som en trasdocka ungefär

31 Mar, 2011 - 23:19 ☆ glada dagar
Torsdagkväll hos fröken Pe.

Jag tar ett djupt andetag. Kastar mig på mina stora kuddar som ligger på golvet och sluter ögonen en stund. Fantastiskt skönt. Vilken dag. Stressklump i magen från det att jag vaknade kl 8 imorse. Det är en känsla jag inte tycker om, den där dumma stressen....Direkt efter butiksjobbet stressade jag som en tok för att hinna till danslektionen med mina Bliss elever. Blev 5 min sen och kände mig som en katastrof. Man ska inte komma sent! Kände huvudvärken komma smygandes och insåg att jag inte hade ätit sen lunch (alltså kl 11. och nu var klockan 17.30).

Jag hinner inte äta vilket är katastrof för jag behöver mat konstant. Det dåliga är att när jag är stressad och har mkt att tänka på så känner jag ingen hunger eller matlust. Ni känner säkert igen er? Inte inte inte bra.

Mina danselever är så duktiga och fina så det är inte klokt alltså! Dem har så mycket energi och idéer så dem fick mig att glömma både huvudvärken och ignorera en kropp som skrek efter energi! :)
Direkt efter min danslektion var det dags för Bodycombat!

Jag o Sofia teamade idag igen. Stort tack till Sofia för utan henne vet jag inte om jag skulle ha hållt koll på någonting. haha. Kände mig lite lätt vimsig och jag skyller på för lite mat!

Men jag tycker inte att man ska ha ursäkter som instruktör. Är man där ska man leverera 100 % och ge deltagarna som är där världens bästa pass! Så är det bara. Sen är man ju mänsklig och är inte alltid på topp. Men en instruktör ska ge det som är 100% för den dagen. Mitt 100% idag kändes inte super men jag sparade iaf inte på något. Även om jag har mer energi en bättre dag :)

SÅ vad har jag lärt mig av detta? Jo att jag måste ÄTA! För utan mat och med en stress klump i magen fungerar man inte som man ska, utan blir istället en svag och skör och vimsig liten höna...
Efter BC passet hade vi möte om Funkykidz showen som äger rum på söndag. Det är körschema, godishandling, fixa funkykidz björn, ljud o ljus, musiken, vem pratar, fika... osv som ska ordnas. Som sagt på söndag smäller det. Då ska alla våra fantastiska danselever stå på scenen och glänsa :)

Hann få i mig lite mat och kaffe. Sen ett snabbpass i gymmet. Axlar o mage. Sen kom huvudvärken igen och jag for på Ica och shoppade en hel vagn full med mat. :)

Kom hem och möttes av en mörk lägenhet, massa disk som jag inte hunnit ta, snubblade över massa skor och fattade inte vad klockan var eftersom alla mina klockor verkar gå olika....Det känns som att jag har huvet bak o fram, känner mig vimsig och slapp och slut- som en trasdocka ungefär.
Nej nu ska jag skriva upp viktiga saker jag måste komma ihåg imorgon på min whiteboard tavla och sen bokstavligt talat ramla i säng!

Godnatt och adjöken från fröken
när nakenchocken har lagt sig

31 Mar, 2011 - 16:39 ☆ glada dagar
jajjemän... det blev en rejäl nakenchock i förra inlägget. har ni hämtat er?

Det är faktiskt inte värre än att vara i bikini på sommaren, ja förutom att man kanske är mera solbränd en sommardag i bikini!

Jösses finns ju dem som tränar i sporttop och små shorts. Så jag tycker nog inte det var för farligt eller naket... mohahaha.

Hur som helst, idag är det torsdag och ikväll kör vi Bodycombat 47 igen!! :) Yey! Glömde uppdatera om våran release i tisdags som var magisk! Jag hade knappt haft tid att öva in passet så jag var så nervös så jag trodde jag skulle svimma innan. Men det kändes så bra!

Passet är grymt. Deltagarna var grymma. Jag och Sofia var grymma! Som sagt magiskt! Nytt pass och vi gjorde inget fel koreografimässigt. Det kommer väl idag... jösses nu blev jag nervös igen ;)

Jag hoppas vi ses! Ät ordentligt & drick ordentligt. För när vi kör så kör vi ordentligt!

18.00 Step IN sal 2. Missa inte! BODYCOMBAT 47 tracklist:

1a: Dynamite (Kritikal Mass Radio Edit) – Jason Born
1b: Love The Way You Lie (KM Hands Up Remix) – Other Ego
2: Let Me Hear You Scream – Kartsy Wolfbain
3: Make You Mine – Lisa Lowe & BamBam
4: Fire – Scooter
5: The Warriors Code – Dropkick Murphys
6: Feels Like A Prayer (Clubstar Remix) – Meck feat. Dino
7: You’re Going Down – Badlands Inc
8: Release Me – Linzi Paul
9: Beautiful Monster (Full Vocal La La Sessica Mix) – Mick Lion
10: Just The Way You Are – Bruno Mars

Puss i solen
/Pe

jag får bestämma

31 Mar, 2011 - 11:58 ☆ glada dagar
Det bästa med att det här är min blogg är att det är jag som bestämmer innehållet!Jag kan välja att inte visa för mycket ben. Jag kan välja att visa mina starka armar. Jag kan välja att göra precis som jag vill. ;)Magrutorna finns inte ännu på plats och vi får se när dem kommer.... Mer förbränning så tror jag minsann dem kommer visa sig... för dem finns där nånstanns.. :) haha. i can feel it!

Jag har ganska taniga ben men dem dansar svin bra!! :)
Jag känner mig stark och full av energi och min kropp är min bästa vän! Jag är nöjd över den jag är och hur jag ser ut, men det är klart lite fler tunga benböj skulle inte vara så dumt.... hihi.

Jag tränar! Oavsett vad någon annan tycker och att jag fick en kommentar om att det jag gör inte är träning.
Jag kallar det för vad jag vill för än en gång är det jag som bestämmer!! Du kanske motionerar/rör på dig/tränar/gympar/dansar/skuttar/löper... kalla det vad du vill. Jag kallar det jag gör för träning! Jag TRÄNAR helt enkelt. Vare det sig handlar om att instruera, dansa, cykla, gå, lyfta hantlar, hoppsa runt... så mitt samlingsnamn är träning! :)

Jag bestämmer men jag vill att ni kommenterar och frågar! Vad äter jag till frukost? Vad är det värsta jag vet? Är jag kär? Vilka är mina favoritskor? Har jag tävlingsätit bananer? Frågor och kommenater bestämmer ni...

Later!

Pe


Träning- check

30 Mar, 2011 - 23:14 ☆ glada dagar


Zumbapass. Svett som rinner i floder. Jag älskar verkligen att dansa. Tack till underbara glada deltagare!

Boxningspass. Mjölksyra som biter. Jag älskar verkligen att boxas. Tack till underbara energifulla deltagare!

Gympass. Snabb genomkörare av biceps och mage. Jag älskar verkligen styrketräning. Tack till hantlar och maskiner!Jag råkade beställa ett par byxor igår från Dance och gymshop.
Det roliga var att mina favoritbyxor (på bild) alltid är i tvätten och jag i ett upprört tillstånd igårkväll tyckte att lösningen var att beställa ett par nya! :)

Jag hoppas det inte blir en vana att köpa nya kläder så fort något favoritplagg är i tvätten. För jag har många favoriter och jag tvättar jämt....

Hur som helst så hoppas jag att jag har ett paket att hämta imorgon! :)

Sov gott
Pe

Ryggformen!

30 Mar, 2011 - 13:58 ☆ glada dagar


Jag har lagt en del fokus på min baksida. Alltså ryggen på sista tiden eftersom jag dels behövde stärka upp den men också för att jag tycker det är så vansinnigt snyggt med just en snygg rygg!

Jag är en aning nöjd, men min dröm rygg är att ha mer synliga muskler, mindre fett och en smalare midja.
HAha japp så enkelt är det! Okej nu kanske inte en Barbie midja är något att sträva efter direkt.... haha men om min kropp var en lerklump skulle jag forma till och skära bort....

Ni vet vi esteter vill att det ska vara vackert för ögat och blir aldrig riktigt nöjda... Det finns alltid saker att förbättra. Det är väl därför träningen är så rolig också. Man kan se sig som en lerklump som man sakta men säkert formar om tills den blir som man vill ha den...

Kommentarer på det?

Så hur ska jag nå min drömrygg? Med ägg och bacon, chins och sluta fika på jobbet ;) oooooh my god.

Tjollahejsvej från en galen tjej

Pe

god morgon

29 Mar, 2011 - 08:45 ☆ glada dagar


Sträck på er. Fram med höften och upp med knät. Ut med armen. Sträck insida lår. Ni har väl gjort er morgongymnastik? Och förbereder er inför Bodycombat 47 ikväll? ;)Vi ska upp med flåset och hålla tungan rätt i mun med kombinationer och kator. Greeeeat!

Dags att välja skor och fara på jobbet!

Puss puss morgonpuss
Pe

hjärtligt välkomna

28 Mar, 2011 - 20:19 ☆ glada dagar
Välkomna till fröken Pe där skorna hänger på väggen och är överallt. Där snusdosan är nerkladdad och kaffemuggarna är prickiga.Välkomna till en fröken där léendet oftast är stort och kläderna oftast svettiga. Välkomna till min värld med träning i alla dess former. Där musiken flödar och fötterna dansar. Där armarna svingar och knäna lyfter. 

Hos fröken är det måndagkväll och medans fingrarna bloggar tittar ögonen på Bodycombat 47 dvdn. 

Det har hunnits dansa zumba med rullande höfter och skakande axlar. Det har skrattats och pirrat i magen av lyckorus.

Välkomna in till mig och möt en stressad fröken, som fick träffa dem fantastiska boxarna ikväll men tyvärr inte hade tid att träna dem ikväll.

En fröken med dåligt samvete fast hon vet att boxarna klarar sig ruskigt bra på egen hand.

Fröken som längtar efter morgondagen när det är dags att släppa nya BC releasen, nr 47! Längtan blandas med nervositet och panik för att tiden är knapp att lära in det nya passet....

Välkomna till en mycket mycket mycket lycklig fröken som är glad över att ni tittade in!

Och till er som laddar inför BC 47 imorgon, se fram emot ett grymt pass! Jag hoppas ni har stått på löpbandet i några veckor för det behövs ;)

Pe


Konsten att älska

27 Mar, 2011 - 22:12 ☆ glada dagar
Mitt hem är ett kaos. Jag hinner inte diska. Hinner inte laga mat. Ignorerar dammråttor. Förnekar att jag borde städa. Lägger post och räkningar på hög i hopp om att jag ska komma ihåg att ta tag i det sen. Jag snubblar över väskor och skor i hallen. Halsar take away kaffe i bilen. Spillar och svär. Drar ner persiennerna för att inte tvingas se skitiga fönster och för att ingen ska se utifrån att jag fortfarande inte har gardiner i sovrummet. Stressar för att hinna skriva brev till alla mina dansgrupper. Blir galen när inte skrivaren fungerar på jobbet. Får huvudvärk att ständigt lyssna på musik i ipoden och öva in pass. Har lördag som min enda helt lediga dag under veckan men på den "lediga" dagen måste jag planera och förbereda inför veckans övriga jobb dagar. 

Det känns underbart att efter en dag med dansande fara hem i mörker. Det lyser av gatulampor och trafikljus. Radion är på högsta volym och jag bara sjunger sjunger sjunger.

Min favoritlåt just nu! Höjer radion till max....

 Jag lever i en dröm!
Det är skönt att tänka att världen inte går under för att jag ignorerar disken en dag. Kaffet smakar ljuvligt i bilen. Jag trivs i min fina bil. Jag älskar att fara runt och jobba och hinna sjunga av mig i bilen. Jag älskar mina träningsväskor och skor. Drar jag ner persiennerna så finns inte skitiga fönster och gardiner är ändå såååå 2010. Mina barngrupper är fantastiska och går det inte att skriva ut brev får jag passa på att ringa föräldrarna och prata lite. Musik är lycka. Och musik som peppar till träning får det att pirra i magen. Jag jobbar med det roligaste jag vet. Träffar deltagare som gör mina dagar ännu lyckligare. Och att planera pass är faktiskt det jag skulle vilja göra på heltid.

Lyckliga jag. Jag älskar allt. Och jag har hittat någon som är fantastisk! Någon som peppar mig konstant. Som bryr sig om mig och det jag gör. Jag kan blogga, träna, jobba och bara vara jag och denna någon finns alltid där med fina ord och skratt. 

Konsten att älska.. Ja det är egentligen inte svårt alls, men man måste öppna ögonen och se hur fantastiskt bra man har det!

Kärlek
Pe   

efter solljus kommer mörker

26 Mar, 2011 - 20:30 ☆ glada dagar  Nu släcker vi lamporna. I skogen blir det extra mörkt.

Pe

all in

25 Mar, 2011 - 17:57 ☆ glada dagar


Hejsan skor ni är det finaste jag vet och det jag älskar allra mest just nu!
Det är inte så att jag är ytlig. Det är trots allt insidan som räknas! ;)
Nöjd tjej i snygga skor.

  Spinningskorna har också gjort mig nöjd idag!


Sanna mina ord det är Fredag.
Spinning + styrka pass idag som varje fredag morgon. Fantastiskt så pigg jag blir varje gång. För att inte tala om hur Fantastiskt pigga deltagarna är varje fredag 06.30.

Idag la jag in en intervall låt där deltagarna själva fick styra. När man vill ställer man sig upp och då hakar alla på och kör en intervall på 15-20 sek. Med många deltagare blir det väldans många intervaller. :) Jag blev galet nöjd över hur många vi hann med och att viljan fanns hos alla att köra igen och igen och igen....

Efter passet gymmade jag en stund och kände att morgonstund verkligen har guld i mun!

kl 9.00 hade jag hunnit instruera ett pass, kört i gymmet och ätit en brakfrukost. Ingen dålig start på helgen!! ;)

Nu iväg på äventyr. Klädd i underställ och rosa yllesockar. Kan ju inte bli annat än.... ja just de. FANTASTISKT!

Trevlig helg snyggingar!

Pe


En Ekvation som blir lika med vadå?

24 Mar, 2011 - 16:46 ☆ glada dagar


Väska från London livar upp min torsdag!
Faktum kvarstår att man blir lite gladare när byxorna är rosa.


Nu halsa i mig kaffet och sedan är jag på språng igen. Här ska dansas med mina Bliss elever. Sedan tror jag att det är dags att köra ett Bodypump pass med David. Känns som att det skulle sitta på sin plats med en genomkörare av kroppen.

Sen ska jag o "han" planera matlista inför helgen när vi ska dra från stan och bara ha det fantastiskt mysigt!

En liten ekvation att klura på;

Han= han med stort H= H som i Hjärta= Hjärta utan H= J=Järta

/Fröken Pe


det är en härlig känsla

23 Mar, 2011 - 23:30 ☆ glada dagar


Att släppa ut håret och låta det fara och flyga tycker jag är en härlig känsla.
Träna ger mig en härlig känsla.
Äta när jag är hungrig ger mig en härlig känsla.
Möta levnadsglada människor är en härlig känsla.
Få ett léende är en härlig känsla.
Ett oväntat sms ger en härlig känsla.
Slå som att armarna brinner är en härlig känsla.
Dansa gör mig lycklig.


 
eventuellt våran nya logga till boxningsklubben! :)

Boxning gör mig lycklig. Både i boxningsklubben Björnen och mina boxpass på step in.
Ikväll kom det ett gäng fantastiska deltagare både till mitt zumba pass och boxpass.

För varje vecka som deltagare kommer tillbaka blir jag världens gladaste! Och jag ser att det händer så mycket hos var och en som är i salen.

Det är häftigt att se alla som kämpar, alla som tar ut dansrörelserna, alla som slår hårdare, alla som orkar mer, alla som vill.... :) Stor eloge till er alla, ni ska veta hur stolt jag är över er!!!

Några övningar från kvällens boxpass:

Tempo vs kraft- 3 snabba slag (vänster höger vänster) följt av 1 hårt slag. Rörelse runt i rummet. Högt tempo mycket puls. 2 minuters jobb.

Springa och slå- Jobba i par. Person 1 med mitsar håller om person 2 bakifrån och bromsar medan person 2 springer med höga knän. Här räknar person 1 högt till fem och släpper sedan taget och person 2 springer bort till andra sidan salen och kommer tillbaka och slår 10 snabba raka slag. Börja om. Jobba i 2 min!

Maaaaaage- Par. Person 1 ligger ner på rygg och person 2 sitter framför med knäna nära person 1. Person 2 som har mitsar bestämmer hur många slag kompisen ska slå och varierar mellan 2 slag, 4 slag, 6 slag och 10 slag. Person 1 gör situps och slår antalet slag på mitsarna. Jobba 1 min 30 sek.


Tack för idag!
/ Pe


 Blir man gladare i rosa jeans?

23 Mar, 2011 - 17:13 ☆ glada dagarAbsolut!! Man blir tydligen jätte glad i rosa jeans. Det behövs lite färg idag i det kalla och blåsiga vädret tycker jag minsann. Allt är roligare med rosa ;)
Det blåsiga vädret ger mig kalla kårar hela vägen in till skelettet. Men mina rosa brallor får till o med skelett att skratta :) tjoho.
glöm inte bort halsduken och fingervantarna när ni går ut kompisar!

Nu ska jag ha rally med dammsugaren. Och ladda inför kvällens träningspass.

Pusspuss skratt puss

Fröken Pe

och helt plötsligt gör du min dag så fantastiskt bra!

22 Mar, 2011 - 23:52 ☆ glada dagar


Jag kommer hem efter en lång dag
och är både trött i kroppen och skallen. Vad möts jag av när jag slår på datorn? Jo en kommentar som gör att jag nästan gråter för att jag blir så glad! :)

Tack Anna för dina fina och värmande ord.
Du anar inte hur glad jag blev och att du gjorde min dag så fantastiskt bra! Tack tack tack :)

Jag älskar att vara instruktör, lärare och tränare men ibland är jag helt slut. Jag menar varenda människa har ju dåliga dagar, och jag kan känna mig missnöjd med mig själv och ett pass, vara låg på energi osv...

Men att få höra att någon tycker om det jag gör och mitt sätt att vara som instruktör det gör att hela mitt hjärta skuttar av glädje, och det betyder väldigt mycket!

Visst att jag har det här inre drivet och brinner för träning och instruerande men alla mår vi bra av peppande ord, och det får mig att vilja ännu mer och bli en ännu bättre instruktör! :)
Ikväll hade jag först funkykidz lektion med 4-5 åringarna. Det är underbart att dansa med barnen men jag ska vara ärlig och säga att det kräver mycket energi. 20 barn som lever om, några som inte lyssnar, någon som gråter, någon som ska kissa, någon som springer ut.... Men dem är barn. Och barn är barn. Det gäller att vara närvarande med 100 procent och ändå känns det ibland som att det inte räcker till.

Dem är fantastiska alla våra funkykidz det är ett som är säkert! :) och snart närmar det sig showdags! och jag kommer vara en mycket stolt dansfröken som vanligt :)Sen blev det ett härligt Bodycombat pass med många deltagare och energi på topp! Grymt grymt grymt! Nästan så jag fick gåshud! :) Om exakt en vecka är det dags för nya realesen. Nr 47!! Missa inte det vad ni än gör!

Kvällen avslutades i gymmet med fokus på baksidan och lite jobb på sexpacket. Haha. Nåja sexpack o sexpack vet jag inte men jag jobbade på magmusklerna iaf!!Tack till Tomas som tog sig tid att hjälpa mig med några övningar!

Dagens slutord får bli;

1) Man ska alltid ta hjälp av dem som är duktiga

2) Man ska kasta värmande ord och komplimanger runt sig (om man menar det) för det kan göra någons dag till något fantastiskt!

Puss puss godnatpuss
Pe
let´s get loud

22 Mar, 2011 - 13:00 ☆ glada dagarJag låter koreografi idéer komma till denna låt. Tanken är att lägga in det i mitt Zumba style pass. Jag hoppas jag ska hinna göra klart det till passet imorgon. Men som vanligt har jag för lite tid och för mycket att göra.

Det är jobb i butiken hela dagarna plus alla pass och danskurser att instruera på kvällar och helger. Jag önskar att dagarna var dubbelt så långa och att man aldrig hade behövt sova. Haha tänk så mycket mer man skulle ha fått gjort!

Eller att jag hade kunnat leva på att instruera och planera pass hela dagarna. Det hade varit drömmen. :)
Nej dags att njuta av lunchkaffet och se fram emot en dag med lite allt möjligt.

Lite allt möjligt = Jobba i butiken, dricka mera kaffe, äta, ta en snus, funkykidz lektion, gymma, body combat pass, äta, äta, äta, kramas, skratta, ringa mamma, ramla i säng.


Ha en riktigt bra dag vänner!

Puss puss tisdagspuss

Pe

Sthlm i mitt hjärta

21 Mar, 2011 - 13:42 ☆ glada dagar


Jag fick några timmar i Sthlm igår. Blev kaffemys med Jossan, promenad på söder, fönstershopping, tubåkning... Bara må väldigt bra i huvudstaden en eftermiddag. Tanken slog mig igen att det är där jag borde vara.
Det är där jag ska gå runt på söder med en take away coffee och njuta i vårsolen. ;)

Ja.... flytta tillbaka till Sthlm eller inte. Det är frågan. Och jag ger mig själv olika svar varje gång. Men för tillfället röstar jag helt klart för! Jag ska leta jobb och lägenhet, tänker att det kan vara en bra början.

Pe

man blir smart av att läsa

20 Mar, 2011 - 01:13 ☆ glada dagar


Brorsans bokhylla är hemskt rolig. Funderar på att sno med mig några böcker hem.
jag älskar böcker när dem handlar om något intressant, som träning tex.....
oj så smart man blir av att läsa.

När man tar lite ledigt från träningspassen kan man ju stilla begäret med att läsa istället.

Pe

presenter ska vara stora och systrar små

19 Mar, 2011 - 17:01 ☆ glada dagar


Fasters kille tycker också om färg, i alla fall om faster själv får välja ;)Idag har jag druckit världens största kaffe. Den var enorm. Därmed fick familjens uttryck "en balja kaffe" en ny innebörd....

Vi har också slagit in världens största paket. Den var så stor att jag och syrran inte fick plats i bilen. Men allt går att lösa. :) När paketen är stora är det tur att jag och syrran är små.

När det kommer till paketinslagning är 4 paketinslagare bättre än 1. Och ju mer olika papper och ihoplappande desto roligare paket!

Hur många tror att jag köpte skorna??? hihi

Pe

om jag fick önska mig en enda sak....

18 Mar, 2011 - 21:12 ☆ glada dagar


just nu finns det inget jag vill ha mer än dessa converse skor. Ge mig dem snälla. Sprang på dem i en skoaffär idag och jag kommer drömma att dem är mina i natt.... Hur ska jag stå emot dem? Hade ni gett efter för ett enorm skobegär eller hade ni stått emot???
Jag kunde inte stå emot att få röra på mig idag. Gick loss med brorsans kettlebells. Dem är inte lika fina som mina rosa men dem är tyngre och därmed lite roligare ;) Sen är utomhusträning bland det bästa som finns!Lina hade lovat mig vår i örebro men imorse vaknade vi upp till 1 dm nysnö. haha. så var det med den härliga våren nere i södern. snö snö snö så galet mycket snö.

Jag hoppas på en solskensdag imorgon så jag kan bege mig ut på en springtur. Nog för att jag kan springa i snö men det är roligare att springa vilse i solsken. Och med mitt dåliga lokalsinne är vilseheten ett faktum!Jag och lillebror har raggat runt i Örebro idag och haft kvalitetstid med varandra.
Sen har vi gjort det vanliga... Jag, lillebror o storebror har jämfört biceps... skrattat åt konstiga saker... ätit massa mat... druckit massa kaffe.... inga konstigheter :)

Och nu kom syrran!!! weeee

Later!

Hur har ni det kompisar??

Puss puss lyckopuss
Pe

wow awesome and snygg

17 Mar, 2011 - 22:09 ☆ glada dagar
Det är otroligt roligt att läsa roliga meningar på mjölkpaketet när man dricker morgon kaffe i sthlm :)

Jag är tjock och viktor är söt. Har ätit så mycket att magen håller på att sprängas.

Imorgon ska jag hälsa mig själv välkommen till örebro med en promenad. Jag är sjukt smart ;)Man kan tro att det är vår här nere i södern men sanningen är att det är svinkallt. I alla fall ikväll. Hujedamej. Tur att Mc donalds kaffe värmer.

På väg ner från Sthlm idag mindes vi dem vanliga bilsemestrarna med familjen förr i tiden. haha det var roliga tider och roliga minnen. Imorgon kommer även storasyster till Örebro så då är vi samlade hela familjen!! Sist vi alla var tillsammans var julen 2009. 1.5 år sedan ungefär. Jag har inte träffat syrran på nästan 1 år så jag ska aldrig sluta kramas när vi ses! ;)

Jag har en underbar helg framför mig. Ska spana in örebros gym och bli kompis med brorsans alla kettlebell i garaget!

Puss vänner
Pe
Hallåååå ööörebro

17 Mar, 2011 - 17:42 ☆ glada dagar

Igår satte jag mig på flyget ner till Sthlm.

Idag anlände jag till Örebro för att överraska min bror på hans 30 års dag! Fantastiskt! Och japp han blev överraskad. Han hade ingen aning om att jag och lillebror skulle komma.

Tänk er scenariot att jag har lillebrorsan på ryggen (eftersom storebror kom hem för tidigt från jobbet och vi fick springa ut bakvägen i vild panik och brorsan kom på att han glömde skorna... haha), och sen springer vi förbi köksfönsret med olika uttryck och konster varje gång... haha så springer vi fram och tillbaka några gånger..

Fantastiskt roligt! :) Måste nästan återskapa scenariot bara för att ni ska få se bilder på den ultimata suuuuuprajsen ;)

Nu dags för restaurang besök. Tjolahej galej.

Pe


ring på fingret vs en fet klocka

17 Mar, 2011 - 00:17 ☆ glada dagar
Idag träffade jag min ungdomskärlek. Min stora kärlek. Mitt livs kärlek brukar jag alltid säga.

Det slog mig hur olika våra liv har blivit.

Han- har ring på fingret
Jag- har en fet klocka på handleden

Han- bor i hus och lever vuxenliv
Jag- bor i lägenhet och lever ungdomsliv

Han- oroar sig för att barnen ska ramla i trappan
Jag- oroar mig för att snubbla på löpbandet

Han- har jobbat i 100 år
Jag- har pluggat i 100 år

Han- har familj
Jag- har mjukisdjur

Han- har fina foton på sina barn i telefonen
Jag- har skrämmande foton på mig själv i telefonen

Han- pratar om att det är viktigt att hitta bra barnvakter om man vill resa bort
Jag- pratar om att skita i allt säga upp lägenheten sälja allt jag har och dra till Nya Zeeland

Han- har fullt upp med jobb och ta hand om familjen
Jag- har fullt upp med att träna och att ta hand om mig själv

Han- känns stabil och har samlat vuxenpoäng
Jag- tar en snus och undrar när vi hann bli äldre än 20


Jag är inte avundsjuk. Säger inte att han har det bättre än mig eller att jag har det bättre. Olika. Men garanterat mår vi lika bra och är lyckliga av olika saker. Jag skulle inte byta min vardag med någon. Just nu mår jag ofantligt bra av att vara där jag är. Vilket vill säga att jag bara har mig själv att tänka på.
Den viktigaste personen i mitt liv är jag och jag förtjänar att vara otroligt glad och lycklig även om kylskåpet är tomt och det enda som väntar på mig när jag kommer hem är mina mjukisdjurtigrar. :)

Och nej jag har aldrig gråtit av lycka för att jag har fått barn, men att vara riktigt snussugen och få öppna en en ny dosa är banne mig inte fy skam det heller...

Tack och godnatt. Imorgon väntar en f a n t a s t i s k dag!

Pe
vilket rykar pass!!

15 Mar, 2011 - 23:42 ☆ glada dagar
Hos Petra Lindmark äter man middag kl 23.15. Inga konstigheter med det...Hinner man inte äta middag under dagen så får det bli middag på kvällen. Sen middag är bättre än ingen middag.

Nej det är inget jag har spytt upp och äter igen för att spara pengar, även om det kan se så ut.

Hos restaurang "kaos i köket" serveras idag isbergssallad - jag älskar krispig isbergssallad!! okej att det är typ vatten och inte så mkt att äta men det är så GOTT! - & köttfärs med bönor, rödlök, soltorkade tomater och allt annat jag hade i kylen - vill säga inte så fasligt mycket men några difusa saker.När jag kom till Step In såg jag till min glädje att det bara var några få ynka platser kvar till mitt Bodycombat pass. Wow tänkte jag. Ikväll blir det energi! Och det blev det. Ett rykar pass måste jag nog säga :)

Mycket folk, energifulla deltagare, jag gav allt, dem gav allt. Några nya deltagare som kom och pratade med mig efter passet. Dem var glada, trötta och nöjda. Det gjorde mig nöjd!
Bodycombat skulle dem fortsätta med och det är lycka för mig att dem fick en bra första upplevelse! :)

Efteråt var jag slut. Lycklig. Glad. Så glad att jag var tvungen att göra av med energi i gymmet en kort stund.

Än en gång slår tanken mig att jag verkligen älskar att instruera. Tack deltagare ni är fantastiska!

Puss puss till alla ni underbara som berikar mitt liv

/Fröken Pe 


jag saknar dig

15 Mar, 2011 - 18:38 ☆ glada dagar


hej sommar jag längtar efter dig

hej bönan. jag vill bara äta upp dig.

15 Mar, 2011 - 13:14 ☆ glada dagar


Krispig isbergssallad, knapriga nötter, färgglad majs, fantastiska soltorkade tomater, kidney bönor, kesella...

Jag och Johan har styrt upp nya kläder till boxningsklubben. Kommer bli grymt! BK björnen får ny logga. Piteås boxare ska ine bara känna att dem tillhör den bästa och roligaste klubben, dem ska vara otrolig snygga också! ;) 


God lunch kompisar!

Pe

fighter gymmet

14 Mar, 2011 - 23:52 ☆ glada dagar


Vardag för oss boxare.
Jag älskar måndagar. Älskar boxningsträningarna. Älskar boxarna. Älskar att slåss. Kombinationer på mitsar. Mata slag. Svetten rom rinner. Armar som skriker av mjölksyra. Kärlek.

Jag älskar att dansa
på måndagarna också. Älskar att skaka axlarna. Älskar att rulla höfterna. Älskar dansdeltagarna. Svetten som rinner. Hjärtat som slår i takt med musiken. Kärlek.

Jag känner mig svin lycklig hela tiden. Älskar tillvaron.

Pe

luras du bara med mig?

14 Mar, 2011 - 16:32 ☆ glada dagar


Ena stunden glassar man runt i bilen i solbrillor.
Andra stunden sopar man bort snön från biltaket eller skrapar rutorna.

Är våren på väg eller skojjas den bara med mig?


show your monday color!

14 Mar, 2011 - 13:22 ☆ glada dagar
Hur man får en glad och färgrik måndag.

Ta på en färgklick till klocka, bli glad av adidas färgpralin till vindjacka, vispa äggen i en rosa skål och tänk på någon fantastisk färgstark person som gör dig glad!

Trevlig lunch. back to work.

Puss puss färgpuss
Pe

söndagslycka

14 Mar, 2011 - 00:50 ☆ glada dagar

Söndag söndag söndag. Det finns mycket att glädjas över på söndagar.

Som att bli lycklig över att få köra Bodycombat kvartals med Fredrik Andersson.
Jag säger som Petra, Fredde är det bästa som har hänt träningssverige! :) Han är fantastisk. Nya passet är fantastiskt. Pulsen är hög och det var lite nya moves. Helt underbart!

Glädje en söndag är att gå på stan i Luleå med Sofia och shoppa en färgglad jacka och nya klockor. Och skratta åt att vi båda två har extremt dåligt lokalsinne.

Glädje är också att kliva in i en sporthall och dansa zumba med 40 glada kvinnor i alla åldrar. Även om jag var lite trött efer en heldag i luleå och dränkt i svett efter BC passet, så blev jag full med glädje och energi av att möta alla danssugna damer! :)

När man är trött efter en hel dag bora är det verkligen lycka att bli bjuden på middag av världens bästa och snyggaste kock ;) Och sen se the fighter som för övrigt är en riktigt bra film!

Olycka en söndag däremot är att på något sätt lyckas sträcka nacken och få något i kläm. Galet ont. Galet att jag inte kan röra huvudet. Men med några alvedon borde det ordna sig till.

Ja medan jag har skrivit det här har jag hunnit borsta tänderna så nu är det bara a ramla i säng.

tack och godnatt och kom ihåg att vara lyckliga ;)

Pe


bakom rosa solglasögon kan ja va mig själv

12 Mar, 2011 - 16:28 ☆ glada dagarBra väder = solglasögonväder


Nu ska jag äta my little ponny. Later!


Solskenspuss och långpromenad

12 Mar, 2011 - 12:07 ☆ glada dagar

Jag har varit med Elin och Ragnar ute på isen och gått i 2 timmar. Magiskt! Vilken dag det är idag!
Jag längtar egentligen bara upp till en fjälltopp så fort solen skiner, men det får bli en annan dag :)

Nu en snabb lunch, sedan träffa Elin igen för att gå en sväng på stan, sedan ser jag fram emot en lång löparrunda i solen.

Dessutom ska jag äta en hel häst idag!! Ja bokstavligt talat alltså... Kanske inte en hel men jag ska äta häst.
Några fantastiska killar ska laga mat till några fantastiska tjejer, jag ser mycket fram emot detta! :)

Update senare.

Puss puss solskenspuss
Pe 

Äntligen nytt!

11 Mar, 2011 - 23:12 ☆ glada dagar


På söndag är det äntligen dags för kvartals utbildning och nytt Bodycombat program, release 47! Äntligen! Ärligt tycker jag inte att 46an hör till dem bästa. Jag tycker det är för enkla och tråkiga kombinationer. Och inte så bra puls i passet! Även om jag har gett allt så tycker jag det är för lite pulshöjare i release 46.

Så jag ser verkligen fram emot nytt! Önskar jag var på the Nike blast när jag ser denna video.
På söndag är det Fredrik Andersson som håller i kvartalsutbildningen i Luleå. Fantastiskt!!

Det verkar vara en roligare release med lite krångligare kombinationer och mer puls. Love it redan nu!
Fredrik Andersson. Heeeeey ska vi byta jobb? Jag kan helt klart tänka mig att jobba för Les mills... eller nike... eller what ever :) Lika mycket som jag kan tänka mig att fara till Nya zeeland! Och dit ska jag! Så är det bara! :)


Pe 

Skallebank och postlycka

11 Mar, 2011 - 13:17 ☆ glada dagar
Klockan ringde 05.45 imorse. "NEeeeeej" var den första tanke som slog mig. Inte nu. Snälla inte redan.

En miljon snooooozningar (nåväl så lång tid hade jag inte på mig men efter ett par stycken iaf) senare så gjorde jag min vanliga "stiga upp från sängen fast jag bara vill vägra" ritual;

Jag säger till mig själv.


"Okej Pe nu är det dags. Kom igen du är vaken. Du är sviiin pigg. Det här kommer bli den bästa dagen i ditt liv. Sova kan man göra i graven. Okej det här fixar vi. Tänk på allt spännande som kan hända idag. Jag kommer träffa massa glada och fantastiska människor. Jag ska träna. Äta god mat. Solen skiner säkert. Kaffet kommer smaka ljuvligt. Let´s do it Pe. Kom igen. Kooooom igen. PÅ tre..."Sedan måste jag alltid räkna till 3. Det är en tvångstanke jag har. Gör det alltid när jag ska kliva upp.

ett två å å å ... (fan nu måste jag verkligen upp) å å.. å treeeeee. På trean kommer skuttet. Då har jag laddat i ungefär en kvart och fullkomligt flyger ur sängen! Sen tar jag dagen med storm ;)

Hur ser erat uppvaknade ut? Skuttar ni ur sängen? Ramlar ur den? Släpar er ur den? Någon kanske knuffar ner er?

Fredagar betyder morgonpass 06.30-07.20.
Spinning & styrka. Jag älskar det passet. Hatar tidiga mornar. Älskar morgonpasset. Hatar tidiga mornar. Älskar morgonpasset. Jag är en hemskt kluven instruktör på fredagmorgon. :)

Men att starta dagen med ett träningspass är verkligen det bästa man kan göra. Man får sådan energi! Dagen blir mycket lättare....

Ja fram till lunch ungefär. Sen kan man lätt få en liten trötthet som attackerar en. Men 3 kaffekoppar och två alvedon gör susen mot trötthet och skallebank.

Dessutom är det verkligen lycka att komma hem och ha fått en avi från posten! Wihoo. Jag har fått ett paket. Oj så spännande!!!!

Nu drar jag till Luläääääää och chockar luleborna med Bodycombat så dem ramlar baklänges ;)

Puss puss fredagspuss! (för på fredagar får man pussas....)

Pe 

jag har en snygg bak och jag ska gästinstruera i Luleå!

10 Mar, 2011 - 17:46 ☆ glada dagar
5 tips om hur du får en snygg bak!

1)
Var alltid lite sen så du måste springa i trapporna

2) Pressa in dig i ett par ofantligt tighta jeans

3) Dansa och skaka rumpan som om ingen såg dig (här kan ett glas vin eller två vara på sin plats en lördagkväll)

4) Dra på en tung växel och trampa som om du har stulit cykeln

5) Varje gång du förflyttar dig, gör det med sillywalk. Djupa utfallssteg ser roligt ut också....
Eller så klär du dig i något rosa fotar dig i spegeln och bli nöjd över din snygga baksida. (läs nöjd över den rosa tröjan)

Idag insåg jag att det inte går att träna när man hoppar över att äta. Energin blir lika med noll, man fattar noll och kan göra noll.

Jag har också insett hur mycket jag har saknat världens bästa Krister! Ikväll blev det en kaffedate och lite update om livet! Fantastiskt!

Det kan göra ens dag när man får ett sms av någon som skriver att man är fantastisk. Precis vad jag behövde. Du är bäst J! Tack för att du alltid gör mig glad! :)

Imorgon laddar jag för att gästinstruera i Luleå på Helex. Jag ska köra ett Bodycombat pass och är både jättepeppad och nervös. Så roligt att instruera på ett nytt ställe med nya deltagare. Men samtidigt lite läskigt... men på ett bra sätt :) Önska mig lycka till är ni snälla kompisar!!!

Nu somnar vi med ett leende

Pe


Show your color!

10 Mar, 2011 - 08:50 ☆ glada dagar

Om jag är glad och positiv och går ut och möter folk, ja då blir ju dem också glada och positiva....

Visa din färg. Alla blir glada av färg. Bjud på ett smile. Njut av solen. Njut av dagen. Idag är en underbar dag. Vissla en sång. Drick kaffe ur en prickig mugg. Ta en snus. Snurra några varv.

Bort med negativa tankar. Dem ryms inte om vi tänker positiva istället!


God lunch på er kompisar
Fröken pe


Dem som inte vet vem jag är ska se mitt namn i rosa

09 Mar, 2011 - 22:45 ☆ glada dagar
Japp allt för att synas! Det är rosa. Jag är skit nöjd. Och jag är Pe. Har alltid varit kommer alltid vara. Helt perfekt alltså.
Myströja!Och ett linne... blev ett rosa linne också. :) hihi! Fantastiskt!


För övrigt kastade jag den andra halvan av semlan för jag var defenitivt inte värd den, med tanke på att vi alla på jobbet åt hamburgare från max till lunch. Plus att det har råkat slinka ner för många chokladbitar... 
Inget hoppande med mitt nya rep blev det ikväll.

Däremot hade jag mina två pass att instruera. Zumba och Box. Fantastiskt. Efter det mötte jag upp min nya träningskompis Erik i gymmet för att trötta ut biceps och ryggen. Det kändes okej okej okej.

Nu mys i soffan. Puss puss torsdagspuss

/Pe 

blinka och få 100 spänn!

09 Mar, 2011 - 17:59 ☆ glada dagarBra gissat Petra och Issa. Det kan vara en gris... Det kan vara en smurf....
Ni är alla vinnare, för ni som läste förra inlägget måste ändå ha funderat lite på vad de 3 bilderna föreställde. Eller? :)

Jag bjuder på 6 spänn! HAHAHA! Proffsigt fotade med min telefon.  Jag vet att jag lovade vinnaren 100 spänn.... men om ni blinkar några gånger när ni kollar på dem 6 spännen så blir det fort 100..... och ni kan se er själva som vinnare!

Jag och "smurfgrisen" åt semlor igår. fantastiskt. var en kvar idag. till mig. jag åt halva jättefort. sen ångrade jag mig. men jag har köpt ett nytt hopprep igår så om jag hoppar svinfort i 10 minuter kan jag äta en halva till sen...
jag har några nya skönheter i min ägo också. dem får ni se ikväll. jag är galet nöjd. Töntigt nöjd. haha.

Puss på er kompisar. Och sluta spänna er så mycket... slappna av ;)

Fröken


Gissa djuret?

08 Mar, 2011 - 18:13 ☆ glada dagar


Gissa djuret!
Är det en gris? Eller en Ko? Eller en sparv? Eller en grävling? En ekorre? Eller något helt annat?Gissa killen.
Är det är min kärlek? Är det en galning? Är det min kompis? Är det en korp? Är det en sparv? En gris? En ko? Eller något helt annat?
Gissa Ullan?
Är det min mamma? Är det min kaffekompis? Har jag snott någons kaffemugg? Är det grannen? Är det mitt andra namn? Är det min farmor? Eller något helt annat?


Gissa gissa gissa...... Vinnaren får 100 spänn!

Pe


tjockisar

08 Mar, 2011 - 13:50 ☆ glada dagar
grattis alla tjockisar på fettisdagen.

jag funderar på att hoppa över middagen och trycka så många semlor jag bara kan. ska utmana hjärtat på ett tjockisdagsrace i semleätande.... jag tror inte han vill ställa upp.... ;)

hur många äter ni? ska vi tävla?


fantastiskt!

08 Mar, 2011 - 08:49 ☆ glada dagar
Fantastiskt! Du är fantastisk! Jag är fantastisk eftersom du är det.

Dagen blir bra bra bra. Dags för jobb i butiken. Update på lunchen.

Kärlek
Pe

Vasaloppet på 4 timmar! och nu ska det dansas

06 Mar, 2011 - 13:38 ☆ glada dagar


ca 30 deltagare som var med på vasaloppspinningen idag! Fantastiskt jobb!! Första timmen kändes lite tung men sen rullade det på och gick vansinnigt fort.

Stationer med blåbärssoppa, kanelbullar, russin o bananer hjälpte oss alla att hålla uppe energin!
Vi hade tävlingar under loppets gång och det delades ut priser till bästa spurtare, fortast ner för backen, fortast upp, bästa allsång, bästa nykomling osv... ;)

Alla gjorde ett underbart jobb! Grymt!

Det var ett av de roligaste passen jag har instruerat absolut. Stort tack till min kollega Annelie, kändes härligt att få svettas bredvid henne i 4 timmar :)Nu ska jag ta en kaffe på balkongen och njuta av solen! Sen fortsätter dagen i ett rasande tempo och här ska dansas dansas dansas! Så sant som jag heter Fröken Pe, och det är ju precis det jag heter.

Puss puss söndagspuss

Pe


4 timmar på cykeln och en riktig hejjardag!

05 Mar, 2011 - 23:20 ☆ glada dagar
Imorgon bär det av. Vasaloppet. Kan man inte vara på plats och åka skidor så funkar det lika bra att cykla vasaloppet.

Vasaloppsspinning imorgon och jag känner på mig att det kommer bli ett fantastiskt pass!
Jag och Annelie har varit och förberett idag med blåbärssoppa, nummerlappar, bananer, russin... så alla deltagare lär garanterat komma i mål! ;)

Starten går kl 8 och vi cyklar tills första skidåkaren kommer till mora. Självklart kommer vi att följa loppet på storbild, blandat med musik och activio systemet. Vilken dag att se fram emot!Tur man är en riktig hejjare på det här med skidåkning.....

Imorgon ska jag dessutom dansa med mina 2 funkykidzgrupper, med dem minsta barnen.
På kvällen blir det att ha zumba pass i rosvik. En riktig hejjar dag med andra ord. Gissar att jag kommer ramla i sängen imorgon med trötta ben ;)

Adjöken från fröken

Pe

Dag 11- mina syskon

04 Mar, 2011 - 18:01 ☆ glada dagar
Dag 11 - mina syskon

Jag har 3 fantastiska underbara härliga syskon.
Alla tre står mig väldigt nära och jag älskar mina syskon mer än allt. För mig är min syster och mina bröder mer än bara syskon, dem är mina vänner, mitt stöd, min energikälla, mitt pepp, mina råd,... ja för mig så rymmer ordet syskon otroligt mycket kärlek!!

Tillsammans så delar vi skratt, tårar, ångest, rädsla, lycka, framgångar och motgångar. Tryggheten att veta att mina syskon finns för mig är guld-diamanter-juveler-och bling bling värt! ;)

Syrran yaooo;

5 snabba om mig och syrran

1) Om ni tycker jag är kort ska ni se min syrra

2) Syrran är kung i köket medans jag är kaos i köket

3) När jag tränar läser syrran en bok

4) Medan jag hänger ut mitt liv på bloggen är syrran livrädd för internet och allt vad bloggar och facebook heter...

5) Syrran finns alltid för mig och hon svarar alltid i telefon oavsett vilken tid på dygnet jag ringer!

Oj vad jag saknar syrran!!! Hon bor så fruktansvärt långt borta att det gör ont i hjärtat!
Broooorsan yaooo;

5 snabba om min stekiga storebror och mig

1) Om ni tycker jag är träningsnörd ska ni träffa min brorsa

2) När brorsan springer cyklar jag bredvid och hejjar på

3) Vi är båda tränare och lärare, och älskar träning och hälsa. Brorsan är min inspiration och förebild när det gäller träning. Vi agerar ofta lekledare och drar igång kusinträffar, femkamper, fotbollsmatcher....

4) Brorsan ger mig en smäll på axeln och tar ner mig på jorden när jag är obrydd och nonchalant

5) När brorsan skrattar skrattar jag. Han har så nära till skratt min bror och ger så otroligt mycket energi till alla i sin närhet!

Mitt hjärta är perfekt- för storebror finns i det!
Eeeeey brorsaaaaaan

5 snabba om min smarta lillebror och mig

1) Familjens geni. Japp har jag problem så ringer jag Lillebror. Oavsett vad det gäller. Han kan alltid mer än mig.

2) Elektrikern som slår både mig och storebrorsan i muskelvolym även om vi inte vill erkänna det. 

3) Jag och lillebror har slagits med hockeyklubbor, Vi har lekt tillsammans, haft otroligt roligt genom alla år, festar tillsammans, åker spark, hittar på mycket tillsammans, skrattar, utvärderar den andres dejter (blir det en töntstämpel från brorsan är det bara att lägga ner), Lillebror är min bästa kompis utan tvekan!

4) Vi kan ringa varandra och säga otroligt smarta ord och föra väldigt givande konversationer som - "skit ner dig". Eller - "jag är för trött för att prata". Eller bara vråla - "brorsan yaaao, syrran yaaaao". Eller - "va faaaan göööru?" Eller - "äru full?" Eller - "äru bakis"

5) Vi håller ihop jag och brorsan. "Flyttar du till Halmstad så drar jag också". "Nu skaffar ingen av oss någon ny utan är du singel så är jag singel" "Ska du göra det så ska jag också".... osv haha :) 

Fiiii faaan broooossan du är bäst! jag ringer dig ikväll på din teleboboo
det är roligare när det är prickigt

04 Mar, 2011 - 12:47 ☆ glada dagar


Japp kaffet är lite godare och roligare att dricka ur färgglada prickar! Vardags skoj! ;)

Fredagen har börjat bra.

06.30 spinning och styrka.
städat lite på gymmet.
11.00 lunchpass Rpm (spinning)

Nu ladda för butiksjobb! :)

Mina ben hälsar att dem har cyklat nog för idag.... och dem ser verkligen fram emot att sitta på cykeln 4 timmar på söndag när det är dags för vasaloppsspinning!! ;)

Jag är

04 Mar, 2011 - 09:28 ☆ glada dagar
Jag är glad - för att livet är roligt

Jag är lycklig - för att jag förtjänar det

Jag är peppad - för att det är fredag

Jag är taggad - för att fredagsträna pass nr 2

Jag är kaffesugen - för att jag är beroende

Jag är fantastisk - för att jag är jag

Jag är bortskämd - för att jag har underbara deltagare

Jag är förälskad - för att.... solen skiner? ;)

jag är inte

03 Mar, 2011 - 22:49 ☆ glada dagar
Jag är inte arg - jag orkar bara inte skratta

Jag är inte utseende fixerad - jag föredrar bara killar med sexpack

Jag är inte dryg - jag tycker bara att jag är fantastisk

Jag är inte bäst - jag tycker bara att jag har världens bästa jobb

Jag är inte missnöjd med tillvaron - jag drömmer mig bara bort


jag törs flyga jag är inte rädd

03 Mar, 2011 - 17:02 ☆ glada dagar


Jag flyger fram idag. Hoppar hit och dit. Stressigt att hinna med 3 jobb på en dag. Men jag skrattar för det är roligare då. Nu dags att dansa.

Update ikväll.

pe

lite rosa ska det vara i varje inlägg

02 Mar, 2011 - 00:43 ☆ glada dagar


Funky kidz dansat med 4-5 åringarna - check
Haft Bodycombat pass- check
Haft skoj med rosa- check

Det var Tisdag det. Imorgon väntar en grym dag. Update later.

Pe