite till och ännu mer. det kändes ju inte klokt.

Efter passet var det dags för min Innebandydebut.   I korpen.   På väg dit läckte min vattenflaska o allt innehåll i väskan simmade.   Mobilen död.   Har massa samtal jag måste ringa men se det blir svårt.  

Den enda som är glad är nog Elin som tycker jag ska köpa ny telefon. :)  (Det är för att vi ska kunna skicka "röstsms" till varandra.  Jag anar att det skulle bli ett beroende.) 

Matchen ja.   Jag kan springa i alla fall.   Jaga bollen är jag rätt bra på.   Men där någonstans spricker det.

Hur tusan får jag bollen att stanna kvar mot klubban?   Hur får jag bollen att följa med mig?   Varför passar jag åt fel håll?

Ja det här med bollkänsla var ju inte enkelt.   Men det kommer kanske.   Borde bli bättre iaf! :)   Får nog ge det ett försök till innan jag ger upp.   Annars kan jag ju alltid ha som uppgift att springa.   Och kötta!   Som elin säger ;)


                         

Dessutom är tvättmaskinen i huset trasig.   igen.   och jag har bara osköna trosor, för små sporttopar, fula t-shirtar och för tighta byxor att välja på av det som är rent.   Inte okej. 

Jo jag har ju nämt att jag ska skriva ett inlägg om både vikt (och nojjorna kring det) och en bekännelse.  Det kommer.  Jag vet bara inte hur jag ska formulera mig i dessa djupa och högst seriösa ämnen ännu.  ;)


Jag klarade det! jag har hunnit duscha äta och blogga innan 22.30!  Nu kommer J bli imponerad när han kommer hem och jag kan ge han all uppmärksamhet.  <3

Later!

Fröken

gaser i magen?

03 Okt, 2011 - 16:40 ☆ glada dagar
Jag o J pratade om reklam på bloggar och grejer. Tydligen slipper man reklam på blogspot men jag tycker det strular med kommentarer och att lägga upp bilder så därför väljer jag blogg.se ändå :)

Du kan ju betala för att slippa reklam på din blogg, så behöver man inte se gaser i magen så fort man går in.
Då slipper man se den där bakteriefiluren.

Haha jag kanske borde följa J´s råd och slippa gaser i magen? :)


Ikväll ska jag göra innebandydebut!! Jag är rädd att dem kickar mig från laget i mitt första byte. mohahaha.
Önska mig lycka till tack.

Pe

långt. mycket tyg. fint att dansa i.

03 Okt, 2011 - 08:29 ☆ glada dagar


Veckans hyllning går till långklänningen!

Mera långklänning. Mycket tyg. Sen blir det fint att dansa i också :)





Förra veckans hyllning kom denna vecka. Och denna veckas hyllning kommer denna vecka eller någon annan vecka. Så länge det blir någon vecka. Nu är det iaf en ny vecka. Och den kommer bli bra bra bra!

God morgon

Pe


Se upp för trollen!

02 Okt, 2011 - 13:16 ☆ glada dagar
Glad regning söndag börjar jag detta inlägg med!

Igår var den mest fantastiska höstdagen!!! Solen sken. Träden var färgsprakande. Vi samlades instruktörerna på Step In och begav oss upp för Elias leden. Glada och underbara människor, själavård, skog och sten, klippor. Grillad korv och pinnbröd. Ja höstdagar som gårdagen gör mig lycklig!









Det gällde att hålla in magen och klämma ner rumpan när man skulle in i grottan. Var lite rädd att jag skulle fastna och få stanna kvar där nere. haha. Med ficklampor och pannlampor och tryggt sällskap gick det bra och det var faktiskt riktigt mysigt. Man kanske skulle bo där nere i några dagar och fly från vardagen :)




Hur ska man få ner rumpan där?? Jorå det gick. Väl nere är det bra med plats. Men det gäller att inte skrämma upp sig för troll och spindlar :)








Kvällen fortsatte sedan med instruktörsfest med god mat, vin, dans och skratt. Avslutade kvällen på ett dansgolv i Piteås nattliv. Dans dans dans. Lovely!!

Vilken helg jag har haft. Solsken och jobbfest på fredan. Solsken och instruktörsfest på lördan. Regn och Pepsi max på söndag. Helt helt helt otroligt bra.

Vad har du gjort i helgen? :)

Puss
Pe

tjollahejsan i natten

01 Okt, 2011 - 02:09 ☆ glada dagar
Hallå där. Jag har just kommit hem efter en helkväll i Luleå. Vi har haft firmafest med våra två butiker i Piteå och butiken i Luleå. Fantastisk kväll! Mingel, bowling- mitt lag vann inte och min insats var ungefär strike! Ränna! Strike! Ränna!- Middag. Bastu och bubbelpool. Lekar så vi skrattade tills vi fick kramp.



                       


Underbar fredag
trots att jag var trött efter en lång dag och förkylning. Men att stanna hemma och tycka synd om sig själv är inte ett alternativ när man istället kan välja firmafest med glada människor :)

Att skratta ofantligt mycket gör en ju inte direkt sjukare. 


                                              



Nu är jag trött som en elefant. Om elefanter är hemskt trötta berättas inte. Men om dem är det så är liknelsen klockren.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     


Godnatt