Rooooompa

30 Sep, 2013 - 21:40 ☆ glada dagar
Mina ben har vuxit minsann! Likaså min rompa. Yeeeeey! 👍😊 jag är så nöjd att det händer något med mina miljoner benpass. Ok miljoner var att ta i. Men det är ok att överdriva! 👊 

Saken är den att jag tror folk småljuger och överdriver hela tiden. Eller vad tror ni?

Det är filter på instagram, man säger "jo tack det är bra" när man frågar hur det är, man säger att man ätit mindre godis än man egentligen gjort, säger att man bara har snusat en snusdosa när sanningen är 25, man småvrider lite på sanningen så det ska låta bättre. 

Det där är då jag helt klart! Utan att tänka på det småljuger jag lixom. Jag kan väl inte vara ensam? 

När ljuger du eller överdriver saker? 

Mina ben har iaf blivit större och det är fan 100 % sanning. Gammal tant

29 Sep, 2013 - 03:21 ☆ glada dagar
Tant borde sova för länge sedan. Tant orkar inte vara vaken såhär länge. Men tant måste ändå skriva ett blogginlägg innan hon somnar.

Det roligaste ikväll var nog musiktävlingen på festen. Och taxiresan hem när jag hade ett trevligt samtal med  taxichaufförn. 

Där emellan var det en konstig tid. Krogtiden. "Tyckte vi verkligen att det här var roligt för 10 år sedan"? Frågade jag Anna. "Jo nog måste vi ha tyckt det" 
Och det måste ju ha varit ofantligt roligt åren mellan 18-22. Fredag fest. Lördag fest. Söndag skratta åt festen. 

Man var kung på den tiden. Hade köpt nya kläder varje fredag. Hade på sig coolwater parfymen och dansade som att det inte fanns någon morgondag. Det var en fantastiskt rolig tid! 😊 

Ikväll kände jag mig vilsen. Vi försökte mingla men kände i stort sett ingen som var ute på krogen. 

"Dem där kan vi inte prata med, dem ser ju ut att vara 12 år". 
Sagt av en kvinna till en annan kvinna där vi stod och kände oss som tanter ute i ungdomarnas nattliv. 

Vi tog oss till dansgolvet minst 3 gånger. Utan att ta ett danssteg ska tilläggas. Det var ju sån konstig musik som endast framkallade konstiga huvudryckningar hos mig. Inget som fick mig att vilja svänga på mina tantben. Besvikelsen var enorm..... 

Före kl 1 gick vi och åt istället. Jag behövde inte se mer av utelivet i Piteå en lördagnatt. Jag hade redan sett vilket mode som gäller för folk i 20års åldern, hade beställt vatten i baren (efter att ha svept i mig en vinare på festen), jag hade fått ont i fötterna av klackarna och jag hade vikt undan för fylleskallar. Mycket mer än så är ju svårt att begära. 

Analyserade med taxigubben på väg hem om att det nog ändå var bättre förr. Och när man säger "bättre förr" är det ett säkert tecken på att man blivit gammal. Kom fram till att man nog ska gå på logdans istället. Jag är inte 20 längre. Fan. Det var ju så kul att vara 20. Nu är jag snart 30 och funderar på om jag borde fylla ut mina skrattrynkor för att inte se så gammal ut! 

För 10 år sedan funderade jag över hur många shots jag hann dricka innan baren stängde. 

Skönt att numera gå och lägga sig nykter "för det är ju trots allt en morgondag". Tant är ändå nöjd över kvällen. Mest är tant nöjd över att vara tant och lämnar med varm hand över kroglivet till den yngre generationen. 

Kissvinet är för övrigt att rekommendera. Sov gott alla kids!

Pe 


När träningskläder blir partykläder

28 Sep, 2013 - 17:27 ☆ glada dagar
Det vankas fest. Vad tusan ska jag ha på mig? Alltid samma problem. Köpte ett par ormtights från Gina tricot igår. Dem tänkte jag ha på gymmet som grymt snygga träningstights. Men satan i gatan vad dem var snygga till klackar! 

Kan ju använda dem som partykläder först innan jag förvandlar dem till träningsbyxor. Grymt smart! 👍 

Tröja till det då? Inget som passar i garderoben. Men jag köpte ju även ett träningslinne igår från hm. Ett exakt likadant som jag redan har. Bara för att jag älskar det så mycket!! Hmm. .., 

Satan i gatan vad det linnet passade bra till ormtightsen och klackar. 

Nemen sådär då. Då har jag förvandlat träningskläder till partykläder på en sekund. Oj vad nöjd jag är över mig själv!! 😄 

Trevlig lördag! Jag ska slå klackarna i taket! 


Träningsstorm

28 Sep, 2013 - 00:28 ☆ Träning, glada dagar
Herregud vilken träningsstorm det är där ute nuförtiden. Varenda människa ska ju träna, och lägga upp träningsbilder på instagram och skriva träningsbloggar. Det är ju hysteri där ute!! 

Det är bra. Träning är bra. Men till och med jag som lever träning blir jävligt leds. Rensar mitt ig konto väldigt ofta och har jag sett en person lägga upp exakt samma posé i tusen upplagor.... Ja då tröttnar jag ordentligt. 

Jag orkar inte med "jag tränar för att det ser bra ut" människorna. Jag avskyr dåliga träningstidningar som har miljoner sidor reklam, miljoner sidor om fula träningskläder och som konstant har med variationer på plankan. Testade att prenumerera igen  på en tidning som jag läste för flera år sedan. Vilket skit! Det duger inte ens som toalettläsning. 

Jag gillar hårdträning. Jag gillar att ha förebilder som ger mig inspiration. Jag ser upp till människor som är bra på träning och vet vad dem gör. Jag gillar att träna hårt och jag gillar andra som tränar hårt. Jag inspireras av människor som har ett mål, som lägger ner tid och vilja. Som vet varför dem är på gymmet. 

Inget illa menat till resten av folken som ingår i träningshysterin. Ni är säkert jätte trevliga och trivs med att äta kesoplättar till lunch efter att ni har lagt upp eran bästa posé på ig. 

Jag önskar er allt gott och alla gör som dem vill. Men för mig är ni ointressanta, ni som går till gymmet bara för att, och jag tycker ni lika gärna kan börja odla grönsaker istället. 

Träningshysterin tar ju över. Ja det är hälsosamt och ja det är viktigt att röra på sig. Men lugna ner er! Du behöver inte låtsas att du tränar om du inte gillar det. Ta en promenad till Konsum istället och köp en burk keso. Men glöm inte dricka en celsius före. Tydligen orkar man inte ens knyta skorna längre utan att ha druckit en celsius. 

Det är på gott och ont denna hysteri. Stundvis känner jag det som att träningen förlöjligas. Att alla ska träna för att det är inne nu. 

Nej göta petter som en liten teskedsgumma sa en gång, jag vet inte vad jag ska tycka. 

Jag är väl bara leds på allt svammel som pågår där ute. Men som med allt annat så är det ju erfarenheter som präglas oss. Och ju längre jag tränar och ju mer jag lär mig så flyttar jag ständigt upp mina "krav" på förebilder och inspirationskällor.

Nej det duger inte längre för mig att läsa en tidning med variation på plankan i alla nummer. Nej jag ser inte upp till någon som går på löpbandet 700 timmar i veckan för att vara "fit". 

Jag kräver mer. Men vi kräver alla olika. 
Vi måste hitta det som inspirerar oss. 

Inser förståss att även jag ingår i denna träningshets. Förstår att många är dödligt leds på mina träningsuppdateringar. Men jag vet att jag inspirerar lika många. 
Det funkar ju så. Vi ser olika på saker. Vi har olika krav. Vi har olika inspirationskällor. Det är bra. Så ska det va. Det finns plats för alla. 

Men jag är ändå jävligt leds. Tagga ner hysterin och gå ut och leta blåbär eller något. 

Fröken 
Fortsätt. Framåt. Bättre. Tyngre.

27 Sep, 2013 - 09:54 ☆ Träning, glada dagar
God dag! Regnet står som spön i backen. Härligt att vakna. Lyssna till regnet och bestämma sig för att ligga kvar i sängen en stund till. 👍 

Nu laddar jag för lunch med Elin, kontorsjobb, ärenden på stan och sedan ett axel och tricepspass! 💪 

På söndag ska jag öva posering för första gången med poseringsmästaren Johan. Längtar! Känner mig mindre nu än för några månader sedan och eftersom målet var att lägga på mig lite blev jag en aning besviken. Men dagsformen beror till stor del på hur bra man kan posera, sedan ljus och annat tjafs. 😄 

Och självklart ju mindre du är desto större ser du ut. 😉 det viktiga är att det kommer fram när jag går på diet. I dagsläget lägger jag all fokus på att träna hårt! 

Vill bli bredare! Vill få mera djup! 

En ryggbild från igår. 

Det känns iaf som att armar och axlar växer vilket är grymt bra! 


Ligger på en morgonvikt kring 57,1 och försöker gå upp lite till. Visserligen är det rätt mycket på mina ynka 158 cm. Men herregud vad jag kommer bli liten under dieten, så kan jag gå upp lite till under uppbyggnaden är det bara positivt! 😊

Annars tror jag att jag har hoppsat sönder min vad. Har en ständig kramp. Men jag säger då det att hoppsasteg bygger mina vader! 😄 

Ha en fin dag i regnet. 

Pe 

Snö

25 Sep, 2013 - 11:33 ☆ glada dagar
Fick en bild av lillebror hemifrån Kiruna. Det har alltså kommit snö där uppe. Galet! Men lite fantastiskt ändå. 😄 jag älskar snö. Men snö i september kanske dock är lite tidigt? För övrigt har jag kört ett tabatapass med ett gäng gymnasieelever imorse. Grymt kul! Efter det blev bröst och biceps för egen del. Laddar för att jobba kväll och dansa med mina fina elever. 💗 

Ha en fin onsdag kompisar

Pe 


Lycka och värme

24 Sep, 2013 - 20:38 ☆ glada dagar
Jag har frusit hela dagen. Kurade ihop under dubbla filtar så fort jag steg upp. Sen packa dansväskan och bege sig ut i höstkylan. Inte ens av att dansa med mina elever blev jag varm. Kalla idrottshallar är ingen hit kan jag lova. Brrrr. 

Men det värmer otroligt att möta glada barn på skolgården. Och jag blir så varm i hjärtat av att dessa fantastiska barn inte vill sluta dansa. Magiskt! Dem vill dansa mer och mer och blir besvikna när lektionen "redan" är slut. Det är ju så underbart som det bara kan bli. ❤ 

Höll på frysa ihjäl innan mitt bodycombat pass ikväll också. Men att se alla deltagare koncentrera sig och ge allt får ju vilken instruktör som helst att smälta. Så jävla fantastiskt! Ja jag måste rent av svära för jag blir så glad!! 😊👍 mycket folk ikväll och min värme inombords steg genast! Jag utombordsvärmen var det ju inte direkt något bekymmer med heller några minuter in i klassen. 😄 

Ja vilken dag. Nu sitter jag förvisso under dubbla filtar igen och fryser men känns ändå lite höstmysigt. 

Vad skulle man göra utan all värme som människor jag möter ger? Jag skulle antagligen frysa ihjäl. 

Pe 

Tävlingstankarna

22 Sep, 2013 - 00:14 ☆ På gymmet, glada dagar
Hej vänner. 

Det är lördag och det är höstmörkt. Hör många som säger att det är mysigt med mörkret. För mig är det det absolut värsta jag vet! Finns inget jag avskyr så mycket som mörker. 

Det som är positivt med hösten är att luften är härlig att andas, färgerna är vackra och jag känner mig mer motiverad till att gå in på gymmet. Nu tränar jag förvisso året om och det spelar ingen roll om det är regn eller solsken, träningen ska ändå göras. Men det känns roligare att gå in i värmen på gymmet nu. 😊👍 

Träningen ja! Jäklar vad bra det känns. Jag är peppad och motiverad till tusen inför denna tävlingssatsning jag gett mig in på. Mitt största problem har alltid varit att jag inte riktigt vågar. Jag är rädd för att "misslyckas" och inte prestera det jag tror att människor förväntar sig av mig. Hatar den där pressen som det endast är jag själv som sätter upp. 

Nu har jag bestämt mig för att tävla och det får gå hur som helst. Känner att jag måste våga ta steget och göra det jag drömt om så länge! Vad är det värsta som kan hända frågade jag mig själv? 

Att jag kommer sist, att jag inte kommer i bra form nog. Men so what? Det är ju inget jag dör av! 😄 Herregud Pe var inte så feg hela tiden!!! Och med det sagt satsar jag allt och blir en erfarenhet rikare. 

Resan är påbörjad och jag är inne i en träningsperiod där jag försöker bygga mer massa och gå upp lite i vikt. Hinner inte bygga så mycket massa egentligen men mer för att toppa formen lite extra innan det är dags för diet. Tanken är att påbörja dieten efter jul. Kring januari. Längtar tills jag får se resultaten av alla träningstimmar! 😊 

Womens physique blir grenen eftersom jag alltid velat stå på en scen och posera! Sen får vi se om jag ger mig på athletic fitness senare. Tanken finns i bakhuvudet. 👍 

Min satsning blir betydligt lättare och roligare med bästa sambon, finaste vännerna och en grym coach! Det är viktigt att omgivningen peppar och ger energi och framförallt tror på mig. Kärlek till er ❤ tack för att jag får dela resan med er ❤ 

Jag tänkte ta upp bloggandet igen! Jag hoppas ni också vill ta del av min resa. 😉 

Avslutar med några bilder från dagens axel och tricepspass. 
Godnatt 

Fröken Pe Satans vad snygg man är när man tränar 😄 

Ska man?

18 Sep, 2013 - 23:54 ☆ glada dagar
Vart lite sugen på att ta upp bloggen igen. Om jag orkar. Stora tankar. Måste skriva ett inlägg och känna efter. Ska testa lägga upp en bild på min bästa födelsedagspresent igår, ett par lyftardojjor. Äntligen!