Nu blir det nytt i träningssalen!

31 Aug, 2010 - 16:12 ☆ glada dagar


Idag har det koreograferats dans!
Nästa vecka blir det höst schema och ny koreografi på Danceaerobic passet. Missa inte det! :)

Det blir lite sånt här;


Och kanske lite av det här;



Och vem vet om det blir lite av det här;



Lite upp och ner och poser och hit och sen dit;



Lite klappar och lite hopp och lite snurrar

Så då är det bara att ni börjar öva tills nästa vecka! ;)
Missa inte det nya passet. Vi ska dansa så svetten rinner!

Det är tur jag har ett extra rum att dansa i! Och Tack till Anna för bra teamwork idag i träningssalen!

Nu middag sedan dags för Bodycombat och Maq. Idag blir det en bra kväll!!

Pe



jag har ju för tusan hittat mannen i mitt liv!

30 Aug, 2010 - 23:20 ☆ glada dagar
idag blev jag FASTER! det glömde jag att berätta. Så nu finns det ju bara en kille i mitt liv! ;)

kärlek. kontaktannons. slåss. måndag.

30 Aug, 2010 - 22:54 ☆ glada dagar


God kväll God kväll. Mina armar känns skakiga och min mage känns som deg.

Hur känner ni er?

Skakiga armar beror på boxningsträningen.
Ikväll var det dags att komma tillbaka som boxningstränare efter sommaren. Säcken kändes ljuvlig. Jag tror jag blev kär. Det pirrade i kroppen av att bara få mata slag igen!
Bätte än att vara nykär.
Bättre än att hångla med en het karl i schyssta jeans.
Finare än en karl i uniform eller arbetsbyxor.
Ja... det var fan kärlek mellan mig och säcken ikväll!!

(och då är jag väldigt svag för karlar i snygga jeans, och typ brandmän & poliser & ambulansmän & gruvarbetare & andra manliga yrken)


Lätta slag, slagserier, tunga slag... Njutning :)



Passa er noga! Annars smäller det.... är det något jag kan så är det att se riktigt tuff ut...

Min degiga mage förressten bero på att jag har ätit alldeles för många ostmackor. Vitt bröd dessutom. Jag kan inte stå emot. Tror jag har blivit beroende av ostmackor och mjölk! Jag känner mig som en deg men kan inte sluta.

Jag har funderat på att lägga in en kontaktannons eftersom jag behöver någon som:

1) vill äta tillsammans med mig
(jag är som en ungkarl som äter fil och ostmackor framför tvn. Dricker ett stort glas mjölk och rapar- det är så trist att äta själv)

2) Är bra på att laga mat (jag har återigen blivit en katastrof i köket. Försöker steka djupfryst köttfärs i jätte mycket olja är ett exempel som inte alls fungerar bra...)

3) Skulle vara trevligt om någon annan än jag själv skrattade åt mina skämt (ja jag drar faktiskt skämt för mig själv)

 
Jag tänker mig ungefär såhär;

Fröken Pe´s kontaktannons

Jag är en oskyldig söt liten tjej med tindrande ögon och ett stort leénde alla dagar utom när jag har pms, för då blir jag en riktig ragata. Under denna period får du inte se på mig inte röra i mig och absolut inte prata med mig. För då skriker jag.



Jag gillar att ta långa promenader i skogen
men om du har hund får du inte följa med eftersom jag anser att hundar och alla djur är monster som bajsar, dregglar och luktar illa. Annars tycker jag om att få en ordentlig käftsmäll eller varför inte en jädra smäll på näsan. Om du tycker om att bli slagen är det ett plus eftersom jag lite nu och då kan dra av några slag eller sparkar för att avreagera mig.



jag gillar att ha kvalitetstid tillsammans, som att ta joggingturer. Men springer du snabbare än mig blir jag riktigt arg eftersom jag alltid vill vara bäst. Springer du för långsamt kommer jag jaga dig och springa bakom och nypa dig i rumpan jättehårt tills du får upp farten.

För mig är det viktigt att ha mycket tid över för varandra. Och att vi verkligen umgås. 
Förutom när jag jobbar på dagarna, och förutom på måndagkvällar när jag har boxningsträning, och inte på tisdagkväll när jag är på gymmet, och inte på onsdagkväll för då har jag boxpass och danceaerobic, och torsdagkväll har jag absolut inte tid för dig eftersom jag undervisar dans och har spinningpass och bodycombat, fredag kan bli lite svårt tidsmässigt också eftersom jag nog måste träna och sen är jag trött, lördag kan finnas en chans att vi tar den där joggingturen om jag inte far på gymmet, söndag har jag funkykidz så då får du roa dig på egen hand och ha middagen klar när jag kommer hem!



Intresserad? Hör av dig snarast ;)

Puss älsklingar
Pe




energi tack!

30 Aug, 2010 - 18:26 ☆ glada dagar

Hej hopp!

Jag behöver lite energi. Varit en lång dag. sovit för lite. ätit för mycket mackor med ost. inte okej. uppsvullen. ont i magen.

nu blir det boxningsträning. det borde ge mig energi.

Pe


sen var det godnatt för dessa män!

29 Aug, 2010 - 18:43 ☆ glada dagar


Haha. vilken fullträff!

Ni är små räkor och jag är stor & stark som en hel karl!

29 Aug, 2010 - 14:05 ☆ glada dagar


Linda Fodor! Vilken kvinna! Så vacker. Så sjukt snyggt vältränad. Jag vill också :)

Jag vet att vältränade tjejer skrämmer killarna. Vi hade en diskussion om det igår jag och min vän Elin... Om att vara vältränad som tjej. Alltid får man kommentarer. "vilka stora armar du har" "vad bitig du är" "bygger du bara muskler på gymmet"

Killarna kommentarer ofta att man har större armar än dem. Är man tjej och har stora biceps verkar folk tycka att man är konstig. Att man är som en man... haha.

Jag kan aldrig bli en tanig liten tjej. Jag har inga gener för att vara liten och mager. Men jag kan bli muskulös. Jag kan bli vältränad. Jag gillar att träna. Jag vill inte bygga muskler och se ut som en karl. Men kom igen!, vad är det för fel med att tycka om att träna? För att jag måste ha gener som gör att jag har relativt lätt att bygga muskler, ska jag inte träna då? För att det inte är tjejigt att vara för muskulös?

Det är väl andra synsätt hos träningsmänniskor. Men när man går ut på krogen och dansar syns inte många träningstyper till. Dem befinner sig väl hemma med en burk tonfisk...

"Vanliga" folk däremot är ute. Det är dem som kommentarer. Dem som tittar konstigt för att jag antagligen är den mest bredaxlade på dansgolvet. Det gör att jag ibland skäms över att vara vältränad. Jag kan känna mig för stor. Vill nästan gömma mig i stora kläder för att folk inte ska kommentera och titta på mig som om jag vore ett monster...

Jättedumt! Jag ska väl för himmelen inte skämmas för att jag har större armar än många killar! Nehe ni gillar inte att träna och ser ut som små räkor. Fine. Men jag tycker muskler som är snyggt. Jag tycker det är grymt att känna sig stark. Jag älskar kicken av träning!

En dag ska jag bli som Linda Fodor! För att det är så jävla snyggt att vara vältränad! Hör ni det? Muskler är grymt!! haha ;)

Det borde finnas uteställen för vältränande männsikor. Istället för att visa leg när man ska in spänner man biceps. Har man för små får man gå hem. I drinkarna är det proteinpulver... What a place! Då skulle alla muskelberg kommentera den lilla räkan som står i hörnet och inte är som oss andra.. Mohahaha!

Vilket onödigt inlägg.
Peace

pe


Det är lördag! Hopprep ger lock för öronen!

28 Aug, 2010 - 16:54 ☆ glada dagar


Fina och funktionella träningskläder gör faktiskt träningen roligare! Så när jag satte på mig min nya nike tröja (som nog är det finaste jag har i min garderob för tillfället. Älskar den!) kände jag att träningen inte kunde misslyckas idag ;)

Det blev full fart sen sekunden jag klev in på gymmet.
Löpbandet. Tempo!

Rygg
som bestod av rodd, latsdrag, draken med 10 kg viktskiva. Tempo mellan övningarna.

Armar
Biceps triceps i dragmaskin. Tempo mellan övningarna.
Armhävningar Tårna på pilatesboll. Händerna på balansplattor. Triceps armhävningar på knogarna, bicepsarmhävningar med händerna på hantlar. Tempo! Galet!

Mage/Bål varianter på pilatesboll och med medecinboll. Tempo!

Hopprep
intervaller med hopprep. lugnare. tempo järnet så länge jag orkade. växlar. lugnt. järnet... Sista gången jag hoppade som en idiot det snabbaste jag kunde (jämfotahopp och drar upp knäna) tills jag höll på stupa smällde det till i örat och jag fick världens lock! Då insåg jag att jag borde ha tagit det lugnt eftersom jag nog inte är fullt frisk ännu. Skit!



När jag kom hem åt jag en romantisk tidig middag med mig själv. Bestod av spagetti, broccoli och lax. Väldigt gott. Men då var jag också hungrig som en galning och kände att jag hade kunnat äta mer än Magnus Samuelsson - ja för han måste äta rätt mycket va??


Nu säger jag:

KLARA....



FÄRDIGA.....



FEST!

haha. har jag verkligen sådär stora händer och långa armar? jag ser ut som en apa!

På tal om apor. Ikväll är det lördag! Vi ska ut och äta middag ett gäng. Sen blir det ett glas vin hos mig och sedan ut på lokal och dansa. Svänga dem lurviga som en apa...

Vad gör ni ikväll?

PUSS
Pe

EN VECKA KVAR!

28 Aug, 2010 - 10:42 ☆ glada dagar


Det är bara en vecka kvar till Super saturday nu!

En hel dag med Lesmills konvent!
Skön träning en hel dag. Träffa andra träningsgalna människor!

Få köra Combat för Dan! Det ska bli så jädrans kul! :)

Jag måste hinna gå på alla pass. Haha. Te. x Bodyattack som jag upptäckte förra året på SS var riktigt roligt, så det ska jag helt klart vara med på!

Vilket är eran favorit Les mills pass? SES VI I STHLM OM EN VECKA??

Pe

fredag hela dagen

27 Aug, 2010 - 18:24 ☆ glada dagar
chockat kroppen med att ha pass och träna 06.30 imorse - check

druckit miljoner koppar kaffe för att hålla mig vaken
- check

somnade några timmar trots kaffedrickandet
- check

suttit i receptionen på gymmet hela dagen - check

Nu får vi se vad fredagkvällen bjuder på!
Ni som har läst Pitetidningen vet ju mina planer för helgen.. haha!

/Pe

Bliss

27 Aug, 2010 - 16:03 ☆ glada dagar


Ett smakprov på Bliss som vi kör igång vecka 36 på Step in, och som jag ska vara instruktör för! :)

Pe

Det går bra nu

26 Aug, 2010 - 21:58 ☆ glada dagar
Kompisar det går bra nu! :)

Förutom att jag måste fixa mitt internet hemma som vägrar fungera... Men det ska jag få ordning på imorgon med hjälp av killarna på phone house!

Så bättre uppdatering kommer under morgondagen! Gymmande, MAQ, danceaerobic, bodycombat, box, jobb. så har det sett ut igår och idag.

Men så att.. det går bra nu!

Puss
Pe

happy day

24 Aug, 2010 - 22:27 ☆ glada dagar


Med en blommig färgglad kjol blir dagen lixom lite roligare!

Nu har jag lite ont i kroppen efter att ha kommit tillbaka till träningsrutinerna lite smått. semester och förkylning sätter sina spår... Igår blev det gymmande för att köra igenom kroppen lite och känna hur det känns. Det kändes kanon! :)

Idag har jag haft träningsvärk i biceps. Lyckat pass igår alltså.

Två pass blev det ikväll för mig att instruera. Bodycombat och MAQ. Så underbart det är att instruera igen!!
Efter mina pass gick jag upp och tog ett snabbpass själv i gymmet. Triceps axlar och mage. Underbart.

Nu är jag totalt slut efter en arbetsdag. Så måste sätta stopp här.

Tack o hej
Pe

Känner ni suget?

24 Aug, 2010 - 10:24 ☆ glada dagar


Jag vill bara träna som en galning när jag hör denna låt! Känner ni? Man vill bara springa som fasen. Sätta sig på spinningcykeln! Mata slag på säcken...

Dessutom får den mig att längta efter min vän Therese som en tok! ;)

Pe

Tufft

22 Aug, 2010 - 17:36 ☆ glada dagar


Ibland är livet allt bra tufft. Håret står åt alla håll och kanter. Man ser trött och sliten ut. Skjortan luktar öl efter att ha spillt på sig själv kvällen före. Man har svårt att välja skor. Ja ni vet, det kan kännas tufft ibland.

Jag vill inget hellre än att hålla i Bodycombat ikväll men jag måste lära mig att säga ett bestämt nej! Speciellt efter att inte ha varit frisk under veckan. Förkylningen sitter fortfarande i. Dagens träning ska få bli en powerwalk i skogen. Älskar skogen!



Så vad gör man när livet känns tufft när man vaknar? Jo man vänder ordet tufft till en positiv bemärkelse.
Jag är tuff! Allt jag gör är tufft!

Tuffa tjejer kör röda bilar! Tuffa tjejer har röda skor! Tuffa tjejer kliar sig i nacken och gömmer sig bakom solglajjerna även om det regnar. Tuffa tjejer gillar läget och skrattar sig igenom varje dag.

Okej att jag inte kan ha bc pass ikväll och får ångest för deltagarnas skull. (Eftersom jag vill ställa upp när varken Mia eller Sofia kan ta passet) Men jag kan inte dräpa mig. Ska faktiskt orka hålla en hög fart hela veckan. :)



Ikväll blir det alltså en promenad. Lukta på träden i skogen. Underbart och riktigt tufft. Förhoppninsvis får jag med min mamma. Kanske blir att ordna om skorna på skohyllorna sedan, bland mina tuffa sneakers och höga klackar. Sedan hoppas jag på en tuff date med en tuff kille....

Bra dag det här!

Men träningsabstinensen är enorm!!!

Puss vänner
Fröken Pe





Kärlek i luften

21 Aug, 2010 - 19:39 ☆ glada dagar
Flygresorna hem var spännande.

Jag flög från Ängelholm imorse och förkylningen gjorde att jag fick jättelock för öronen. Trodde öronen och hjärnan skulle sprängas det gjorde så ont!!

På arlanda ser jag ett gäng tuffa killar i solbrillor. Det visade sig vara Oscar Linnros. Han skulle på samma flyg som mig upp till Luleå. King! Jag blev kär igen! God damn vilken man.

När jag packade upp resväskan hittade jag 7 par skor! Gissa hur många som är nya? :)

Pe


Nära att svimma utanför willys, kräftskiva, och fredag!

20 Aug, 2010 - 21:52 ☆ glada dagar
Dagen började så jävla bra. Kaffe, frukost, solsken, klippte gräset, satt i solen, lunch....

Sen for vi iväg och kollade in en grym möbelaffär. Jag ville ha allt. Men tyvärr var detta allt svindyrt.
Vi for och skulle handla kräftor och göra lite andra ärenden. Jag skulle in på skopunkten, vilket sket sig! Ta 3 betala för 2 är alltid helt rätt... Och när jag inte ens klarar av att kolla på SKOR är något väldigt fel!!






Har känt mig otroligt matt i kroppen idag. Varit lite hängig. Mådde lite illa. Plötsligt snurrar allt och det börjar bli svart för ögonen. "Nu dör jag nu dör jag" var allt jag tänkte, samtidigt som jag försökte sätta mig ner så fallet inte skulle bli så högt om ja skulle svimma!

Höll på kräkas. Kallsvettades. Var yr. Kände mig så trött så Ville bara somna eller svimma.

Jag hatar när detta händer! Blir lika rädd varje gång. Otäckt som attan. Blodsockerfall? Men jag hade ätit.... 
Ibland får jag såhär. Som ett rejält sockerfall. Från ingenstanns får jag ont i magen, mår hemskt illa, kallsvettas, huvudvärk, yrsel, svartnar, ibland svimmar jag och ibland är det bara väldigt nära...



For hem till syster, åt alvedon, drack vatten och sov i några timmar. (syrran var framme me kameran)
Sen kändes det bättre. Vi har ätit kräftor ikväll. Och jag är fortfarande lite matt men annars känns det bra :)

Är det någon som känner igen sig i detta? Har ni haft något liknande?

Jag undrar om det är min förkylning som spökar till det. Eller att jag bara är totalt utmattad efter denna sommar och nu när jag för första gången får lite ledigt så bryter allt ut?

Nu ska jag njuta av sista kvällen i Halmstad- imorgon far jag hem till Norrland igen. Känns sådär.

Puss puss
Pe 



Torsdag. Fika. X.

19 Aug, 2010 - 21:39 ☆ glada dagar
Happy day!
Torsdag redan. Dagarna går så fort och jag vill inte åka hem. Ska nog flytta till Halmstad ändå. Vore great!



Jag cyklade in till stan idag och träffade världens bästa Conny! (Som jag lärde känna när jag jobbade under Piteå dansar och ler) Det var så roligt att se honom igen! Kaffe. Promenad i stan. Glass i parken.






Ja annars har jag njutit i hammocken, spanat in syrrans citrusträd, varit på stan med syster, druckit froozen margaritha...
Fångade ett roligt moln på bild;



haha det kändes som ett tecken. jag har några olika alternativ.

1) Borde jag tänka på mitt x?
2) Ska jag absolut inte tänka på mitt x?
3) Ska jag dra ett streck över något?
4) Jag måste sluta shoppa?
5) Jag borde hoppa omkring i jumping x´s några gånger? - alltså jag borde träna mer på semestern?
6) Någon ville bara skojja till det för mig?

Vad tror ni? Borde molnen tydas på något sätt? Haha vad har ni för några förslag?



Till sist fick jag denna otroligt söta dataväska när jag handlade på bikbok idag. Är den inte fantastiskt fin? Oj så mycket roligare det kommer vara att bära med datorn. Jag är hel nöjd!

Hur har eran dag varit vänner?

Pe

Nu blir det spännande....

19 Aug, 2010 - 11:20 ☆ glada dagar



Hej på er snyggingar! Förhoppningsvis känner ni inga förkylningstecken?

Jag har laddat upp för att förhindra att en dundersjuka ska bryta ut. Visserligen fick jag veta under min tid på Danshögskolan i Sthlm att Berocca typ är bluff. Att det innehåller så mycket överskott av grejer som kroppen inte kan ta åt sig och det enda som händer är att man kissar ut allt...

Trots det så känns det ändå bättre att ha vitaminladdat på morgonen! :) Vad säger ni? Funkar det? Eller är det helt enkelt bara skit?? Åsikter tack :)

Jag har haft lite rethosta under natten men annars känner jag mig rätt okej faktiskt. Kanske inte blir dödssjuk ändå! *hoppas hoppas*

Nu är det detta som gäller;

JAG OCH EN CYKEL. ENSAMMA I HALMSTAD. DETTA KAN SLUTA LITE HUR SOM HELST. N, HAN VET OM HUR JAG ÄR OCH ERBJÖD SIG ATT KÖPA EN KOMPASS TILL MIG. TACK N, DEN SKULLE NOG BEHÖVAS!

/PE


Det finns inga monster!

18 Aug, 2010 - 23:33 ☆ glada dagar


Onsdagsmys!
Jag och storasyster har ägnat några timmar på stan. Självklart blev det en fikapaus. Gå på stan med syrran utan att fika är som att... som att gå på stan med Faster utan att fika. hihi :) Dem är båda två riktiga fikatanter ;) Mysmys!



Man behöver fikapaus om man ska orka gå på stan....

Jag har bland annat fyndat dessa;



Att fröken Pe går på stan utan att köpa skor är som att.... som att... ja något konstigt i alla fall :)



En bok att ha i undervisningssyfte och lära mina danselever och andra barn/ungdomar jag tränar. Utifrån boken arbeta med olika teman om kroppen i dansundervisningen osv.. Helt perfekt!



En peppande skylt till mig själv att hänga ovanför sängen eftersom jag är så förbannat mörkrädd & rädd för monster under sängen!! (och det är inget skämt! Varför tror ni att jag fortfarande sover med min mjukisdjur TIGER?)



En skylt att hänga på dörren så mina kompisar vet vart jag är om jag inte är hemma....



Jag o Syrran tog en springtur nere vid havet (mot grötvik) ikväll. Så underbart! Nu har jag ändrat mig igen och skulle flytta till Halmstad imorgon bara för havet och springturer! Jag är så imponerad av syrran som gjorde ett jättejobb! (syrran och träning är inte direkt bästisar;))

Jag försökte ta det lugnt för jag känner mig lite bubblig i hjärnan av förkylningen som verkar vara på G. Men var tvungen att leka av mig för det var så magiskt att springa vid havet!!! Jag blev helt till mig! Körde lite fartlek, spurtade som fan- joggade tillbaka till syrran-spurtade osv..., sprang upp på sandkullar, hoppade över stenar... Det var så ROLIGT :)


Har varit riktigt onsdagsmys i Halmstad idag. Lovely!

Jag hoppas jag vaknar pigg som en lärka imorgon med alla tecken på förkylning bortblåsta, för jag längtar ner till havet igen. Vill bara springa springa springa!

Puss och godkväll
Fröken Pe



Jag har ändrat mig...

17 Aug, 2010 - 17:01 ☆ glada dagar
... angående att flytta till Halmstad. haha..

Det regnar bara här. Jag blir galen. Varenda gång jag skulle sätta mig på syrrans cykel och fara till gymmet vräkte regnet ner. Och jag brukar inte vara så kräsen för lite regn.. Men nu talar vi om att himmelen öppnade sig totalt och det var världens skyfall!!

Efter ett flertal försök gav jag upp. Det fick bli träning inne hos syrran istället :)



Som tur är finns det en träningscykel här hos syrran o hennes sambo. Perfekt perfekt! Så jag bosatte mig i deras förråd en timme och trampade som en galning ;)



Jag höll på att dö. Det blev jättevarmt och jag svettades som en tok. Sen har jag nog en förkylning på gång. Det bubblar i öronen och river lite i halsen. Jag blir så arg! Orkar inte vara sjuk. Det är så typiskt när man väl slappnar av och blir ledig. Då slår den alltid till den där jädrans förkylningen!!

Jag ber till gudarna att jag ska klara mig och allt är över när jag har fräst ut lite snor....



sen skojjade jag till det med armhävningar från deras förrådsbänk. haha. det gäller att vara kreativ... och skapa träning överallt!



ja det var skönt efteråt i alla fall när jag var nyduschad och höll på somna på i hammocken när det blev uppehåll i regnadet.. Sen har det fortsatt regna till och från hela dagen. Jag som vill ut och promenera eller cykla runt i Halmstad.

Men dagen är inte slut än. Nu har min underbara syster och karln i huset kommit hem från jobbet så det börjar vankas middag :) Ikväll har jag lust att gå på ett boxpass för att få inspiration till mina egna pass. Men får se vart kvällen leder.

Det är inte alltid läge att stressa iväg och träna när man är borta på besök. Plus att jag kanske ska se vad som händer med mina bubblande öron...

Puss vänner
Pe

en liten parantes

17 Aug, 2010 - 01:02 ☆ glada dagar
Förresten så älskar jag min blåa klänning som jag impulsköpte (i Västervik på vägen ner till Kalmar) till brölloppet.

Den jag först var så missnöjd över var en spetsklänning som inte kändes som jag. En liten parantes bara så ni inte tror jag var missnöjd över den blå... Blått är alltid helt rätt!

Mer blått åt folket!

Pe

Lär känna fröken Pe

17 Aug, 2010 - 00:49 ☆ glada dagar


Nu blir det ett inlägg till... Hittade denna lista på Saras blogg. (På blogg förstasidan) Och kopierade den, tänkte låta er få en närmare bild av Fröken Pe.



Du heter:
Petra

Smeknamn: 
Pe  


Låt som när du är ledsen sörjer till:
Utan dina andetag- Kent


Beroende av:
 Snus, kaffe och träning


Vad tror folk om dig?
att jag alltid är glad, att jag är någon slags renlevnadsmänniska


Stämmer det?
Inte alltid. Jag blir grinig när jag är stressad & jag dricker både öl och vin när jag får lust


Vad får du oftast komplimanger för?
Mina armar, mina ögon


Hur imponerar man på dig?
Vara självsäker, ödmjuk och spännande

Brukar du skratta för dig själv?
Alltid


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
"Tack tack! :) ja en redig fylla, precis som du önskade! ;) du var så jäkla rolig, så både jag och johan fick ett gott skratt! Wohoo, då ses vi snart igen! Nu är det pump och combat som gäller, ha så kul på semestern kära du! Puss"


Var bor du? Piteå


Trivs du där?
Ja absolut


Hur svarar du i mobilen?
"Hej det är Pe" Eller "Tjeeena kompis"


Vem ringde du senast?
Pappa


Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Han frågade hur vi ska lägga upp boxningsträningarna till hösten

Antal timmar sömn inatt: 9


Sov du ensam:
Ja


Brukar du komma i tid:
Jag är tidsopptimist så kommer oftast i sista sekunden eller en minut försent

Hur känner du dig nu:
Bubblig i öronen och rivig i halsen. Överlycklig att få vara hos syrran


Vanligaste färg på dina kläder: Blått, rosa (och basfärgen svart)


Vad tycker du om fötter:
Bra att dansa med


Vad saknar du:
Storebror just nu, och alltid morfar


Hade du en bra kväll igår:
 Trött och sliten efter en rejäl bröllopsfest. Men bra absolut!


Favorit dryck på morgonen: Kaffe!!

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid midnatt, jag är en nattuggla (ligger i släkten haha)


Är du blyg?
Nej

Sysslar du med någon idrott:
 Ja. Boxning och dans. Och det mesta som heter träning! :) 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja!


Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Ha sex, snickra, skruva i garaget


Är du nöjd med ditt liv: Väldigt


Är du bortskämd:
 Ja

Vad gör du i morgon:
Testar Halmstads gym, Antagligen cyklar jag vilse, förhoppningsvis tar en fika med en kompis och myser med syrran!


Vad är det värsta du vet?
Svek


Har du bra vänner och äkta vänskap?
Ja verkligen! Mina vänner betyder allt :)


Vad är det finaste du fått? Min tiger när jag var 4 år. (som jag fortfarande sover med, kramar när jag är rädd, kramar när jag gråter...) 

En speciell dag du minns:
När jag fick veta att jag ska bli faster


Du samlar på: Disktrasor och skor


Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Storasyster, men ofta storebror eller lillebror. Mamma är också högt högt prioriterad!

När grät du senast: I Lördags när min vän gifte sig


Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Resa och gå alla träningsutbildningar som finns


Vill du gifta dig: Ja!

Vill du ha barn:
Många :)


Är du musikalisk?
Ja rätt så


Vad dricker du helst när du är törstig: Bubbelvatten


Bor dina föräldrar tillsammans: Ja


Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Ja, flera gånger


Biter du på naglarna: Nej fy vad äckligt



Sådär ja nu känner alla mig hemskt bra. Vi kan säga att vi är bästisar eller?

Puss och godnatt där ute
Pe


färgstarkt

16 Aug, 2010 - 23:05 ☆ glada dagar




Jag gillar färg! Jag gillar mönster! Ni som känner mig vet att jag gillar disktrasor. Jag gillar mappar att ha alla "viktiga" papper i. Jag gillar förvaringspåsar. Så med andra ord gillar jag min shopping på lagerhaus idag.

Har varit ute o cruisat i Halmstad ikväll och hittat några gym. Jag hoppas att jag inte ska cykla vilse när jag ska utforska dem närmare imorgon. Jag och lokalsinne brukar inte vara bästa vänner...

Pe

Halmstad

16 Aug, 2010 - 21:06 ☆ glada dagar

Det kanske är till Halmstad jag ska flytta!?

Få hänga med syrran hela dagarna vore inte fel. Halmstad är dessutom väldigt vackert. Mysigt även när det regnar.
Jag har tagit några dagars vila från träningen. Jag har ju ändå semester :)

Nu ska jag kolla in ett gym som jag tänkte använda imorgon för att bli av med lite energi och bränna semester kalorier. Vem vet det kanske ger mig ännu en anledning att flytta till Halmstad, stekiga halmstadsmän??? haha

Puss vänner
Pe


SEMESTER! Random bilder ;)

15 Aug, 2010 - 23:11 ☆ glada dagar


Så fantastiska dagar jag har haft. Fredag morgon blev det en roadtrip från Sthlm ner till Kalmar. Med trevligt sällskap går bilresande som en dans!

Att komma till Kalmar var som magi! Fick äntligen krama på Stina. Solsken. Vi (i stort sett alla bröllopsgäster) bodde utanför Kalmar på Kolbodagården, som var fantastiskt vackert!! Helt otroligt ställe! Det var även där som den otroligt roliga bröllopsfesten var igår kväll :)




Man borde absolut hänga i Kalmar lite oftare! ;)

Igår lördag var Bröllopet mellan mina underbara fina vänner Stina och Johan. Allt var så vackert och lyckligt och trevligt. :) Festen efteråt var grym! Höll igång till ungefär 5 imorse vi som pallade med längst. Haha :) Dansade och tog ett nattbad bland sjögräs. God middag. Gott vin. Bröllop borde man absolut hänga lite oftare på ;)


 För mig blev det en kväll i den blåa skalan!



Fina bröllopsglada tjejer! :)







Det var så roligt att få träffa tjejerna igen! (Här är vi, några av oss, som gick danslärarutbildningen tillsammans) 
Har längtat efter dem. Roligt att träffa nytt folk också. Allt var roligt.
Mer bilder från min semester får ni se på fejjan. Facebook där allt händer. haha....

Nu har jag kommit till Halmstad! Till storasyster! Det är så underbart! Imorgon ska jag utforska Halmstad i mina löpardojjor :)

Puss och kärlek mina vänner
Pe


illamående och kan man köpa finkläder på statoil?

12 Aug, 2010 - 23:25 ☆ glada dagar

Jag o Jossan. Varsin soffa. Slappa. Trötta. Skönt att bara umgås och inte gör så mycket. Båda var vi trötta efter en lång dag. Vi har ätit paj och naturgodis. Nu har jag ont i magen och mår illa. Det blir lätt att man äter för mycket bara för att det är så gott. Känns inte riktigt okej!



Nu vill jag inte se nötter och choklad på en evighet!

Imorgon är min tanke att jag ska ta några vändor upp för hammarbybacken på morgonen. Jag ser framför mig hur härligt det vore. Det kan dock lätt hända att jag kommer vara fruktansvärt trött och sova så länge jag kan och därför inte hinna med.

Imorgon vid 9 bär det av mot Kalmar. Hade inte insett hur långt det faktiskt är dit från Sthlm. Men kommer ha galet bra sällskap i bilen så kommer bli skoj :) Problemet är att jag inte är nöjd med min klänning som jag har köpt till bröllopet. Jag köpte den utifall att jag inte skulle hitta någon annan. Som en nödlösning.

Nu har jag bara den. Skit! Känner mig inte okej i den. Nu finns det ingen chans att hitta någon annan heller. Kan man köpa en klänning på statoil? Vore min enda räddning just nu...

Ska bli så kul med Kalmar i helgen i alla fall. Pussa på min stina! Grillfest imorgonkväll. Bröllop på lördag. Kan ingen bara säga att det är okej att gå på bröllop i joggingskor och träningskläder? ;)

Pe


Jag är kär

12 Aug, 2010 - 17:40 ☆ glada dagar
i Sthlm! Känns så härligt att få vara här igen.

Dagen har varit händelserik redan.

1) Hade spinn + maq pass i morse. Känns alltid skönt att starta dagen med träning även om jag idag var öm i hela kroppen och hade en väldigt påtaglig träningsvärk! ;)

2) Jag satte mig på en spik vilket gjorde väldigt ont och resulterade i ett hål i rumpan på mina leggings

3) Jag dregglade i sömnen på flyget

4) Landande i sthlm och log som fan

5) Kände stressen i t-centralen. Hade glömt hur skönt det ibland kan vara att försvinna i mängden av människor.

6) Mötte Jossan i sina bästa "fulbyxor" ;) Hon var vacker som alltid. Kramkalas!

7) Kaffe på Jossans balkong

Nu får vi se vad resten av dagen i Sthlm bjuder på.

Jag ska bli bättre på att skriva om mina övningar och vad gör på mina träningspass. (så Iza det kommer!:)) Jag skulle dock behöva anlita en fotograf som kan dokumentera mina träningar. Så svårt att fota själv. Och utan bilder är det klurigt att förklara.

Så vem vill ta jobb som Fröken Pe´s träningsfotograf? ;)

Hörs ikväll vänner

Pe

Date sökes

11 Aug, 2010 - 17:55 ☆ glada dagar
Nej nu börjar jag bli arg på mig själv på riktigt för att jag slarvar så mycket med maten. Jag som älskar mat. Jag som alltid har ätit jätte mycket mat. Plötsligt glömmer jag bort att äta, jag hinner inte laga mat, orkar inte äta.. Katastrof!



Det här är ungefär vad som finns i min kyl just nu. En skvätt vin, två öl, en snusdosa, hallon, keso, morötter...



Så när det skulle fixas middag plockade jag fram en laxbit och den rosa stekpannan. Ja det är viktigt att stekpannan är rosa. Det blir godast då. ;)




Valde ut några avokado...

Och hejsan hoppsan vilken middag blev det...




Två bröd. Avokado, keso och lax. En pepsi max till det så jag slipper diska något glas. Så enkelt och ändå lyckades jag grisa keso över hela köket. Jag är en katastrof!

Får jag skylla på att jag inte har hunnit fylla upp matförrådet sen jag flyttade? Får jag skylla på att jag har ätit hos mamma och pappa i några dagar? Att jag har jobbat massor?... Tur jag far till min syster på söndag och får äta upp mig :D

Så om det finns några kockar där ute som vill gå på date hör av er! Eller någon man som bara är duktig i köket? Någon som tycker om att bjuda tjejer på restaurang? Hör av er. Skicka ett sms, skriv ett mail, slå en signal, adda mig på facebook.
Är man hockeyproffs i USA är man också välkommen att höra av sig ;)

Nu ska jag orka hålla i kvällens boxpass och sedan träna själv på det med denna stora middag i magen. Blir väl att lyxa till det när jag kommer hem sen, typ med en burk tonfisk och en morot. Haha... Usch jag är hopplös.

Pe


jag är dålig....

11 Aug, 2010 - 00:50 ☆ glada dagar
...på att uppdatera bloggen... vet inte vad som har hänt.



jag jobbar och tränar hela tiden. och sen är jag trött.

Idag körde jag en monster övning på medecinboll (jag älskar medecinbollar!!!) armhävning med en hand på bollen och rulla sedan under bröstet och byt till andra handen på bollen. Samtidigt stod jag med tårna på balanskuddar. Galet bra. Galet jobbigt. Galet skönt!




Körde slut på biceps och magen idag också. Skönt skönt skönt. Har börjat lägga mer fokus på ryggen också. Snart måste jag börja fokusera på mina stackars ben. Så dem inte försvinner... Köttiga ben ska det va. Haha :)


Hoppsan vart tog benen vägen??? Börjar bli dags för lite knäböj och tunga utfall minsann...

Hade MAQ pass ikväll förresten. Alltid lika härligt och roligt. Efteråt skulle jag bara trötta ut magen och biceps lite fort. Men jag kunde inte slita mig. Det var så roligt att träna. Roligt att testa nya övningar. Roligt att träffa folk och prata lite. Hade en gymvisning också.

Igår blev det lite intervaller på löpbandet och tröttade ut triceps bland annat. Som sagt måste jag pumpa upp mig inför min sthlms vistelse på torsdag när jossan ska ta några träningsbilder på mig. ska bli galet roligt. :)



Förhoppningsvis blir det snyggare bilder än dem här... hehe



Och snyggare än dem här.... :D (var tvungen att censurera min urringning. Visserligen har jag fått höra att jag är okvinnlig så behöver väl inte vara rädd för att något ska trilla ut... Ja jag kanske ser ut som en man. Men heeey jag kan inte rå för mina gener. Men så ni vet är jag en kvinna. Jag går i klackar och skakar rumpan på dansgolvet.)



Jag har i alla fall börjat öva på mina bästa fotominer... Okej såhär fula bilder tar garanterat inte Jossan. Så låt oss jämföra sedan. Okej!? Jossan jag är redo för dig! ;)

Ja vad ska jag mer säga. Livet leker! Världen är full av träning! Världen är full av vältränade män! haha

Puss
fröken Pe


Happy day

08 Aug, 2010 - 23:57 ☆ glada dagar
Igår blev det en trevlig vinkväll hos mig, ut och dansade hela kvällen med tjejerna. Magiskt roligt! Tack tjejer ;)

Idag jobbade jag hela dagen på Nolia mässan. Blåste ballonger, blev blöt i regnet som föll under förmiddan, delade ut godis tillsammans med funkykidz björnen. Bäst av allt var att dansa tillsammans med alla fina barn :)

Sedan blev det stressigt för att hinna till kvällens Bodycombat pass. Kände mig lite trött men det var fantastiskt härligt att hålla i BC pass igen. Love it love it love it!!!

Blev ett express pass i gymmet efteråt. Försökte köra slut på min stackars mage. Kändes bra. Blev axlar och lite skivstång också för att pumpa igenom kroppen ;) Hihi.

Måste pumpa upp mig ordentligt fram till torsdag. För då far jag till Sthlm och har en fotosession med världens bästa Jossan!
http://www.pinksnow.blogg.se

Blir roligare inlägg imorgon. Nu ska jag kasta mig i säng.

Puss och sov gott vänner

Pe

Grattis till mig för ännu en licens!

07 Aug, 2010 - 01:04 ☆ glada dagar



Det tog lång tid efter det att jag filmade min lektion med 2-3 åringarna, men nu har jag fått min licens även för den åldern. Jag är så glad! Kan inte vara annat än nöjd med min bedömning för fick så fina ord. Det gjorde verkligen min dag!





Jag måste vara lite ego och lägga in några av de ord jag fick, för det betyder så mycket för mig och gör mig så glad :)

Nu läggdags för jag måste ta mig upp på en springtur på morgonen! Vill hinna gymma också.

Plus allt annat jag ska hinna fixa.... Måste hitta en klänning till bröllopet, göra ärenden på stan, städa, köpa vin, förbereda inför söndagen när vi ska stå på Nolia mässan och ha prova på Funky kidz lektioner för barnen samt marknadsföra Bliss...

Hej vem har sagt att man ska ta det lugnt bara för att det är lördag? ;)

Puss och godnatt
Pe

Nattbikt!

06 Aug, 2010 - 01:37 ☆ glada dagar


Jag måste ha blivit en nattbloggare...

Bliss dagen i Luleå var riktigt riktigt bra. Ser fram emot att få dra igång höstens dansklasser. Åsa som höll i dagen och som ligger bakom koreografin i Bliss var fantastiskt! Inspiration av att se henne. Så glad. Så vacker. Så duktig. Inspiration av duktigt folk är så härligt! :)

Om ni är nyfikna på vad Bliss Dance academy är för något så kika in på www.blissdance.se
Kändes härligt att få dansa hela dagen och jag tror koreografierna kommer gå hem hos eleverna.



Farmor o farfar och kusinerna kom med en inflyttningstårta ikväll.
Tänk vad en tårta och finbesök kan göra en glad. :) Sedan stannade kusinerna kvar och jag fick en helkväll tillsammans med dem. Vi färgade mitt hår (som jag förra veckan klippte av hur mycket som helst!), lyssnade igenom gamla skivor, pratade om en utter.. haha!!, och jag bara njöt av deras sällskap!

Nu bums i säng och se fram emot fredag!

Puss och godnatt
Pe

Dags för utbildning

05 Aug, 2010 - 09:26 ☆ glada dagar
God morgon God morgon!

Idag blir det dansutbildning hela dagen i Luleå. Det är för vårt nya danskoncept, Bliss Dance Academy, från Funkykids som vi drar igång till hösten för dem äldre barnen.

Ska bli spännande att få se upplägget, höra musiken, lära in koreografier. :) Jag är förväntansfull.

Längtar lite till hösten när vi startar om med Funkykids och Bliss. Har träffat många föräldrar till barn som jag hade förra terminen, och som ska fortsätta dansa med mig även till hösten. Det gör mig så glad att barnen hade roligt tillsammans med mig och vill fortsätta dansa :) Längtar efter alla fina dansbarn :)

Hoppas ni får en fin dag! Update kommer senare under dagen.

Puss/ Pe

skön träning. super pe. idolbild. det är mycket nu ;)

04 Aug, 2010 - 23:44 ☆ glada dagar
 Alltid glad efter en bra dag!

God kväll på er!

Igår var en härlig kväll. Danceaerobic och efteråt gymma med lillebror. Det blev rygg och armar och lite bröst. Kändes att det var dags att köra igenom kroppen och väcka den till liv igen :) Ja vi kände oss lite fladdriga i kropparna. Lillebror med semesterflerret och jag med festival/jobb/stress flerret. HAha!


Yes en idolbild för alla mina fans att skriva ut och rama in på väggen. Haha. Skämt. Jag övar poser inför Bodyfitness, jag ska ju börja tävla. Haha. skämt igen.

Idag har varit en bra träningsdag också. Haft massa gymvisningar, varav en var extra speciell. En person som haft en stroke och behöver träna upp musklerna och balansen. Världens finaste människa :) Och det kändes roligt och meningsfullt att kunna vara till hjälp!

Ikväll hade jag Boxpass. Tack till alla deltagare! I love you ;)
En övning jag gjorde var till exempel:
En person håller armarna sträckta rakt fram med handskar på händerna. Person två har mitsar och slår "lätt" på personens armar. På så vis ska person 1 försöka kämpa emot och hålla stark bål och starka armar. Detta gjorde jag i ca 30 sek.

Direkt efter det blir det moment två där personen med handskar matar raka slag allt den kan i 30 sek. Därefter börjar det om. Hålla raka armar men moment två byts ut mot krokar i 30 sek.



Dataaadaaa tadaa da dataaaa... Super Pe! (ville bara visa hur armarna ska hållas)

Efter boxpasset gymmade jag och brorsan igen.

Lovely! Vi la fokus på bål och axlar. Blev rotationsövningar i dragmaskin. Situps på pilatesboll. Situps med medecinboll (med kast) bland annat. Kändes skönt. När jag inte har tränat på några dagar känner jag mig så slapp i kroppen... lite seg och fladdrig. hehe. Det är väl för att man är van att hålla igång kanske... Men det är bra att inte träna på några dagar ibland för att riktigt få känna suget och längta till gymmet! Nu känns det så skönt att träna igen :)




Underbart

03 Aug, 2010 - 17:07 ☆ glada dagar
Solen skiner! Jag umgås med världens bästa lillebror! Jag har sovit på tok för lite och är alldeles för trött. Men det spelar ingen roll. Ikväll ska jag äntligen ha Dansaerobic pass igen och efter det blir det att gymma! Underbart!

Vad gör ni?

Pe

träning på högnivå när det är festival!? nåväl dans på borden o lunch med winnerbäck... :)

03 Aug, 2010 - 00:07 ☆ glada dagar
Hej kompisar!

Har ni haft en bra helg? Jag hoppas ni har haft det lika bra som jag. Min helg har varit fantastisk! :) Jag har jobbat som artistvärdinna under Piteå dansar och ler, vilket visade sig vara ett galet bra jobb! :)

Nu kommer en massa random bilder från helgen och festivalandet i detta inlägg!



Jag jobbade på en mindre scen och träffade härliga artister! Alla var så trevliga och glada och stämningen var på topp i backstage. Fick höra så mycket bra musik som jag inte visste fanns, och det är alltid lika roligt att upptäcka nya band man gillar. Som gammal Kirunabo var jag såklart extra stolt i hjärtat när Willy clay band spelade :) Oj så bra!



Fanns inte en chans att jag missade Oskar Linnros! Vilken man! Så jädrans bra! Jag är kär....




På stora scen spelade Salem al fakir.



Tyvärr missade jag att ha med kameran när Kent spelade.
Så fantastiskt bra! Jag säger då det att det är Ingen dålig ljustekniker dem har. Så snyggt ljus så det var helt otroligt! Så bra var dem! Låtarna gick in i hjärtat. Jag blev rörd. berörd. lycklig. ledsen. allt var vackert :) hihi

Lars Winnerbäck spelade också. Mycket bra. På tal om honom så åt jag lunch med han i fredags. Inga konstigheter alls... (okej okej jag kanske bara stod bredvid honom i matkön. men det är väl nästan samma sak?)



 Såhär ger man polsk värme. Det har Anton lärt mig.... haha!






Jag och Anton släppte loss i lite modern dans på borden... haha.
Jag tackar killarna för en fantastisk helg. Har skrattat så jag har haft ont i magen. Sett massa bra band, hört så mycket bra musik. Lazee var grym. Vilket gung. Raubtier var tungt, riktigt tungt. Ja allt var bra.

Nu är det ny vecka och imorgon ska jag äntligen köra ett hårt träningspass igen. Längtar! Känner att jag har massa energi nu som bara måste ut :)

Hörs imorgon igen. Nu har jag tid att blogga lite mer när det har lugnat ner sig med allting..

Massa kärlek
/Pe