man är aldrig för gammal för att krama tigrar

25 Sep, 2011 - 22:32 ☆ glada dagar
                  

Jag har en känsla och den är inte bra. Varit småhängig under veckan. Inte riktigt samma ork som jag brukar ha. Har dragit ner på träningen rejält under veckan. Vilat både måndag, lördag och idag söndag. Har inte haft något träningssug och bara tyckt det ha varit skönt att ta det lugnt. När detta händer är det ett tecken på att jag är sjuk...

Trötthet. Fryser till och från. Matt. Huvudvärk. Seg. Lite ont i halsen. Och känns som jag har bubblor i öronen och hjärnan. Till och från hör jag luddigt vilket brukar vara ett tecken på att en förkylning är på gång.



                   


Som vanligt frossar jag i kiwi när förkylningssymptomen visar sig. Det är som ett ticks jag har. Får alltid ett enormt kiwi begär när jag känner mattheten och halsont. haha. Slår aldrig fel.

Igår var ju kiwilyckan enorm när vi fick en kiwisked vid köp av 3 st kiwisar. Va. Det är ju en sak att glädjas åt i eländet! :)

Man ska alltid bli glad av det lilla. Sånt är viktigt. Blir man glad av små saker är man ju ständigt glad. Och glädje gillar vi. Eller hur?


                   

Dessutom så under dessa tuffa dagar är jag glad att jag inte sålde alla mina tigrar på Loppisen i somras. För är man småsjuk och tycker synd om sig själv, ja då spelar det ingen roll hur gammal man är, det passar alltid att kramas med mjukisdjur. Det får man göra även om man är stor och tuff. Och närmare 30 är 20.

Man får också hoppa i en rosa myströja, ha på sig randiga barnsockar och bli tröstad av mamma i telefon.

Det finns stunder när det inte spelar någon roll att man är född under tidigare 80-tal. Är man sjuk så är man.
Sådeså. ;)

Jag hoppas på en ny vecka med friskare energifullare dagar.

Pe

Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback