Kärlekstunnel.

29 Sep, 2011 - 22:16 ☆ tankar o drömmar
                         

Jag tog en promenad ikväll för att få röra på mig och andas frisk luft. Tror nästan jag har blivit sjuk på grund av lite för luft. Jag är inne på jobbet. Inne på gymmet. Det är ju inte klokt jag som älskar att vara ute!

När man tar en promenad en mörk höstkväll hinner man tänka lite på ditten och datten och dutten och skrutten.

Dels slår det mig varje gång hur otroligt mörkrädd jag är!! Det är någon sorts blandning av spänning och jätterädsla som kommer över mig.

Det är mysigt med mörker men jag hoppar till vid minsta lilla grej. Cyklister  tror jag ska slå ner mig, hundar tror jag ska äta upp mig, lastbilar köra över mig, grodor hoppa på mig.... rädd rädd rädd.                          


Efter jag kommit igenom denna tunnel möts jag av ett bäcksvart mörker. En liten väg med skog runt omkring. Stora mörka träd. Inte en gatulampa så långt ögat ser.

Hjärtat bultar. Ska jag vända? Törs jag fortsätta ensam i mörkret? Det första jag tänker på är att ringa J. Han har pass. Skit. Ringer pappa. Inget svar. Livrädd.

Får tag i syrran. "PRATA MED MIG SÄG NÅGONTING VAD SOM HELST MEN SLUTA INTE PRATA"

Jag ser inte vart jag sätter fötterna så varje steg är en chansning. Wild card i idol släng dig i väggen.
Här snackar vi skrajsen tjej på mörk skogsväg!!!!

När det blir som mest skog och mörkast tar jag sats...

"JAG MÅSTE SPRIIIIINGA SYRRAN DET ÄR SÅ JÄVLA LÄSKIGT"


sen kan jag tänka mig att allt min kära syster hör är GAAAAAAAAH och mitt flåsande.

"SYRRAN JAG SER LJUSET! DET ÄR EN GATULAMPA DÄR BORTA! JAG SKA BARA SPRINGA TILL LJUSET!"

Ja sen hör jag hur min äldre syster brister i skratt och antyder något om att jag måste köpa en pannlampa! haha..

Jajjemän. Syrran kan man alltid lita på! ;) Hon är alltid med i svåra stunder. Alltid nära till hands även om hon är 135 mil bort! 


                           

Jag fann även lite kärlek i en tunnel! Det är inte helt fel att få kärlek på en helt random torsdag!


Jag har något att bekänna. Men det kommer i nästa inlägg. Annars blir det här på tok för långt.

Något som skrämt dig idag?

Host host och lite te på det här så var torsdagen över.

Pe


färgsprakande månad

29 Sep, 2011 - 13:38 ☆ glada dagar
Dag 20- den här månaden

September har varit en intensiv och energigivande månad, ja tala om det. Känns som att jag har haft fullt upp i en månads tid. Som tur är gillar jag att ha mycket att stå i, jag trivs bra med den vardagen.


Supersaturday, träffa vänner i Sthlm, jag fyllde år, det har varit bubbel och dans, Bröllop, många träningspass, nya asicsskor som jag vill bo i, Lesmills maraton på step in, övat inför en uppvisning vi ska ha nästa helg.

Inte en lugn stund har det varit. Instruerat mycket. Tränat. Skrattat. Gråtit. 

Det magiska bröllopet mellan mina vänner Elin o Peter var underbart att få följa på nära håll.
Jag koreograferade deras bröllopsdans, och övade med dem. Fantastiskt roligt och resultatet blev så jädrans bra! :) Jag agerade kamerakvinna under vigseln och att se allt så näral gjorde att det var kämpigt att hålla tillbaka tårarna.

Träningen under september har bestått av mycket instruerande och alltså gruppträning.

Hade velat
gymma mer. Springa mer. Ta fler promenader.

Förutom min födelsedag har lillebror fyllt 25, syrrans sambo fyllt år, min vän sussi i kiruna har blivit tant ;), jockes mamma fyllt år. Många som är födda i september. Det är en bra månad.

September när höstsolen skiner (dem regniga dagar förtränger vi) löven blir gula och kvällarna uppfriskande och lagom kalla. September är vackert. Hösten är vacker.

ge mig luft

29 Sep, 2011 - 08:50 ☆ glada dagar
Det regnar. Jag kan endast andas genom en näsborre. hostar upp mina inälvor. frukosten smakar ingenting. fortsätter att sova dåligt pga konstiga drömmar. Jag saknar pappa. men nu är det torsdag så nu kööör vi.

god morgon

Lesmills maraton på step in

28 Sep, 2011 - 23:47 ☆ glada dagar
     

www.stepin.nu finns denna film från vårat lesmills maraton vi körde den 17 september.

Tack alla för ett grymt pass och underbar energi. Det var dessutom den bästa starten jag kunde få på min födelsedag. Observera min stockholmska!! haha

Pe

seger

28 Sep, 2011 - 22:38 ☆ glada dagar
                      


Stressig dag men bra dag.
Nu sitter jag ner tar en snus och andas ut.

Direkt efter jobbet sprang jag iväg och dansade med ett gäng sjukgymnaster som hade firmafest. Fantastiskt! Vilka trevliga och gulliga människor det finns överallt. Det blev svettigt och fnittrigt.

Sen eld i baken för att hinna hem och kasta sig i duschen. Iväg till Step in och instruktörsmöte. Ett givande sådant. Möten är alltid intressant. Man dricker kaffe och diskuterar hur saker och ting är och hur det kan bli bättre :) Längtan tills vi slår upp portarna till nya gymmet i stan är stor hos oss alla!!!

Sen hem. kasta i sig en kesomacka och ta den efterlängtade kvällspromenaden med Elin. Det var det bästa på dagen. Bästa på flera dagar. Promenad med en kär vän och en liten hund, det är lagom kyligt ute och allt är bara på topp. Äntligen fick vi kvalitetstid och hann prata lite. Man behöver stunder med sina vänner. Det är livsviktigt glöm inte bort det.

Så boka in en promenad med närmsta vän genast!                     

Något annat bra idag är en randig toppluva. Vem gillar inte toppluvor? Och vem gillar inte ränder i glada färger?
Packade upp nya seger mössor på jobbet idag och kunde inte låta bli att ta med mig en hem :)
Hostan är som såpbubblor i halsen. Lite nu o då bubblar det upp en hostattack. Tordes inte träna ikväll. Inte mer än mitt danspass och promenad. Promenader är bra. Speciellt om man samtidigt får viktig tid med bästa vännen Elin. Jag är livrädd för att bli ordentligt sjuk. Jag brukar alltid falla dit två gånger om året när jag tror jag ska dö av förkylningen. Nu får inte detta ske. Imorgon ska här apoteksshoppa!
Jag fortsätter frossa i frukt. Cvitam ska det vara i förkylningstider!

kaffe är alltid bra förkyld eller inte. och frossa i vitlök trots att man luktar illa när man svettas och andas...
pretein i alla dess former får man inte glömma. protein är bra. och äggmacka med kaviar kanske slår allt här i världen!!? Det är så gott att jag funderar på att äta det jämt.


Nu ska jag kurera med te och ta hand om mig själv.

Godkväll
Pe

Mår ni bra?

Le.

28 Sep, 2011 - 07:51 ☆ glada dagar

Jag började dagen med att få mig en tankeställare. En rejäl sådan. Ibland är jag bara så jävla klumpig och tänker mig inte för. Det kan såra människor och jag ber om ursäkt. Jag är så ledsen. Så mycket att frukosten får mig att må illa. Jag vill ge en förklaring.

Ibland när jag är ironisk i bloggen, skriver något konstigt, gör fula bilder i paint osv så är det så självklart för mig att det inte är på allvar. Jag fnittrar för jag vet att det är lite att driva med mig själv och annat. Men hur ska andra veta det egentligen? Det är som det här fenomenet med sms. Hur lätt det är att misstolka eftersom man inte hör sättet det sägs på. På sätt och vis kanske det är lite tjusningen. Att man inte riktigt vet hur det ska tolkas....


Jag pratade om sura typer i förra inlägget. Jag menade dem som gnäller i butiker. Tex att alla kläder är skit, skorna är fula, maten är dyr, gardinerna har fel färger, osv osv. Jag pratar om dem som finns omkring mig men inte finns i min närhet. Jag pratar om dem otrevliga typerna. Som inte kan säga något snällt. Som väser spydigheter som en orm. Dem pratar jag om.

Jag pratar inte om några andra. Ingenting om människor som mår dåligt på riktigt. Jag pratar inte om sparka på dem som redan ligger. Jag menade inte att hoppa på någon. Förlåt till er som känner sig träffade.

Jo jag Petra vet bättre. Jag vet att det oftast ligger något bakom en bitter människa. Att dem kan gå igenom något fruktansvärt som jag inte vet något om. Frun kan ha lämnat dem, barnen kan vara sjuka, man kan ha förlorat allt man har, bästa kompisen kan ha dött, hunden kan ha sprungit bort.... Jag vet när jag tänker efter.

Men jag orkade inte göra något djupt inlägg utan tänkte att "LÅT OSS ALLA TRÄNA OCH MINSKA VÅRA BEKYMMER" ;) haha. Jag vet att det inte är lösningen på allting.

Men det kan hjälpa. Träningen kan hjälpa. Och vänner, bjud den du möter på ett lèende. Alla behöver ett lèende. Alla behöver en varm hand. Snälla ord. Så ös på med värme och kärlek till varandra.

Man vet inte vad som döljer sig bakom ögonen du möter.

Du kan göra någons dag med så små medel. Så det kompisar är precis vad vi ska göra.

Kärlek till dig! Jag tycker du är fantastisk. Och jag är ledsen för mig klumpighet. Jag finns här. Hela tiden.

<3

Pe
jag står inte ut med energitjuvarna

27 Sep, 2011 - 23:18 ☆ glada dagar
Jag har under den senaste tiden stött på många bittra människor.

Ingenting är bra, negativ klang på varje ord, bjuder inte på ett léende, bara bittra och sura och tråkiga och otrevliga och JAG BLIR SÅ ARG!

Energitjuvar är vad dem är! Och det är något jag inte klarar av. Tjuvarna som sprider så mycket negativ energi så solen går i moln. Man sjunker flera centimer genom golvet för att bitterheten tynger ner en.

Nej jag står inte ut med er bittra människor!!! Jag vill någonstans krama om er och säga "börja träna lilla vän så ska du se att du blir lite gladare"

Min teori är att bittra människor inte tränar. Träning gör oss glada och vi frisläpper endorfiner och lyckorus. Vi får bättre hållning. Vi blir rakare i ryggen och axlarna kommer bakåt. Vi rätar upp oss sträcker på oss och är så lyckliga så vi LER. Vi är stolta över våra kroppar och går med pigga steg. Vi är glada och snygga. Det är vad träningen gör med oss! ;)

Bittra energitjuvar däremot = mungipor som pekar nedåt, rynka i pannan, uttråkad blick, böjd rygg, framåtroterade axlar, tunga steg, tung i kroppen, blaaaa bla blaaaaaa blääää.

Alltså borde alla i bitterklubben börja träna mera. Dansa och våga skratta. Gå en promenad. Få ut bitterheten på en boxningssäck. Lyft vikter. Frigör endorfiner och finn lycka ;)


                        


Min torrhosta eller rethosta eller vad jag ska kalla den ligger kvar. När jag minst anar det bubblar en hostattack upp. Nu börjar det låta som ett gällt hundskall i slutet på varje host. Märkligt....

Annars känner jag mig pigg idag. Har dansat ikväll. Jag behövde det trots hostan. Deltagarna är mitt ljus efter alla energitjuvarna. Behöver få träffa glada människor och dansa tillsammans med dem :)

Rygg i gymmet blev det också. Men inte så tungt. Det känns dumt om jag har någon förkylning på gång. Men kändes skönt att köra igenom lite. Behövde det också. Trots hostan.

Med den lagom lugna träningen ikväll väntar jag och ser hur det känns imorgon. BLir det värre så blir det träningsförbud! Det är det enda rätta för att inte riskera att ligga sjuk en evighet sedan.

Mår ni bra?

Pe


Den lilla rosa

27 Sep, 2011 - 16:58 ☆ glada dagar
Hallå där!

Någon som behöver en liten rosa och vill köpa en klänning? :)

Jag köpte den till min väns bröllop i februari och har använt den en enda gång. Ett halvår senare är den för liten. Jag har vuxit ur den/ätit mig ur den/biffat mig ur den/fläskat mig ur den/tränat mig ur den..... hur som helst så kommer jag inte i den längre... Jag är ledsen för jag älskar klänningen. Men men får man inte igen dragkedjan så får man inte.

                  

Den funkar bra att dansa och sjunga i. Man blir glad av rosa. Och av rosor. 


                             

                                            Den funkar för barhäng


                       

                                                    Gör sig bra till festmaken

                       

                                 Utmärkt för att visa sin breda ryggtavla och oxnacke i.....


Klänningen är från Vila och i storlek xs. Jag har för bred rygg för att komma i den numera.
Men är man inte lika bred över ryggen och inte har några jättebomber till bröst så borde den passa utmärkt :)
Den är nog inte så liten i storlek tror jag för jag är inte så liten.... ja det är ju tydligt det när klänningen inte passar numera haha men ändå....

skicka ett mail petralindmark@hotmail.com eller lämna en kommentar. Billigt pris utlovas ;) Dumt att den tar plats i garderoben.

Puss på er.

Jag fortsätter torrhosta som en gammal rökare by the way. känns inte okej.

Pe

god morgon

27 Sep, 2011 - 08:38 ☆ glada dagar
Efter gårkvällens Bodycombat pass har jag fått ännu mera rethosta tror jag. Ett pass som för övrigt kändes lite luddigare än vanligt. Nytt pass och en lite trött kropp ingen jätte bra kombo.

Sovit dåligt. Vaknat av min hosta till och från. Mardrömmar.

När jag väl släpar mig ur sängen på morgonen är det kallt. Det blåser och regnar. Strömmen går. Mörkt överallt. TVn dör. Kaffebryggarn dör. "vilken underbar dag" Tack för den starten.
                               

Jag vill ha sommar igen. Den var för kort. Värme. Jag gillar inte att frysa. Eller att hosta. Eller snora. Nej tacka vet jag värmande sommarsol istället för kallt höstregn.

Godmorgon

Detta ångrar jag

26 Sep, 2011 - 22:06 ☆ glada dagar
Dag 19- detta ångrar jag

Att jag inte hade en bättre filmkamera när Robyn spelade på Stadsfesten i somras.

Det var magiskt.
Ljudet varierar. Men se klippet för att inte missa en toksnygg Robyn dansa. Och stundvis är ljudet okej. Där emellan får ni dra ner volymen på datorn ;)


Jag har sagt det förr och säger det igen. Jag älskar Robyn!                      

Hela listan har ni nedan:

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick


man är aldrig för gammal för att krama tigrar

25 Sep, 2011 - 22:32 ☆ glada dagar
                  

Jag har en känsla och den är inte bra. Varit småhängig under veckan. Inte riktigt samma ork som jag brukar ha. Har dragit ner på träningen rejält under veckan. Vilat både måndag, lördag och idag söndag. Har inte haft något träningssug och bara tyckt det ha varit skönt att ta det lugnt. När detta händer är det ett tecken på att jag är sjuk...

Trötthet. Fryser till och från. Matt. Huvudvärk. Seg. Lite ont i halsen. Och känns som jag har bubblor i öronen och hjärnan. Till och från hör jag luddigt vilket brukar vara ett tecken på att en förkylning är på gång.                   


Som vanligt frossar jag i kiwi när förkylningssymptomen visar sig. Det är som ett ticks jag har. Får alltid ett enormt kiwi begär när jag känner mattheten och halsont. haha. Slår aldrig fel.

Igår var ju kiwilyckan enorm när vi fick en kiwisked vid köp av 3 st kiwisar. Va. Det är ju en sak att glädjas åt i eländet! :)

Man ska alltid bli glad av det lilla. Sånt är viktigt. Blir man glad av små saker är man ju ständigt glad. Och glädje gillar vi. Eller hur?


                   

Dessutom så under dessa tuffa dagar är jag glad att jag inte sålde alla mina tigrar på Loppisen i somras. För är man småsjuk och tycker synd om sig själv, ja då spelar det ingen roll hur gammal man är, det passar alltid att kramas med mjukisdjur. Det får man göra även om man är stor och tuff. Och närmare 30 är 20.

Man får också hoppa i en rosa myströja, ha på sig randiga barnsockar och bli tröstad av mamma i telefon.

Det finns stunder när det inte spelar någon roll att man är född under tidigare 80-tal. Är man sjuk så är man.
Sådeså. ;)

Jag hoppas på en ny vecka med friskare energifullare dagar.

Pe

Utmaning

25 Sep, 2011 - 21:14 ☆ glada dagar
Jag blev utmanad av Sofia 


Varför började du blogga?

Jag har alltid tyckt om att skriva dagbok, kalendrar, brev, berättelser osv. Så att jag fick upp ögonen för att blogga är väl egentligen inte så konstigt :) Att skriva om mina dagar och mitt stora intresse för träning blir ett sätt för mig att samla tankarna och reflektera över vad jag gör. Jag vill dela med mig av min träningsglädje till andra. Från början var bloggen bara till för att syskon och vänner långt borta skulle kunna följa mig och vad jag gör. Sen blev den större än jag trodde och jag bler mer och mer fast i bloggträsket :)Vilka bloggar följer du?

Jag följer många bloggar till och från men dem jag läser varje vecka och lite mer än andra är:


http://pinksnow.blogg.se/

http://sofiaholgersson.blogg.se/

http://4-klovern.blogspot.com/

http://magdalenapajala.com/

http://jcarpediem.blogg.se/

http://sameoldstories.blogg.se/

http://fruwestman.blogspot.com/

http://axon.blogg.se/

http://www.usamaaziz.com/

Som sagt många till jag läser. Men skulle jag nämna alla skulle det ta hela kvällen :) hihi


Favoritfärg?

Blå

Favoritfilm?

Allt i musikalväg tror jag.

Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?

Nya zeeland för naturen och träningen!

Jag utmanar:

http://fruwestman.blogspot.com/

http://sameoldstories.blogg.se/

http://jcarpediem.blogg.se/

http://mrspeachescandy.blogspot.com/


Träningsfilm

24 Sep, 2011 - 22:07 ☆ TräningNär hösten är här med regn och rusk kan man alltid värma sig med lite träning!
Lite träningsinspiration såhär i hösttider.

Pe

JOSSAN!!

23 Sep, 2011 - 23:51 ☆ glada dagar
Veckans hyllning går till Josefine Rådström.

Min fina fina Jossan som har varit som en syster för mig i många år! Den Josefine som jag ständigt saknar. Som låter som mig i telefon (det har faktiskt skrämt mig några gånger... är det jag själv som svarar?).       


Jossan som jag har skrattat och gråtit tillsammans med. Fisit och fnittrat med. Delat födelsedagar och julafton. Sommar och vinter. Ja ni vet allt som man kan tänkas gå igenom egentligen. Vi har bott under samma tak. Bajsat på samma toalett (att vi tävlade om vem som gjorde nr 2 snabbast är en helt annan sak...) Vi har kramat samma träd ;) Skrikit i samma spökhus.                Vi kan vara lika suriga och envisa båda två. Samtidigt som vi är lika spralliga och galna. Lika men olika. Starkare band än bara vänner. Du kommer alltid vara min extra syster tjejen ;)

Dessutom inspirerar Jossan mig med sin blogg pinksnow varje dag. Med grymma outfits, mycket skor, smink, smycken och roliga upptåg.

Låt världens bästa Josefine inspirera dig också! <3

Av dessa och miljoner anledningar till går veckans hyllning till JOSEFINE RÅDSTRÖM


               
När fredagskänslan infinner sig

23 Sep, 2011 - 09:49 ☆ glada dagar
  

God morgon. Och med god menar jag god.
Efter spinningpasset halv 7 imorse körde jag armar. Det var ett tag sen. Kändes tungt på ett härligt sätt.

Fredagmorgon är den bästa morgonen på hela veckan. Det är HELG! Jag möts av glada "god morgon" från fantastiska morgonpigga människor i spinningsalen och uppe i gymmet.

Igår var jag trött som ett litet barn. Efter en kväll på step in med dans och boxning ramlade jag i säng kl 21.
Har frysit som en tok i 2 dagar nu. Antingen är det pga ruggigt höstregn eller så är jag sjuk snart? Hemska tanke..

Veckans hyllning kommer snart. Som sagt jag ramlade i säng igår och orkade inte med något inlägg.

Godmorgon!

Pe

full fart

21 Sep, 2011 - 22:09 ☆ Träning
                    

Oj vilken intensitet det blev. 3 laddade instruktörer. Laddade deltagare. Full fart. Ös från låt 1. Man taggar upp varandra när man temar och när varje person har 3 låtar att köra så blir det järnet ;) Haha galet men det blev ett kalaspass!! :) Jag pratar såklart om Bodycombat och nya releasen som vi släppte ikväll!

Eller vad säger ni som var med? :) Älskar release 49. Mycket crossjacks som höjer pulsen. Jumpjab. Snabba kombinationer. Ja ni måste helt enkelt komma och testa på måndag med mig! ;)

Var rejält uppvärmd till Combaten efter mitt spinningpass innan. Det är något speciellt med att sitta på den där spinningcyklen alltså. Bra musik som fyller salen. Tramporna går och svetten sprutar. Ja jag gillar det! Gör du?


Har inte hunnit med att gymma på flera dagar. Känner mig plötsligt förslappad i varenda liten muskel. Så blir det när man är van att pumpa. hihi. Men men jag gillar läget. Vissa dagar o veckor är det så fullt upp så då får något stå åt sidan. Nu har det tyvärr blivit gymmandet. Men jag kanske stiger upp tidigt imorgon och tränar innan jobbet!

Kanske= mest troligt inte. Men tanken är god!

Hur mår ni?

Imorgon kommer veckans hyllning <3

Pe

efter tisdag kommer onsdag

21 Sep, 2011 - 17:53 ☆ glada dagar
Då var det onsdag då. I kalendern står Spinning 45 min och Bodycombat release.

När man inte har så många långa luckor i vardagen kommer här lite tips!

1) På lunchen överväger du hur hungrig du egentligen är och kanske prioriterar att diska o dammsuga. Äta kan du göra i bilen på väg tillbaka till jobbet. 

2) Strunta i att bädda sängen om ingen ändå ska komma förbi

3) Har du kläderna i en hög på golvet kan du snabbt rota fram det du ska ha

4) I med hörlurarna och öva pass medans du lagar mat, är på toa, hänger tvätt, går ut med soporna....

5) Uppdatera din status på facebook med "hej kompisar ni är bäst" så behöver du inte ta tid att ringa runt till alla...

6) gör flera saker samtidigt. som att tex rensa öronen medans du väljer skor. Eller borstar tänderna samtidigt som du hoppar i byxorna...

7) hoppa in i bilen. kör som en fartdåre så hinner du eventuellt i tid. (nej gör inte det! far 5 min tidigare istället. tro mig jag vet)

Måste rusa! Later!

Pe

Och sen blev det tisdag

20 Sep, 2011 - 23:08 ☆ glada dagar
Ibland känns det som att jag står mellan två dörrar. Välja det ena eller det andra. Välja rätt. Välja fel. Gå in. Gå ut. Byta dörr. Gå tillbaka. Stängda dörrar. Öppna dörrar.                        

                        

Ska jag bara dansa? Bara boxas? Instruktör och tränare eller bara instruktör. Läsa klart kursen eller hoppa av. Sluta snusa och spara pengar? Sluta med något annat och spara pengar? Köpa grejer eller slänga grejer?

Ibland är jag så velig så det inte är klokt. Och jag vill så mycket. Jag vill allt. Men det klarar ingen människa av. Andra har ju tid att bara sitta i soffan också. Borde man ha det? Hör det lixom till? :)                        

Öva Bodycombat eller sova? Upp tidigt för att hinna gymma? Strunta i gymma och bara instruera? Bröst eller axlar? Nöjd eller inte? Ska jag dra ner på instruerandet för att ha mer tid till egen träning? Eller ska jag dra ner på egen träning för att instruera istället? Dörrar. Öppna. Stängda. Vart vill jag gå?


                        


Hur som helst så har jag fastnat i instruktörsträsket och sitter allt djupare. Haha :) Jag har danspass, box, bodycombat, spinning, styrka.... klämma in lite barndans också efter jul. Instruerar ungefär 5-6 pass i veckan, och som förra veckan när jag var uppe i minst 7 pass eftersom det ofta blir att man tar pass för någon annan osv...

Jag gör det för att jag älskar det. För att jag tycker om att instruera och jag älskar alla mina pass och släppa taget om något vore som att förlora sin kärlek. Dem är som mina barn mina pass, som jag tar hand om, fostrar, bygger upp, formar som jag vill, älskar, blir frustrerad, planerar, koreografer, övar.... haha det tar vansinnigt mycket tid! Men jag kan inte sluta.

Problemet är att jag dessutom är boxningstränare en gång i veckan. Jobbar. Och det viktigaste av allt- jag vill ha tid till egen träning. Jag vill springa och gymma. Pallar kroppen allt detta? Jo det gör den. Jag pallar det men ibland är jag trött efter att ha hållt igång och kvällarna blir otroligt långa ibland med både gruppträning och gymmande. PRIORITERA heter det visst. Men jag är så dålig på sånt där.....

Mina veckor är fullspikade för det mesta. När jag har lediga luckor tar jag på mig extra jobb. Dansar med företag eller på skolor. Är ute och sprider lite träningsglädje ;)

Jag kan inte sluta. Det vore som att göra slut. Det här med att sitta i soffan en dag kanske vore skönt men jag tror jag hellre tankar mig med energi från träning. Ikväll danspass och chockpedagogik när vi kastade oss ut i nya steg och flängde hit o dit. Underbart. Och resultatet blev toppen! Klart med så bra deltagare :)

Äntligen fick jag problemet

"headset som dansas av att jag skuttar omkring för mkt och ljudet alltså försvinner och jag får agera skrikande instruktör för att alla ska höra mig genom de höga dansrytmerna"

ur världen tack vare fantastisk deltagare som kom med en lösning! Ett kardborreband som kan fästas runt den lilla dosan och runt bältet så allt sitter på plats. UNDERBART att slippa jaga ett headset som ramlar av. Jag kunde hopa och flänga runt hur mycket som helst. Det finns omtänksamma människor.. TACK TACK TACK!


Kärlek till er alla.

Pe

Vinter tack

20 Sep, 2011 - 13:02 ☆ glada dagar
             

Jag längtar efter snö vinter pulkbackar och sköna underställ!

Vad längtar du efter?

Vi övar bodycombat 49

19 Sep, 2011 - 18:56 ☆ glada dagar
Hej på er!

På onsdag släpper vi nya releasen. Igårkväll övade vi och såhär gick det ;)
Vi ses på onsdag!?

Pe

Min födelsedag

17 Sep, 2011 - 22:31 ☆ glada dagar
              

              

              

              

              

              

              
Lesmills maraton idag som var den bästa starten på födelsedagen. Så roligt med mycket deltagare och många instruktörer. Stämningen var på topp! Det var helt helt underbart. Tack för det alla underbara kollegor/instruktörer och deltagare!!!

Solsken hela dagen min födelsedag till ära ;) Presenter. Telefonsamtal. Sms. Inlägg på facebook. Skönsång i telefon. Skrattat så jag fick ont i magen med lillebror. Tack alla som har grattat mig på olika sätt. Ni är underbara!

Jag är en galet stolt lillasyster också till min fantastiska storebror som sprang halvmaran i Sthlm på 1.25.45
Brorsan du är bäst!

Bubbel. Rosé. Tårta. Nya skor. Den rosa klockan jag önskat mig. Jag älskar den här dagen!
Nu slutar nog kvällen på ett dansgolv ;)

Puss. Tack för den bästa födelsedagen ever.

Pe
en fjäder en visp och en trisslott

16 Sep, 2011 - 23:34 ☆ glada dagar
                                 Jajjemen jag har hunnit få mina första presenter.

                    

                       en blå fjäder. en liten visp. en trisslott. så att..... nemen kul. tack.                    

After work! 3 rätters middag satt bra efter en lång dag. Och ett vinglas. Underbart.

Sedan bio. "friends with benefits" Filmen var rolig så jag fnittrade högt och höll mig vaken! Förutsägbar som de flesta romantiska komedier. Men jag gillade den mycket!

Bio med popcorn kan aldrig bli fel!! :)

F som i Fantastisk Fredag! Hur mår ni? Äter ni biopopcorn?

Pe


                   

snarka eller fnittra högt?

16 Sep, 2011 - 17:31 ☆ glada dagar
lång dag. men är det fredag så är det. Och då är det roligheter! Nu after work med dem två bästa jag vet!!!
Sedan bio! Finns en risk att jag somnar... Eller blir övertrött och kommer skratta jättehögt.

Tuff och intensiv vecka. Varit uppe sedan 05.30 idag och sov oroligt inatt. Få se då... kaffe! Det är alltid bra när man måste orka hålla ögonen öppna och humöret på topp!

Vad gör ni på fredagar?


Pe

solskenskaffe o morgonträning

16 Sep, 2011 - 09:33 ☆ Träning


God morgon kära ni!

Fredag och det har slutat regna. Äntligen! Klockan är bara halv 10 och jag har redan hunnit träna, duscha o äta frukost. Helt perfekt.

Det här med att träna på morgonen kan vara lite speciellt.... Vissa älskar det medans andra hatar det. Fördelen är att efter jobbet behöver man inte stressa på gymmet eftersom träningen redan är avklarad :)

När klockan ringer 05.35 känns det inte jätte roligt kanske. Men efter en kaffekopp och en liten frukost så vaknar iaf jag till. Spinning pass kl 06.30. Tyngre än på kvällen. Pulsen vill rusa lite snabbare. Men det får man ta...

Efteråt ben. Ben är tungt. Och att träna tungt före klockan 8 på morgonen känns sådär... Jag måste ner på lättare vikter än jag skulle ha kört om det var senare på dagen. Kroppen har för lite energi för riktigt tung träning. Men det accepterar jag och utifrån det kör jag ett så jobbigt pass som jag klarar av. :)

Over head squat, benböj, hacklift, marklyft, utfall med hantlar för att avsluta med lårcurl o benspark.

På skakiga ben far jag sedan hem. Vräker i mig en jätte frukost. Fyller på med mera solskenskaffe och laddar inför arbetsdagen! :)

                       

                       

Annars är fredagar som vilken dag som helst. Kaos med kläder o träningsgrejer överallt. Snubblar över skor i hallen. Jösses vad jag längtar till flytten! Ett träningsrum och ett skorum är nog ett måste ;)

Imorgon min födelsedag och jag ska ta sovmorgon!! Efter denna vecka är jag så värd det.

Later

Pe

spindelmannen finns en trappa upp

15 Sep, 2011 - 18:09 ☆ glada dagar
                     

Det fortsätter falla höstregn. En trappa upp finns det ett paraply med spindelmannen. Jag vet. För vi skulle på bröllop i kyrkan i lördags och kom inte utanför dörren för regnet vräkte ner!

Äh vi går till grannarna och lånar ett paraply tyckte jag! Det vi fick tag i var detta barnparaply som knappt täckte mitt hår. Haha. Fantastiskt. Långklänning och bröllopsfin. Under ett spindelmannen paraply!

Nu undrar jag dock om dem lånar ut det fler gånger... Tills jag har skaffat mig ett eget.

Dags för box o träning.

Pe


Veckans hyllning

14 Sep, 2011 - 22:25 ☆ glada dagar

Jag kommer varje vecka hylla någon lite extra. Någon jag tycker väldigt mycket om. Någon (eller något) som motiverar mig, gör mig glad, inspirerar... ger mig kloka kommentarer, har en inspirerande blogg...
Ja alla positiva ord ni kan tänka er!

Någon eller något som borde hyllas helt enkelt! ;) Håll utkik, det kan bli du!


Först ut i veckans hyllning är Sofia Zwetsloot
Sofia är min fantastiska vän och kollega på Step in. Inte bara det att hennes blåa ögon och leende alltid gör mig på bra humör! Här har vi tjejen som jag har tillbringat super saturday med 3 år i rad och haft lika roligt varje gång. Tjejen som är mjukare än gummikvinnan och får bodycombat sparkar att se otroligt lätt ut! :)

Sofia är ständigt glad tror jag! Partypinglan som alltid får öl att se godare ut än pepsi max! Tjejen som är grym på att lära sig koreografier och att komma ihåg dem!

Med Sofia skrattar jag, övar Bodycombat. Hon frågar alltid hur det är. Tjejen som sprider positiv energi. När jag far till Luleå och instruerar är hon den som sitter i bilen bredvid och hänger med!

Av alla dessa orsaker och en miljon till går veckans hyllning till dig Sofia! Tack för att du finns!! <3
Regn

14 Sep, 2011 - 17:16 ☆ glada dagar
Regn. Regn Regn. Det regnade in på jobbet. Regn regn regn. Det får mig att tänka på att jag inte har något paraply.

Skönt att få vara inne och spendera 30 min + 45 min på spinningcykeln! ;)

Vi kanske ses på något av spinningpassen ikväll?

Tjoheeeej

God morgon!

14 Sep, 2011 - 07:41 ☆ glada dagar
                                                           God morgon världen!


                               


Stiger upp kl 7 och tar tag i dagen.

Plugga! Jag läser nämligen kursen Hälsopromotion. Egentligen har jag inte alls tid att plugga. Men nu har jag gett mig in i det och då får jag hitta tid någonstanns. Inte jätte enkelt när jag jobbar både dagar o kvällar. haha. men men...

Pluggar också anatomi eftersom jag vill vara förberedd och kunna allt innan november.
Jobbar hela dagarna. Instruerar i stort sett varje kväll.
Nytt Combatpass att pränta in i skallen.

Det är fullt upp nu. Det är tur man gör roliga saker! Vad fyller ni dagarna med?

God morgon

Pe

3 timmar senare är jag mest bara hungrig

13 Sep, 2011 - 21:57 ☆ Träning

Är hemma efter tre timmars träning. Galet? javisst. Underbart? Absolut.

Jag startade kvällen med ett spinning + styrka pass med ett företag. Stundvis tänkte jag att "dem kommer hata mig för alltid" när det såg riktigt tungt ut. Shit jag kan ju inte dräpa människor tänkte jag!!

Efteråt kom dem fram flera stycken och berömde mig o passet. SA att det var ett jätteroligt pass. Ibland är det svårt att läsa människor. Man vet inte riktigt vad ens deltagare tycker o tänker. Alla är så fokuserade när dem tränar och har lixom inte tid att le eller skrika hurra under passet. haha. Ni förstår vad jag menar va?

Sedan axlar i gymmet. Hade en timme till mitt nästa pass så att köra lite axlar var ju bra att fylla ut tiden med.

Efter axlarna var det dags för zumba. Jag säger det igen, jag älskar hösten och när alla hittar in till träningssalarna igen!!! :) Tror det var fullt pass och kändes lika roligt som alltid.

Dans ger energi! :)

Avslutade kvällen med att köra igenom några combat låtar med Sofia som vi ska ha med på lördag när det är dags för LESMILLS MARATON! missa inte det!

Lördag 17 sep kl 13.30 Lesmills maraton på Step in!
Vi kommer släppa låtar från de nya releaserna.

Bodypump
Bodycombat
Bodystep
Bodybalance
Bodyvive
Rpm

Boka din plats på hemsidan. Stepin.nu

Äta äta äta äta

Pe


Jag vill bara se stark ut framifrån

13 Sep, 2011 - 13:29 ☆ glada dagar


På lördag fyller jag år. Jag önskar mig smalare midja, mer definierade lår, smäckrare armar och rutmage.

Nej.... skulle man bara önska sig saker och få dem gratis vore det inte lika roligt. Hårt jobb förtjänar resultat. Resultat är roligare om man har jobbat för det! :)

Dessutom ska man glädjas åt det man har. Se det snygga på sin kropp.
Men jag ska jobba vidare med mina ben. "Önskar" mig ett par stora hamstrings :)
Som Lars säger. Tunga benböj, utfall mat och vila. Den melodin sjunger jag på.

Vad har ni för mål? Önskningar?

Vad är du mest nöjd över på din kropp? Tillåtet att säga miljoner saker ;) För vi ska vara nöjda kompisar! Utifrån det jobba vidare med det man vill förbättra ännu mer!


Later

Pe

Jag vill bara se stark ut bakifrån

12 Sep, 2011 - 22:24 ☆ Träning
Jag skulle kunna flytta till gymmet. Är där ungefär jämt. Jag trivs där. Instruera kan ju vara det bästa som finns. Men jag älskar att träffa deltagarna också! Jag älskar att träffa vänner i gymmet. Surra lite. Socialisera sig. Träffa kollegor. Glada människor. Ja jag älskar det. När jag tänker vara på step 1 timme blir det lätt 3. Haha blir som kvar....

Det är väl så på ställen man trivs eller? ;)

                   

Sååå jag blir ganska full i skratt faktiskt. Det har inte hänt så mycket sen sist med min kära baksida. Bittert. Men jag skrattar ändå. Visioner. Nu jävlar. Haha. Ser ingen skillnad alls. Daaamn...

Mina mål med 10x3 chins börjar dock faktiskt närma sig! :) Och det gör mig otroligt stolt. Chins är ju en tung övning!
Jag kör oftast 30 st. Men orkar bara 10 första gången. Sen minskar det så måste göra fler set än 3.. Men det närmar sig!! yeeey :)

Bodycombat pass ikväll med många deltagare. Jag älskar hösten och träningssugna människor. Välkomna in i träningsvärmen :)

Efteråt körde jag och Bea 
rygg i gymmet. Skönt. Roligt med en träningskompis. Tack för ikväll tjejen!


                                     

Fokus rygg ska det bli framöver. Fokus chins! ;)

Och från o med idag är det slut på socker igen. Allt som är sötat bort bort bort. Jag trivs inte när jag går upp i vikt. Det gör ingenting annat än att jag inte tycker om det.... Så åter igen fokus på att tappa några kilon. Och att helt enkelt göra det bästa jag vet- träna! tjoho!

Jag ska dyka ner lite mer i det här med vikten och socker och träning och hit o dit i nästa inlägg.
´
Nu sova. Så hej då!

Puss
Fröken Peträningsvärk tjollahej

11 Sep, 2011 - 19:15 ☆ glada dagar

Fredagmorgon och ett fantastiskt benpass. Fredag eftermiddag-ont i benen. Lördagmorgon och dags för spinning. Syra i benen. Varenda uppförsbacke kändes som kebnekaise. Bodypump lördagmorgon går knappt att tala om. Pumpa bort lite träningsvärk i benen lät lättare än det var. Ont.

Lördagkväll och svårt att ställa sig upp. Träningsvärken sitter klistrad som värsta superlimmet. (nej jag vet inte vad det var för dum liknelse....)

Söndag eftermiddag. Receptionen på step in. Träningsvärken har släppt. Träffar glada träningsmänniskor och känner att livet är underbart. Imorgon bröstpass på schemat och jag längtar efter nästa träningsvärk! ;)

Haft en bra helg? :)

Eftersom jag inte kom i den där klänningen och kände en lättare panik känsla av tanken "jag har blivit en tjockis", var jag tvungen att klistra på poserings facet ställa upp kameran och dokumentera vad som egentligen har hänt med vikten på ett halvår. Bilder i nästa inlägg.
Fredag hela dagen

09 Sep, 2011 - 21:42 ☆ glada dagar
Godkväll kompisar!

Jag har just kommit hem efter att ha varit och bröllopsfixat :) Hjälpt till i festlokalen inför morgondagens bröllop! Så himla himla fint! Vilket engegemang dem har lagt ner! Den dagen jag ska gifta mig kommer jag defenitivt hyra in Elin som festfixare!


                        

                        

           Nu avslöjar jag hur fint det är. Men jag tror ingen som ska på bröllopet läser min blogg ;)


                         

Jag är så glad att jag har fått ta del av mina vänners väg till bröllopet. Fått vara med. Hjälpa till. Om jag längtar tills den stora dagen imorgon så kan jag tänka mig hur mycket dem lyckliga två har längtat. Kärlek. Jag älskar bröllop. Jag gråter. Skrattar. Och gläds så otroligt mycket för mina fantastiska vänner! <3


                        

                                   Ingen bröllopsfest utan discokula. Haha!


Idag har varit en bra dag. Startade med spinningpass 06.30. Trots strul med ljudet (en instruktörs värsta mardröm) så blev det ett härligt pass. Sedan hann jag med ett benpass i gymmet innan jag for på jobbet.

Nu har jag ONT i mina ben! Undrar hur det kommer kännas imorgon. ojojoj :)

Har just sett film med världens bästa Per. Nu ska jag en sista gång försöka klämma in mig i klänningen som jag hade behövt komma in i imorgon. Tyvärr har jag testat redan 4 gånger och inte en enda har jag lyckas få upp dragkedjan. Haha. Jag måste skratta åt eländet.

Jag skyller på att jag har blivit biff! Det låter helt klart roligare än att bara inse att jag har gått upp ett o annat det senaste halvåret. :)

                        

Imorgon bitti har jag spinningpass. Så nu bums i säng. Sen måste jag inse verkligheten och hitta en ny klänning. PANIK! Så typisk mig att inse det samma dag... nåväl.


Kärlek är temat. Och jag.... jag älskar dig ;)

Pe

Om man är ovettig kan man inte skriva något vettigt

08 Sep, 2011 - 22:19 ☆ glada dagar
                        

Välkomna till Fröken Pe. Där höstmörkret får mig att frysa.

Lite torsdagsupdate;

1)Jag har avverkat ett crossfit pass på step in ikväll. Och därefter instruerat box.

2)Jag har haft träningsvärk i armarna sedan i tisdags.

3)På lördag gifter sig mina vänner Elin o Peter och jag har lovat att agera kameraman.
Detta filmande kan bli spännande. Kan bli svårt att fokusera på kameran om tårarna rinner.

4)Jag är trött. Hösttrött kanske det kallas?

5)Men glad för det ska man alltid vara.

6)Känner mig lite stressad för har tusen saker som hänger över mig. Men jag försöker coola ner. Imorgon tar jag tag i det.... eventuellt ;)

7)Tvättmaskinen har gått sönder i huset och jag svämmar snart över i tvätt. Med ett antal träningspass i veckan blir tvättkorgen fort full. När man är två som inte verkar göra annat än svetta ner träningskläder går det dessutom dubbelt så fort att bilda tvätthögar.

8)Min klänning som jag har tänkt ha på bröllopet är för liten. Vad hände? Hur mycket har jag ätit sedan februari? Hur ska jag hinna hitta en ny?


                           

Kaffe gör iaf världen godare, så det behöver jag inte oroa mig för. Skönt att något är som det ska.


                           

Ne jag vet inte kanske borde skriva något intressant? Ta upp något vettigt här i bloggen. Djupa samtalsämnen och diskussioner. Analysera. Men jag orkar som inte. Dessutom är jag nog en rätt ovettig person så att skriva något vettigt låter konstigt.

Jag fyller år snart! Om ni undrar önskar jag mig en ny klocka och ett par sneakers. Dessutom trodde en kollega på step in att jag var typ 22. Haha tack säger jag nöjt som ett litet barn :)

Hejhej

Asics

07 Sep, 2011 - 18:54 ☆ Träning
                       
                       

Asiscs GEL-DS TRAINER 16

"En mycket lättlöpt och bekväm löparsko. En öppen meschstruktur och ett anatomiskt snörningssystem som ger en perfekt passform. Skon passar utmärkt för mer tävlingsinriktade löpare som behöver en lättare sko till tempo/intervallträning eller tävling". Vikt: 250g

Mina ord;
Kärlek! Länge sedan jag hade en sån skön sko. Den är lätt. Känns som att jag flyger i den. För att inte tala om hur snygg den är. Jag vill aldrig ta av den! Ska utvärdera mer när jag har sprungit in dem!

Ni skulle ha varit där!

07 Sep, 2011 - 13:55 ☆ glada dagarJag var där. Var ni?

Pe

När det skapas magi

06 Sep, 2011 - 23:00 ☆ Träning
                                      


Tacka vet jag express pass armar i gymmet. Och tacka vet jag mina nya fantastiskt snygga skor. Och tacka vet jag mitt nya absoluta favoritlinne. Tacka vet jag gott kaffe och en snus. Tacka vet jag gymmet och glada men fokuserade ansikten....Tacka vet jag puls och vattenflaska. Ja tacka vet jag tisdag helt enkelt...

Men magi mina vänner... Magi skapas på följande sätt.

En full sal. Svängig musik. Glada munnar. Svett. Deltagare som klappar händerna efter varje ny låt och koreografi. En sal full med deltagare som dansar. Gör samma sak. Går åt samma håll. Så lika men så olika. Alla sätt är bra sätt.

Magi skapas när vi i närheten av andra får träna, svettas, skratta, utmanas.

På Step in i en träningssal. Där skapas magi. ;)


                           

                                                              Glad instruktör!

                           

Vi mår bra av andra människor. Det ger energi och adrenalin. Skratt blandas med svett och energin smittar av sig människor emellan. Det är något speciellt att träna i grupp. En gemenskap. Har ni inte testat gruppträning så tycker jag ni ska testa. Jo träna själv är fantastiskt härligt. Men det är härligt att inte vara ensam ibland också! :)

Har du någon härligt gruppass du vill dela med dig av? Någon speciell känsla eller tillfälle du har varit med om?
Tycker du om det? Tycker du inte om det?

Jag är ju instruktör och älskar det jag gör, så hör gärna era åsikter :)

Hoppas ni har haft en härlig dag kompisar

Pe
          

 

Jag tänker som så att

06 Sep, 2011 - 16:57 ☆ tankar o drömmar
                              

Jag tänker som så att jag kanske ska dra till gymmet och hänga lite. Ben och armar vore inte så dumt. Det är länge sedan jag gymmade ordentligt. Tiden har inte räckt till. Konstigt egentligen...

Igår efter mitt Bodycombat pass var jag som inne i boxningsandan och fortsatte med ett "boxningspass" i gymmet. ÄNTLIGEN har vi fått upp en boxningssäck uppe i gymmet på step in, som jag har längtat :)

Slag på säck, hopprep, bål, medecinboll. Jag höll på att kräkas. Men jag gillade det. Var full av lycka efteråt.

8x 1 min slag på säck i fullt tempo gör en lätt illamående ;)

Jag tänker som så att jag kanske inte vill gymma ändå. Jag tror att jag bara vill dansa. Och slåss. Det är kärlek.

Pe

Lesmills favorit?

05 Sep, 2011 - 22:30 ☆ glada dagar
                         

Ett av mina favoritpass!! Body attack. Jag älskar det. Högintensivt. Mycket puls. Hopp. Spring. Utfall. Styrka. Det är helt fantastiskt tycker jag. Kan vara för att jag bara kör det en gång per år på just SS som jag gillar det så mycket? :) För att jag inte kan träna det annars.

Jag vet inte vilket. Men det är iallafall ett av dem pass jag ser mest fram emot på super saturday varje år :)


                         


                         

Lesmills nya corepass Cx30. Jag vet inte om jag gillar det. Eller jag gillar det men det känns ganska svårt och tufft. Jag har inga problem att stå i plankan en evighet, men jag Tror det är för avancerat för dem som inte är träningsvana. (tänker på många deltagare på träningsanläggningar)

Men jag måste nog testa det några gånger till för att verkligen bilda mig en uppfattning. Gummibanden kändes tröga och konstiga och jag fick lixom inte alls till det.....

Tänket är bra att man gör mer än ligger på golvet och gör sit ups och ryggres. Men samtidigt känns det naturligt för mig att blanda olika övningar. Använda gummiband eller andra saker. Jobba med rumpa, utfall. Ja jag vet inte... Förstår inte riktigt varför det ska vara världens grej... Corepass lixom.. Njaa jag är inte så tagen faktiskt... Tycker jag gör roligare övningar själv. haha ;)


                        

Sen då Lesmills nya danspass Sh´bam. Hmmm nej jag vet inte riktigt. Jag hade sett fram emot passet massor i flera veckor. Men jag blev lite besviken måste jag säga. Visst passet är roligt. Men det var så enkelt. Det är väl bra iof att det ska passa "alla". Även om man inte "kan" dansa så ska man kunna på passet, vilket jag tycker är suveränt. Upplägget med olika dansstilar och musik är ju roligare än zumba kan jag tycka! ;) Men det kändes väldigt basic.

Och jag tänker att 1) tröttnar inte folk om det är för lätt? 2) Vill inte deltagare ha lite lagom svåra utmaningar och mer dans på riktigt?

Men jag är danslärare och i mina danspass lägger jag in många av stegen som dem hade med i passet, mycket musik har man använt och det gör väl att det inte blev någon wow känsla. Jag gör redan det där....

Men som sagt bra pass att det passar alla. Jag hade kanske väntat mig ännu mer bara :)


Någon som har några andra tankar än mina om Lesmills passen? Vilket är DITT favorit pass? Varför? Berätta gärna! :)                          

Hur som helst så gör träning mig lycklig. Och jag var lycklig hela lördagen. Ny inspiration. nya releaser. Fantastiska instruktörer. Mycket människor som älskar samma sak som en själv. Träningskläder. Träffa vänner.
Det kan ju inte vara annat än underbart!!

                         

Puss puss måndagspuss
Pe


Super lördag och solig söndag

05 Sep, 2011 - 08:38 ☆ glada dagar
                         

Sunny sunday och jag på Birger Jarls gatan. En gata som för övrigt är väldigt lång. Väldigt väldigt lång. Jag vet för jag har gått den. Från stureplan och upp upp upp. Den tog aldrig slut. Slår tom Nygatan i Piteå. Haha :)


                          

Kaffe på Waynes med fantastisk sällskap är det bästa!! Bästa bästa!! <3 FIck en eftermiddag med Stina o Johan på söndag. Lovely! Önskar vi kunde umgås hela hela tiden. ;)


                         

Ja här sitter vi på varsin sida och dricker kaffe. Och äter kaka med mashmallows och pekannötter. Det är man värd på söndagar. Efter en lördag med 7 träningspass!


                         

                                                               Dem finaste!


                          

                                              She Bam på super saturday

                   
                         

                                                    Jag mellan alla pass i globen


                          

                                           7 pass hann jag med. Taggen skyhög ;)


                          

                                                     Lycklig efter Bc pass nr 2!


                          

                                                   Combat teamet som körde pass 2

                           

                                                                  Globen


                                                     
                           
Mer om Super saturday och helgen i nästa inlägg! Har ni haft en bra helg?

Puss
Pe
                           


               


underbart

05 Sep, 2011 - 00:23 ☆ glada dagar
Hemma igen efter en FANTASTISK helg i Sthlm! Super saturday igår! Idag sunny sunday i sthlm hela dagen. Underbart! Pe

Äntligen september

02 Sep, 2011 - 16:54 ☆ glada dagar
Nu drar jag till sthlm!!! Super saturday imorgon! Vad gör ni i helgen? Puss

Crossfit uppvsining

01 Sep, 2011 - 20:19 ☆ På gymmet


Här kommer filmen från våran crossfituppvisning på Step In.
Jag granskar mig själv och inser att jag måste öva på snabba burpees. Haha. Inte sega så mycket. Bara kasta sig ner och snabbt upp ;)

Testa passet vet jag och berätta hur det känns!

pe