Måndagstankar

07 Nov, 2011 - 20:46 ☆ tankar o drömmar
                            


Jag tänker att jag blir så otroligt varm och glad av att instruera. Tanken som slår mig är att alla dessa deltagare har kommit hit för att träna med mig ikväll för att träna just bodycombat. Underbara tanke. Jag tänker att jag är lycklig lottad som får göra det jag gör.

Jag har ingen iphone tänker jag. Jag måste nog vara den enda människan som har en gammal ericsson telefon under 2011-talet! Den har dock en lucka och jag tänker att det alltid är något! Jag har gjort det till en grej kommer jag på mig själv att tänka, det här med att inte köpa nya mobiler utan jag har dem tills dem praktiskt taget faller sönder.

Men jag ska erkänna att jag nog snart kommer sitta med en iphone jag med, kan snart inte låta bli att lockas av tanken!! :)

 
                            

Shit vad snyggt det blev med blommorna tänker jag så fort jag kommer in i köket. Att så lite kan göra så mycket. Det känns genast mycket hemtrevligare. Jag fortsätter tänka att jag älskar den nya lägenheten! Jag älskar att det blir så snyggt varje dag. Jag älskar att det blir mer och mer vårat. Att det speglar oss lite mer för varje sak som kommer på plats! 

                 
                             
                                

Vi kommer hem efter dagens träning och lagar en sen middag. Hallå där vilka snygga armar J har tänker jag. Jag tittar på han och tänker att jag tycker extra mycket om mat när den tillagas av en snygging!

Efter middan frågar han om vi ska ta en promenad. Jag ler och tänker att den här killen är så jävla rätt för mig.

Hur låter era måndagstankar?

Puss
Pe
                            



Kommentarer
amatör säjer:

Känn dig inte ensam, jag har också en gammal ericson !!!!!

2011-11-07 @ 21:27:04
Linda säjer:

Det var ju det jag skulle säga till dig! Vilket äktenskapstycke ni har du och J. Som gjorda för varandra! :)

2011-11-09 @ 13:53:07
Blogg/Hemsida: http://fruwestman.blogspot.com

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback