allt är skit

28 Apr, 2011 - 00:10 ☆ glada dagar
jag mår skit och dagen har varit skit. Dunderförkylning har attackerat mig och jag har ställt in mina pass denna vecka. Känns skit för jag har längtat efter dem. Tack till underbara vänner och kollegor som ställer upp för mig :) Ni är bäst!

Igår tog jag och J en cykeltur. Trots motvind och snor och andnöd kändes det fantastiskt! Äntligen är våren här och min cykel har tinat fram! Hurra! :) Jag gillar verkligen att cykla, skulle kunna vara ute flera timmar. Måste bara köpa en ny racer hojj så jag hinner med J när han susar fram som en fartdåre...

Lock för öronen, halsont och snor gjorde det till en tuff arbetsdag. Hörde inget i telefonen och har gått omkring och nyst hela dagen.

Fick dessutom skämmas över min dåliga engelska när jag skulle hjälpa en kille med arbetskläder. "Do jo need any spik ficks?" och när han frågade om vägen var allt jag fick fram: "Just go up. up up up. then turn" 

Bra där Pe. Fick du godkänt på eng b under gymnasiet? Får jag skylla på att jag är svin gammal och inte minns något från engelskakurserna? hmmm.... Nåväl jag och Veronica fick skratta efteråt så jag fick ont i magen iaf. haha. alltid något....

Dessutom har jag storstädat mitt förråd idag! Helt vansinne så mycket skit man samlar på sig under åren. Fick några goda skratt dock när jag hittade gamla glitter kjolar och annat knas som använts på dansföreställningar genom åren. Och det var roligt att testa gamla mössor och kepsar. Skratta åt hemska presenter jag har fått och som har förföljt mig i flera år. Mycket sopor blev det. Kastat 7 par skor också. Det är stort för att vara mig. 

Skit dag men den har bjudit på många skratt!

Pe



 

om jag skulle ladda upp med ett gäng underställ och flytta en månad!

25 Apr, 2011 - 23:14 ☆ glada dagar




Hemma igen. Tillbaka till verkligheten. Kändes härligt att solen sken i Piteå när vi kom hem. Men jag längtar redan tillbaka. Önskar jag kunde bosätta mig i fjällen hela maj månad ut. Sen vore jag redo för sommaren på riktigt :)

Som sagt var det magiskt i Kiruna/fjällen/i snön/ i riksgränsen/hos brorsan/på skotern/ i solen/ i pulkan/ i skidbackarna/ på brädan.... :)

För att riktigt känna att jag var hemma igen var jag såklart tvungen att fara till step in och träna ikväll. Tack till David för ett bra Bodypump pass, behövde få köra igenom kroppen efter min träningsfria vecka! :) Sen träffade jag äntligen Elin igen och vi gick ner i källarn och slog av oss! Att ha en kompis att slåss med måste vara det bästa. haha! ;)

Imorgon jobb igen och plötsligt var allt som vanligt.....

Pe

skratta på skidor är bra skidor

22 Apr, 2011 - 22:47 ☆ glada dagar


Jag trivs verkligen i fjällen! Mår så bra att det inte är klokt. Jag har längtat upp till vassijokk hela vintern så att äntligen få vara här är det bästa!

Avkoppling. Inget jobb. Ingen telefon. Inga måsten. Bara jag och du och fjällen... och en anka! haha....





Jocke bevisade att han inte är någon liten fjällbjörk och buntade ihop lillebror och mig....

Vi har tolkat med madrass bakom skoter som är ofantligt roligt! Har ni inte testat så gör det, man skrattar som ett barn varje gång :)

Fullt ös med storebror och hans familj, lillebror, kusiner, bensinlukt, grillad korv, skratt, skidåkning, brädåkning, öl som smakar gott, kinder som hettar... Länge sedan jag mådde så bra :)



Idag var vi på tur med skidorna. Fantastiskt! Inget fäste, inget glid, korta stavar, storebrorsan kämpade med gamla trälagg och lillebror fick vara serviceman när bindningarna lossnade för han... haha. men roligt hade vi!! :) ofantligt roligt i många timmar!




Vi tog sikte mot soldalen, för där sken förståss solen. Tog en paus i vindskyddet innan vi for hem. Nästan 1 mil blev det för mig, Jocke, storebror, Lina o lillebror. Innan det var jag och mamma ute på en 1 timmes skidtur. Snart är jag proffs på skidor sanna mina ord ;)







Skidor är nog aldrig så roligt som i galet sällskap. Skrattar man i 1 mil så kan ju inte skidor vara tråkigt. Eller? :)




Glad påsk på er kompisar!

Kom ihåg att godis gör oss starka och röda kinder är snyggt!

Puss puss fjällpuss
Pe

solsken i riksgränsen!

20 Apr, 2011 - 21:00 ☆ glada dagar


Brädåkning- check
Solsken- check
Tolka med madrass- check
grilla korv- check
världens bästa dag- check

Pe

ge mig fjälltoppar och jag ska dansa

19 Apr, 2011 - 22:21 ☆ glada dagar


Hallåååå kompisar! Jag är uppe i riksgränsen. I fjällen. Jag njuter. Jag lever. Jag dansar fjälldansen med lillkusin. Jag mår så jädrans bra bra bra! Vill aldrig härifrån.... Om det inte blir snöstorm imorgon förståss, men då tar jag mig ju ändå inte härifrån...





Pe

sunshine men inte på fjälltoppen

18 Apr, 2011 - 16:43 ☆ glada dagar
I Kiruna skiner solen. Det är en härlig dag. Men uppe i fjällen och riksgränsen snöar det. SNÖAR det med stora bokstäver. Vägen är stängd så vi tar oss inte upp. Eländes elände. Väntar och väntar. Har väntat hela dagen på att få fara till fjälltopparna.... Förhoppningsvis skulle vägen upp till gränsen öppna vid 17.00.

Snö jag gillar dig men det är dags att sluta vräka ner nu. Okej!!?




Nu är jag glad ändå för det är härligt att vara i Kiruna! Men jag längtar till fjällen nu. Riktigt riktigt mycket.

Jag och J startade dagen med ett tidigt träningspass. Fantastiskt. Jag gissar på en träningsvärk imorgon efter att ha plågat bröstet i bänkpress och kört slut på magen.

Träna med J är toppen. "En till. kom igen. Tänk på sexpacket" pepp och en träningskompis gör det roligare och jobbigare. Går inte att fuska eller ge upp när man är trött.... :)

Ja som sagt väntan hela dagen. träning. kaffedrickande. gröt hos farmor. pussat på min brorsson.... rätt skön dag ändå i Kiruna :)

Nu håller jag tummarna för att vägen öppnar och jag får fara och andas in lite fjälluft!

Puss kompisar

Pe

40 mil norrut

17 Apr, 2011 - 23:49 ☆ glada dagar


Kiruna = kärlek. Jag är hemma! :)

Imorgon bär det av till riksgränsen!

Vad gör ni?

Pe

tjohej

14 Apr, 2011 - 19:18 ☆ glada dagar



Nu är det vår! Det är vår ute. Inne. Hemma hos mig. På stan. I skogen. I fjällen. Och på idépoolen, där har vi dessutom fått in massa snygga vårjackor! :) Som denna röda från craft....

Idag har jag skuttat och hoppat på jobbet. Kicki har fotat till vår annons som kommer i tidningen på måndag. Jag fick agera modell, och vad kan vara mer vårkänsla än ett vårskutt i röda skor? Haha kolla in annonsen i Pite Tidningen på måndag vet jag. hihi.

Pe

har du eld i baken springer du fort

14 Apr, 2011 - 14:19 ☆ glada dagar



Ja det gäller att ha eld i baken om man har mycket att hinna med. Brinner det springer man fort....
Back to work efter en lunch och kaffepaus.
Sen på stan med mamma för att uträtta lite ärenden. Hinna på systemet och bunkra upp några lådor vin och backar öl.
Städa. Äta. Lämna tröjorna till boxarna. Tvätta bilen. Träna.

Packa ska jag börja göra också. För inte imorgon men SEN. Då far jag!

Längtar efter att få träffa tjejerna i Kiruna på lördag! Magiskt! :)


Längtan är enorm! Snart fjällen och riksgränsen! underbart underbart!

Pe


ni ska må skit!

13 Apr, 2011 - 23:56 ☆ glada dagar


Dagen började med att jag gick genom stan kl 7 imorse. Solen sken och som om inte det var nog fick jag syn på en jättetupp! Vem kan låta bli att le? Fantastisk dag tänkte jag.... Inte kunde jag ana att jag skulle se en färgglad jättetupp en tidig onsdag morgon. Kuckeliku klockan är sju trallade jag för mig själv och sken upp med ett big vår smile! ;)





Må hända det var solen. Eller tuppen. Men jag kände att idag är det en gul dag. Och en solskensdag. Och solen den sken hela dagen. Lunch hos mamma o pappa och en kaffe ute på verandan kändes magiskt efter den ruskiga dagen igår. Jag ÄLSKAR våren! Kom bara kom vår och solsken!!





På jobbet fick våra nyanlända Boxningströjor mig att bli mer nöjd över dagen. Grymt bra blev det med loggan! Jag är galet nöjd. Vem blir inte glad av att bära en jätteröd jätteboxningshandske på ryggen? Imorgon ska jag dela ut tröjorna till boxarna, jag tror det blir glada miner! :)





Trots att dagen fick en bra start kom en eftermiddagsdown. Energin försvann. Trött trött. Hungrig. Leds. Bläää känsla tog över mig....
MEN!!!!;
När jag kommer hem från jobbet trött och allmänt bara leds, då ser jag ett paket och ett brev på bordet. Till mig mig bara mig! Det är ju inte klokt! Oj vad glad jag blev. Nu är jag för det mesta glad, men alltså nu blev jag så otroligt galet glad så jag skrek i örat på min syster som jag hade i telefon.... :)

Att bli överraskad sådär en helt vanlig onsdag (när man dessutom är trött och hängig) det är ju bara för bra för att vara sant! Är JAG värd det? VA? Heeeelt sjukt! Tydligen tycker den bästa personen som finns att min mobilkamera är kass och att jag ska kunna dokumentera våran vecka uppe i riksgränsen! Det är KÄRLEK!



Zumbapass och boxpass ikväll. Fantastiskt! Jag var lite vimsig och höll på sluta zumbapasset 15 min tidigare... haha jag tyckte väl att det hade gått ofantligt fort.... Men det är lika härligt varje pass jag instruerar. Kan inte vara annat med dem mest fantastiska deltagare! Mottot på boxen var "vi ska må skit" och vi körde tills vi mådde skit! :)

Det bästa med att må lite skit under ett träningspass är att man mår så fantastiskt bra efteråt!!



Kvällen avslutades i gymmet med världens bästa gymkompis Erik!! Tack för att du alltid peppar och vill träna med mig. Det är så mycket lättare och roligare att ha någon att träna med. Man orkar den där sista repsen och man kan skrika på varandra :)

 gaaaaah!

japp det viktigaste är taggarminen! med den kommer man långt.... hah!

Tack för idag fantastiska onsdag!

Nu bums i säng så jag orkar upp på en morgonpromenad innan jobbet. Kan mycket väl hända att jag tar sovmorgon dock....

Tack J- du är den bästa som finns!

Puss och adjöken från fröken
Pe

Bara 2 dagar kvar!!! Sen säger vi heeeelloooo goooooogle burn! ;)




Dag 13- den här veckan

13 Apr, 2011 - 08:33 ☆ glada dagar
 DAG 13- DEN HÄR VECKAN

Ja jag uppdaterade inte så bra i helgen eller dagarna efter det. Så här kommer en snabb update.

Fredag natt
jobbade jag och rev scen efter Jerry Williams spelning i Luleå på Coop Arena.
Det var jag och grabbarna som var där.... Det är väldigt tjejtomt på sånna här jobb. Kanske bara är jag som är dum nog? Hmmm...? Tjejer kan också bygga och riva scen!

Men jag erkänner att det ibland är lite tungt och jobbigt om man är under 160 cm lång och inte har 80 kg kroppsvikt att lägga bakom när man ska skjuta stora case upp på lastbilar o dylikt....

Jag åkte på att packa lastbilar den här gången. Med min längd är det inte direkt det lättaste när alla lyft är tunga och framförallt höga. Men allt går om man vill som det så fint heter! :) Och det gick fint som snus. Jag, Andreas som var lång och en tredje kille var ett så jädrans bra team! Haha det bara flög case i våran lastbil minsann.

Jag var ovanligt pigg efter jobbet men lite trött i kroppen.


Lördag= fint väder=spring i benen



Lillebror
var i Piteå i helgen också. Så jag har skrattat med han både lördag och söndag. Vi fick för oss att det går jättebra att ta ut möbler genom fönstret! (eftersom verandan hade svällt och det inge gick att få upp dörren tillräckligt mycket)



kaffe och läsa tidningen i solen. Och Lillebror och J har byggt om min hall. HAha! Trodde det skulle sluta med att allt bara var nerskruvat och kaos. Men det blev toppen! :)

Jag blev också slagen av både brorsan och J i airhockey och fotboll. Skit. J var ju inte direkt dåligt på att uppmärksamma detta! haha



Ja han är verkligen en charmör den där J när han vinner över mig...

Söndag var det dags för Zumba i Rosvik igen. Alltid lika roligt att vara där! Men jag kände mig lite matt i kroppen...

Nu till rubriken dag 13- den här veckan

Måndag:
Jobb, Zumbapass och boxningsträning. Jag gick in i väggen. På boxningen var det som att det bara tog stopp. All energi var borta. Matthet i hela kroppen. Det bara gick inte. Det sa bara poff så var energin borta. Svin läskigt. Jag kan inte röra mig. Jag orkar inte....

Tisdag: Poff sa det så var energin tillbaka igen. Bodycombat pass och gym med Erik. Kände mig pigg igen. SKönt.

Idag onsdag och då är det Zumba och Box som gäller ikväll. Nya danser på Zumba. Upp med pulsen och svettas. Bara dansa. Blir härligt! Jag hoppas deltagarna tycker om det! FInns det någon bättre låt än denna just nu?

Dansa dansa jag vill bara dansa



 


Japp ikväll blir det att dansa till denna! Missa inte :) Shit vad jag älskar den!!

Sen så gäller följande för denna vecka; Torsdag stan med mamma, fredag middag med Elin, packa packa packa, lördag zumbapass på piteå havsbad, lördag KIRUNA! Jag far hem hem hem! Söndag eller måndag drar jag till Riksgränsen och är där en vecka! Wihooooooo!!!

pe



Dag 12- i min handväska

10 Apr, 2011 - 00:57 ☆ glada dagar

Tillbaka till listan. Dag 12- i min handväska:

Jag har alltid flera väskor jag byter mellan. För tillfället är det dessa vänner jag har samlat massa värdefulla ting i :)
Väska nr 1:



1 papper med förslag till boxningslogga
1 Bodycombat dvd
1
läppglans
2 lypsyler
3 enkronor
2 femkronor
8 hårnålar
4
hårsnoddar
1 boxningsnyckel
1 halv sminkborste
1 klocka
1 snusdosa
1 papper med övningar från sjukgymnasten
1 visitkort till kulstöterskan Helena Engman
1 bläckpenna
1 tampong
1 rosa liten väska


Väska nr 2:



1 papper om vasaloppsspinningen som vi hade den 6/3
1
gem
1
ihopskrynklat kvitto
1
gummisnodd
1
vägbeskrivning till Carina
1
tuggummipåse flärp
1
cd fodral med dansmusik

Väska nr 3:


1
trasig bläckpenna
1
hårsnodd
1
hudlotion
1
förslag på boxningslogga
1
kom ihåg kladd inför "modell för en dag"



Väska nr 4:


1 gammalt kvitto från HM
1 tuggummipåse flärp
4 hårsnoddar
1 plånbok
1 snusdosa
1 par craft vantar
1 par arbetshandskar
1 linne
1 liten påse med knappar



Väska nr 5:




1 t-shirt
1 tops
1 hårsnodd
1 gammalt statoil kvitto
4 halstabletter
1 papper om arbetstider
1 danspärm
1 påsklämma
1 vindjacka


Väska nr 6:




1 step in tröja
5 hårsnoddar
1 lypsyl
1 handcreme
2 bläckpennor
1 zumba dvd
1 par sockar
1 sporttop
1 halstablett
1 tops
1 gammalt kvitto från preem
1 par hörlurar
1 kladd om zumbapass i rosvik


det finns alltid ett skäl

08 Apr, 2011 - 20:04 ☆ glada dagar

Powernap tror jag får bli dagens ord. Konstig dag och konstig sömn. Om jag var trött som en gris igår så ÄR jag trött som en gris idag. Vansinnes vansinne.

Sov oroligt igår. Somnade vid 1 tror jag. Vaknade till 5 eller vad nu klockan egentligen var av att J kom efter han jobbat natt. Somnade om. Klockan ringde 05.45. Begav mig till Step in. Hade ett kanon bra morgonpass. Efteråt gymmet och rygg. Frukost. Slut på energi kl 8.50. Hem och la mig igen. Sov 2 timmar. På nästa jobb. Kaffe. kaffe kaffe. kaffe på lunchen för att hålla mig vaken. eftermiddagskaffe. Kom hem 17.15. Åt och 17.30 kastade jag mig i sängen och sov igen. 2 timmar senare sitter jag här med KAFFE och undrar hur i allsin dar jag ska orka med att jobba natten?





 Nr 4- för att du förtjänar det.


Dansa som om du har stulit skorna. Och sen ler vi!

07 Apr, 2011 - 22:55 ☆ glada dagar
Fantastisk dag trots att jag kände mig trött som en gris. Om nu grisar brukar vara trötta? Jag låter det vara osagt. J låter iaf som en gris när han sover och han brukar vara trött. Men om det nu hänger ihop låter jag också vara osagt....




Ikväll blev det Bodycombat och afropower dance. Skönt skönt skönt och kul kul kul. Det gick snabbt stabilt och jätte jätte braaaa. :)

Sen blev det en myskväll hos Anna över en kopp kaffe, kaka och prata ikapp oss om allt! Var för länge sedan vi hann träffas så det var fantastiskt att det äntligen fanns tid!

Blev massa zumba. Vi pratade zumba, dansade zumba, lyssnade på zumba och tittade på zumba. haha. Allt är ju zumba känns det som ibland... Det är så brett och därför det är så väldigt väldigt roligt! Finns så mycket musik och steg man kan använda!




Så nu blir det mera nytt på måndagens zumbapass! weeehoo vad här ska dansas.

Det roliga med zumba är att det blir till något eget på varje ställe som har zumba. Alla instruktörer gör det på sitt eget sätt, har olika musik, olika tempon på passen osv. Fantastiskt tycker jag! som instruktör gör jag det på mitt sätt och det blir till mitt pass. :) Jag väljer att bara dansa. Vill ha ett högt tempo och vill att svetten ska rinna. :)

Dansa som om du har stulit skorna. Eller som om det brinner under fötterna. Låt det explodera i bröstet. Känn energi ut i fingertopparna. Låt höfterna åka karusell. Skaka axlarna som om dem har ett eget liv. Glöm inte bort att le. Dansa ska alltid få dig att le.


Gooooood natt världen.

Pe

trött dum torsdag

07 Apr, 2011 - 17:15 ☆ glada dagar


Det är skönt att man nu kan njuta av ordentligt dagsljus även om det inte är riktig sol.
Arbetsdagen är över. En bra dag med trevliga kunder, bilkörning, kaffedrickande och märkning av 3 kartonger med väskor... Jag menar bara en sån sak...

Sov dock ordentligt dåligt igår så idag är jag trött som en gris. Egentligen vill jag bara vägra allt och sova i soffan en stund men hur roligt skulle det vara om man tänker efter?.....

Ska istället skynda mig till Step in och kanske hinna i gymmet en sväng innan det är dags för Bodycombat!
Tänkte vara med på Sofias pass ikväll och ge järnet haha. Så passet fastnar riktigt ordentligt :)

Sen ska jag och Anna träffas ikväll för att ha en inspirationsstund med zumba idéer! :) ser mycket fram emot det.

Kanske någon som har förslag på någon låt som ni bara måste dansa till? Som ni skulle vilja att jag lägger in på ett zumbapass? Som ni inte kan sitta still när ni hör den? Ös på med förslag ;)

Nej... ska peppa mig själv för träning då! å hej!

Pe

Förressten är jag bara så himla dum ibland. Förstår inte hur jag ska orka med morgondagen. Har pass 06.30 på step in. Sen jobbar jag på idépoolen till 17.00 och sen ska jag orkar jobba hela natten också! Ska nämligen riva scen en fredagnatt. Tjollahoppsan sa hur tänkte jag när min fredag numera kommer bli så lång att jag svimmar bara av tanken.... dumma dumma Pe.. men bit ihop eller bryt ihop? Givetvis bit ihop ;)




Min bok. Spännande. Konstig. Jag gillar roliga böcker.

06 Apr, 2011 - 23:49 ☆ glada dagar
Min fina vän Josefine skrev ett inlägg i sin blogg om att vända blad. Om att livet är som en bok, eller flera olika böcker. Vissa är spännande, vissa sorgsna, vissa glada...

Jag har skrivit dagbok i miljoner år (nåja så gammal är jag inte även om åldersnojjan börjar komma) och när jag läser dem igen så är det som att läsa olika kapitel ur en lång bok.

Det är kapitel om glädje, jag läser sidor som får mig att gråta, jag kan känna en ångestklump i magen när jag läser om huvudpersonens stress och beslutångest. Jag skrattar åt konstiga saker människorna i boken gör och säger. Ler när jag läser om kärlek. Tårar som strömmar igen när jag läser om döden. Olycklig kärlek. Sårbarhet. Brustet hjärta. 

Jag känner så starkt för personen och kan leva in i minsta andetag hon tar. Inte så konstigt när huvudpersonen är jag själv. Jag undrar varför hon i boken tog så många fel beslut? Varför såg hon inte saker tydligare? Varför tvivlar hon hela tiden på sig själv? Jag känner hennes gråt och jag skrattar när hon verkar vara glad.

Ibland känner jag en olustig känsla för att huvudpersonen ibland verkar så korkad och jag undrar vem fan som kan skriva så värdelöst....

Jag. Det är jag. Verkligheten och inget påhittat. Det är därför det känns så olustigt ibland. Verkligt för att det är på riktigt. Om en bok är för lättläst är det ingen bok man kommer ihåg efter att man läst ut den. Böcker måste framkalla känslor. Jag vill skratta eller gråta. Jag vill känna. Även om det är jobbigt att känna så vill jag ha känslor.

Bladet är vänt för mig också, precis som för Josefine. Jag skriver ett nytt kapitel. Kanske en helt ny bok. Sidorna är tomma och vad dem kommer fyllas med vet jag inte nu. Men jag säger som Jossan, jag vill att min bok ska innehålla massa bilder och glädje. kärlek. Något jag kommer vilja läsa om och om igen.

Ett nytt kapitel. Jag hoppas det blir ett långt, och där du är med i handlingen.

Pe

effektiv lunch

06 Apr, 2011 - 13:28 ☆ glada dagar

Jag har hunnit anmäla mig till The academys Functional moves utbildning!
Jag har beställt nya mindre ufo byxor.
Ätit torsk, broccoli, potatis med kesella röra.
Druckit kaffe.
Tagit en snus.

Snacka om effektiv lunch! :)





INNEHÅLL
Kunskaper om funktionell träning
Rörelseprinciper i teori och praktik
Rörelsebanken Functional Moves® / 102 sidor
Functional Moves® träningsmoduler, teoretisk och praktisk genomgång av träningsmodulerna
IGC "instruktion, guidning, coaching"
Utveckling via personlig feedback och återkoppling



Back to woooork.

Tack förressten till ALLA som var med på BC passet igår! Tack tack jätte tack för bra energi och för att ni alltid göra mina kvällar till dem bästa! :)

J var med på mitt pass igår också. Det gjorde mig glad. Han är den bästa! Precis som ni! Alla är vi bäst ;)

Pe

kvävas under skivstången byts ut mot att vara kuuuung i gymmet!

05 Apr, 2011 - 17:47 ☆ glada dagar


En ljus framtid är på väg. Mörka kvällar med reflexer byts ut mot ljusa dagar och solbrillor. Det är underbart.
Och det är heller ingen myt om att våren för med sig kärlek och pirr i magen.
Jag känner mig svin kär i solskenet. Jag sjunger och skrattar. Får ett lyckorus. Energi.  

SOLSKEN = GLÄDJE och idag säger jag välkommen våren!




Okej okej
att jag har jobbat hela dagen och sen när jag väl skulle njuta av lunchen på min balkong så kom några moln och förstörde alltihop. Men kaffet smakar godare på balkongen. Och bara att det är en fantastisk vårdag idag känns underbart!

Solsken solsken solsken. Det ger verkligen spring i benen och jag skulle vilja ge mig ut på en lång springtur men jag hinner inte riktigt. Istället får jag ladda inför kvällens Bodycombat pass! Det kommer bli grymt bra det med! ;)



Förressten så skulle jag då köra biceps och bröst igår. Haha men det hela slutade med att jag kände mig liten och gav upp.
Jag skulle köra bänkpress men skivstången var för högt upp så jag knappt nådde att lägga tillbaka den. Fästena satt stenhårt och jag kunde inte sänka dem, därav höll jag på att fastna och kvävas under skivstången när jag kämpade för livet med att få upp den....

"Katastrof. jag kommer dö." så istället blev det fokus på mage (idag har jag lite träningsvärk. äntligen!) och körde slut på biceps. haha :)

Ikväll däremot ska jag vara kuuuung i gymmet. Passa er.

Puss i solskenet
Pe

armaraxlarbenmagerumparygg och sen ska man ju vila också

04 Apr, 2011 - 13:59 ☆ glada dagar


Det är så mycket jag vill hinna med.

Varför kan man inte vara vaken dygnet runt? Eller träna 24 timmar om dygnet för att hinna med allt man vill göra? ;) Jag måste bli mera disciplinerad när det gäller träningen. Måste vara mer bestämd om hur jag ska lägga upp det. Även om det ibland är både bra och roligt och träna det man känner för just den dagen....


Sommaren 2010

(jaaaa jag vet att jag alltid gör mina bilder otroligt fula med massa konstiga färger och grejer. Men jag skrattar själv jätte mycket när jag gör det, just för att det blir så ooootroligt läckra bilder.. eh eller? .. det är bara för att snabbt få bort stökiga och fula bakgrunder. haha. ursäkta ursäkta okej? ;))

Hur som helst så är nedre bilden från förra sommaren.
Jag tränade rätt mycket (instruerade mycket pass hela sommaren) och såg resultat i form av en slankare kropp och därav också okej synliga muskler. Målet då var att bli lättare i kroppen. Lite mer "tjejig" :) och tighta till kroppen.
Det blev en hel del konditionspass förra sommaren. Mycket löpning/jogging och spinning. 

Inför denna sommar är målen att fortsätta slanka ner mig en storlek och jag vill ner i matchvikt (alltså vad jag vägde in på när jag gick boxningsmatch och kände mig lätt och snabb i kroppen!) invägningen var på 53.4 kg, vilket jag inte riktigt tror att jag klarar av att väga nu.... men jag vill känna att jag är lätt och flyger fram i löpspåret hihi :)

Målet denna sommar är också att förlora fettmassa, få fram magrutorna, slankare midja och en muskulös rygg! Yeeey!
Och allmänt balansera upp kroppen, styrketräna och dela upp kroppen på olika dagar. Träna mer bröst vilket jag är otroligt dålig på i dagsläget!!

Jag tänker mig att mina veckor ska se ut ungefär såhär;

Måndag:
Zumba- instruerar
Boxning- tränare Bk Björnen (tränar själv)
Gymmar- Bröst och Biceps

Tisdag:
Gymmar- Framsida ben och mage
Bodycombat- instruerar

Onsdag:
Zumba- instruerar
Box- instruerar

Torsdag:
Gymmar- Rygg och baksida axlar
Bodycombat eller joggar/promenerar
(Ibland kanske Bodypump istället)

Fredag:
Spinn + styrka- instruerar
Gymmar- Baksida ben, vader

Lördag:
Gymmar- axlar, triceps, mage
Alternativt Bodypump och eller spinning

Söndag:
Dans Zumba- instruerar
Vila

Det svåra är att jag inte kan göra allt.

Jag kan inte instruera flera pass, styrketräna i gymmet och gå på andra gruppträningspass. Eller kan o kan men frågan är hur bra det skulle vara?

Vissa gruppträningspass och vissa pass jag själv instruerar ser jag som lättare träning/återhämtning och kan då köra mer än ett pass på en dag/efter varann. 

Jag ska bli bättre på at ta mig upp på morgonen och starta dagen med powerwalk eller joggingturer- jag vet ju hur härligt det är när man väl tar sig upp och inte är så bekväm ;)

Längre fram kanske det blir mindre pass att instruera och då blir det mer tid till egen träning istället.

Så nu middag sen ladda för Zumbapass, bröst o biceps. Sen har vi instruktörsmöte. Så ikväll hinns det inte med någon boxningsträning.

Later

Pe



Du ser så ung ut. Som en tonåring.

03 Apr, 2011 - 23:45 ☆ glada dagar


Lördag

1)
Dansdag. Två grupper med mina minsta danselever. Övade inför showen med mina Bliss elever. Danspass i Rosvik.

2) Fika hos min fina vän Anna (o Pelle o Julia o hundarna) som fyllde år i torsdags. fantastiskt mysigt att sitta o prata en kväll :)

3) J bjöd mig på en kanon date på Pitehavsbad på skeppet. Airhockey, bowling, mat, skratt. Jag insåg att jag är kass på spel... J utklassade mig. Men jag var ju såklart jätte glad för hans skull... verkligen. jätte glad. ELLER??

Söndag

1)
Förberedelse inför showen

2) Funkykidz & Bliss show. Fantastiska elever! :) Fantastiska föräldrar. Som vanligt var jag en mycket stolt dansfröken! Blev en riktig dansfest! 70 godispåsar. Ballonger.

3) Bodypump pass. Kände mig stark. Hade kunnat lasta på tyngre vikter. Jag är gryyyym. haha.

4) Myskväll i soffan med den bästa

Hur har eran helg varit?

Pe

"Petra du ser så ung ut. Du ser som ut att vara en tonåring"

Tack för det danseleven! Du får betyg MVG. hihi. Känns skönt att barnen tycker att fröken ser ut som en tonåring :)

jag dansar vad gör ni?

02 Apr, 2011 - 11:13 ☆ glada dagar
En hel dag med dans nu.

3 dansgrupper på step in och sen drar jag till Rosvik och dansar där. :) Tjollahej.

(Ufo Byxorna är mer mot en strl S men kanske ännu större. Jag brukar ha S i vanliga fall... Men som sagt Unisex storlek så då blir dem större. Man behöver gå ner en storlek i alla fall på ufo byxorna!)

Pe

träna dansa sparka som ett ufo

01 Apr, 2011 - 18:07 ☆ glada dagar


Dansa. Sparka. Ja du får plats att göra det mesta i dessa sköna och snygga byxor!

Jag var i valet och kvalet vilken storlek jag skulle välja men eftersom det är unisex storlek så blev XS för stort....

Nog för att det är en bagy byxa men risken är för stor att dem halkar ner i midjan och hemska tanke om jag skulle tappa byxorna mitt under ett pass....

Som sagt är dem till salu om någon är sugen. Annars skickar jag tillbaka dem. Strl XS (unisex) 695kr

Gå in på www.dancegymshop.com  om ni vill kika mer på dem.

(Ni som har varit på mina pass- dem är väldigt lika mina beiga byxor jag brukar ha:))

Min fredag har varit fullspäckad så här långt.

Startade dagen med morgonpasset. Blev ett grymt spinning o styrka pass 06.30. Sen laddade jag med en brakfrukost på step in för att orka köra ben och triceps i gymmet. Benböj, utfall och benpress.
Tricepspress med stång, hantel, dips och puschdown.

Sen jobbat till kl 17.00 i butiken.

Nu ska jag äta och kasta mig i soffan. Låtssas som att världen står stilla.

Trevlig helg kompisar!

Pe

den som inga byxor har.... får frysa om baken...

01 Apr, 2011 - 14:22 ☆ glada dagar


Jag fick hem byxorna idag. dem klassiska ufo byxorna! Men såklart är dem för stora! Skit!
Så om någon vill ha världens bästa byxor att dansa och träna Bodycombat i tex hör av er!
Dem är till salu! :)

Ni får se bättre bild på dem i nästa inlägg.

Pe