Något runt något kladdigt något jobbigt

30 Nov, 2011 - 23:09 ☆ glada dagar

Här har det gjorts köttbullar till middag. Jag kan dock mer ta åt mig ära för kaffekokande än dagens matlagning :) tur man har en man som huset som är kung i köket :) whiteboard tavlan är ikväll full med kladd om fysiologi. Det är som att ha sitt eget klassrum hemma! Träningen ikväll blev en fantastisk löptur!! Vackert norrsken och j vid min sida! Nu godnatt


en dag på PT utbildningen

29 Nov, 2011 - 22:14 ☆ Träning
Ja såhär ser det ut för oss..... Varning för stark dokumentärfilm!



film på g

29 Nov, 2011 - 21:05 ☆ glada dagar
om hur det kan se ut på PT utbildningen... missa inte det vad ni än gör. Alla era frågor om PT utbildningar lär bli besvarade! ;)

Mätning

29 Nov, 2011 - 12:02 ☆ glada dagar

Sånt här gör vi på utbildningen. Lär oss mäta.


Hur man spenderar en kväll

28 Nov, 2011 - 21:52 ☆ glada dagar

Kettelbell 20 min + uppv. Snatch, benböj och armhävning på kula. 10 10 10 hur många varv hinner du? :) på 20 min alltså! Så såg kvällens träning ut. sen är det roligare att lära sig när man får skriva på sin stora whiteboard :) Mår ni bra? Puss /Pe


Måndag

28 Nov, 2011 - 19:23 ☆ glada dagar

På en gata i stan har det ätits middag, druckits kaffe och diskuterats muskler. Nu planeras kvällens träning! Har inte instruerat på över en vecka nu vilket har känts otroligt skönt! Tiden har inte funnits till med utbildningen o pluggandet. Sen har det känts skönt att få ett break från allting o fokusera på mig själv ett tag. Sen får ju deltagarna en paus från mig också. Men jag ska erkänna att jag saknar det en aning. Framförallt längtar jag efter mina deltagare! :) som jag längtar efter er redan! :)


Fröken P(e)T

26 Nov, 2011 - 21:32 ☆ Träning
God lördag allesammans! Mår ni bra? Det har varit dåligt med bra inlägg på sistone.

Anledningnarna är följande:
1) Jag har haft fullt upp med PT utbildningen
2) Jag har haft feber på kvällarna
3) Jag har haft huvudvärk i en vecka
4) Jag har haft ont i magen en vecka

Jag säger bara det att tur att jag har haft fullt upp med pluggandet annars hade jag nog lagt mig ner o blivit dödssjuk! Nu har jag hållt mig uppe eftersom jag inte har haft något annat val ;)


                       

Vi har haft lektion även idag när vi har gått igenom det sista inom anatomin, fysiologi o idrottsskador. Hann även med lite rörelseanalyser! Pluggat sen jag kom hem!

Var tvungen att få ett break med lite träning. Men det blev plugg samtidigt eftersom jag passade på att gå igenom några övningar som vi har pratat om. Det gäller att dem sitter som en smäck på examinationsdagen!! :)



                        

                        

                        

Hallå där! Du ser konstig ut. Vad tänker du på? Vadå tänker? Jag tänker inte. Jag bara är. Och lyfter klot. Punkt.


                         


                         

Ser ni hur galet kort mitt hår är i nacken???? så otroligt skönt att slippa den långa svansen!

                          

Bicepscurl, tricepspress, tricepsarmhävning, benböj med kettelbell var några av övningarna jag körde igenom. Gymmet stängt men det går alltid att röra på sig hemma i tvättstugan ;)

                          

Finn 3 saker i bakgrunden! Gissar ni rätt? Dammsugarslang, handduk och en luktagottgrej.



Ja så kan det se ut när jag går loss i tvättstugan bland dammsugarslangar och annat grejs.

Nu tillbaka till pluggandet innan jag tar kväll.

Puss på er!
/Pe


Memory

25 Nov, 2011 - 18:34 ☆ glada dagar

Jag spelar anatomimemory. Vad gör ni? :) / Pe


Målet är målet

24 Nov, 2011 - 17:46 ☆ glada dagar

Mitt mål är att plugga hårt, träna hårt och bli en grym pt! När jag är en grym pt ska jag hjälpa alla grymma människor som är redo att förändra sina liv :) ja sen får man inte glömma alla andra mål! Banan och mjölk tex. Det är ett bra mål efter träning. Puss /Pe vad är dina mål?


Vill bara vara tyst

22 Nov, 2011 - 22:09 ☆ glada dagar

Jag är totalt slut! En kraftig huvudvärk! Matt i kroppen. Jag orkar inte säga något. Jag o j sitter och skriver på uppgiften som ska in imorgon. Träningsupplägg. Varsin sida. Varsin trötthet. Tur att det är ofantligt roligt att plugga tillsammans iaf. Hej då.


Tala om kräkkänsla.

22 Nov, 2011 - 15:59 ☆ glada dagar

Vi byter torkarblad på Tammertommes bil. Skurar rutorna så vi ser ut. Sen drar vi hem efter ännu en fullmatad dag. David körde ett tufft träningspass med oss idag! Vi såg alla likbleka ut! Pulsen rusade o jag höll på kräkas 3 gånger!!! Ljuvligt. Mer om det sen! Pe


Dag 2

22 Nov, 2011 - 09:03 ☆ glada dagar

Då är vi på väg till dag 2 på utbildningen! Jag, J o Tomas. Vilket järngäng! Idag ska vi prata om pt rollen! Vilket är en ruskigt bra roll. Om man tycker att det spelar någon roll. Men det tycker väl alla troll. God morgon! /Pe


Full fullare fullt ös

21 Nov, 2011 - 21:41 ☆ glada dagar

Då har prectoralis major fått sitt. Bänk press, flyes och störda övningar i trx och på Flowin matta. Hej hej bröstet. Huvudet fullmatat med anatomi. Muskler. Ben. Leder. Ursprung. Fäste. Funktion. Första dagen tog slut på skallen. Men oj vad jag älskar att plugga anatomi!!! Finns ju inga gränser utan jag vill lära mig allt allt allt :) nu tvspel!! Puss /Pe ps glöm inte mössan för nu är det kallt!


Hej o hallå

21 Nov, 2011 - 18:46 ☆ glada dagar

Jag borde ana något skumt när j tar min mobil fnittrar och säger säg hej till kameran. Ja det blev ju ett fin bild. Tack för det smyginlägget j. Trodde sånt bara hände på Facebook. Haha. Nu träning. Sen berätta om första dagen på pt utbildningen! Puss /fröken


Hej!

21 Nov, 2011 - 18:36 ☆ glada dagar

Hej!


När man behöver det som mest

20 Nov, 2011 - 22:25 ☆ glada dagar

När jag kommer ut efter träningen med grabbarna möts jag av snö!! Gatorna är vita och jag kan inte hålla mig från att fnittra! Äntligen! ;) tar en promenad hem på 40 min och det slår mig hur allt blir annorlunda när första snön faller. Det känns varmare, det blir ljusare, det låter annorlunda, allt ljus blir vackrare när det är snö ute! Jag älskar det! Gör du?


Boxning

20 Nov, 2011 - 16:16 ☆ glada dagar

Jag laddar för att köra en boxningsträning med ett innebandylag :) och försöker vänja mig med mitt korta hår! Vad gör ni?


Kort

19 Nov, 2011 - 15:53 ☆ glada dagar

Efter


Jag tordes!!!

19 Nov, 2011 - 15:49 ☆ glada dagar

Jag har klippt av mitt långa hår!!!


Bodycombat med fröken Pe

18 Nov, 2011 - 22:49 ☆ Träning

Fredag

18 Nov, 2011 - 21:05 ☆ glada dagar

Fredag! Vaknade 3 inatt o grät. Så fruktansvärt ont! Mer om det sen. Nu är det helg! Träning anatomi klippa håret står på schemat. Jag o j körde ett grymt pass på gymmet tidigare, armar o axlar. Nu skönt trött. Ska fixa klart combat filmen :) vad gör ni? Puss /pe


Det vore tufft om någon hade slagit mig

17 Nov, 2011 - 17:19 ☆ glada dagar

Dem flesta jag möter tror att jag har boxats och åkt på en smäll med tanke på mitt sår över näsan. Önskar att det var så de låter mycket roligare!! Nu kaffe och sen stressa som en dåre till gymmet och kvällens träning och sedan instruera box! Jag är så trött men vet att jag kommer få energi! /Pe


Still going strong

16 Nov, 2011 - 22:57 ☆ glada dagar

Jag tog de lite lugnt på pumpen eftersom de var länge sen... Jag är fortfarande okej stark. :) 30 kg på ben gick lätt som en plätt! 20 på rygg. Var som att lyfta två liter mjölk ;) de sista triceps pressen med 10 kg ;) jorå inte för att skryta men tant kan ännu. Haha puss/ tant Pe godnatt sov gott vänner


Uppladdning

16 Nov, 2011 - 18:37 ☆ glada dagar

Mat. Kaffe. Glatt humör. Jag är redo för onsdagkväll. Min egen träning blir nog body pump. Vill köra igenom kroppen. Sedan utvärdera Sofia på hennes combat pass! Hur ser eran kväll ut? Puss / Pe


Min kropp är fantastisk och jag använder den till att dansa

16 Nov, 2011 - 14:05 ☆ glada dagar

Så fort det finns tillfälle försöker jag nöta in anatomi! Jag är hemskt nervös och så jätteladdad inför nästa vecka och starten på pt utbildningen


man vet att man är älskad när.....

15 Nov, 2011 - 22:34 ☆ glada dagar
                           

Jag kommer hem efter en dag med jobb och en kväll på step in. Jag möts av det här!! Va! Morsan du är bäst!!
Hade dansat bort alla matdepåer, hade kört ett ryggpass i gymmet o längtade efter mat.

Lycka är att mamma o pappa har nyckel hem till oss, lycka är att mamma kommer o lämnar mat i kylen, lycka är att ringa mamma o höra hon säga att "ja jag sa till pappa att vi far o lämnar lite mat tills du kommer hem"

Lilla mamma tack för att du är så otroligt underbart gullig!


Dansa i färg

15 Nov, 2011 - 18:55 ☆ glada dagar

Dags för kvällens danspass! Vad gör ni? Hur dansar ni? Tjollaskutt /fröken


Sluta riv mig

15 Nov, 2011 - 12:35 ☆ glada dagar

Så fort jag fryser om händerna längtar jag efter färgglada varma vantar... Och vantar får mig att längta efter att krama snöbollar vilket i sin tur får mig att längta efter snö!!! Hallå där november vars har du gömt snön?? Dessutom vaknade jag med ett rivsår på näsan!! Det gör ont o jag ser inte klok ut..... Tydligen är jag som en 5åring. Hoppar omkring gör kullerbyttor och river mig själv på näsan.


utvärderad

14 Nov, 2011 - 22:28 ☆ glada dagar
Hej på er! Mår ni bra??

Jag är 27 år och är inne i en kris. Jag har inte tränat hårt på en månad kanske. Mest bara flyttat, stressat, skuttat omkring, dansat.. ja haft det roligt helt enkelt! :) Jag känner mig dock som en filpåse i armarna och musklerna känns som degklumpar.

Psykiskt? Ja kanske. Men är man van att ständigt träna och känna sig uppumpad så är denna känsla svår att bli vän med!! Jag har fått bröst, en rumpa, det hänger ut över jeanskanten. Haha jag känner mig som någon annan. Det blir värre när man närmar sig 30 har jag hört.. man går lättare upp i vikt när man blir äldre..

Äldre. Haha va? Jag äldre? Oh herregud jag kan inte bli vän med äldretanken. Varför? Jag har ingen aning... Ska jag lägga på mig några kilo och få stora bröst och en rumpa när jag dem senaste åren har varit platt som en pannkaka?? Känns märkligt. Jag känner mig märklig i min kropp....

                      

Inte så att jag jättemisstrivs. "du är ju ändå 27 Pe, då får man lite former" jo jag tackar. Nej det är bara det att det känns märkligt! Och jag längtar faktiskt till tunga hantlar, synliga ådror och löparspår!







Jag är svinlycklig iaf! Vem blir inte det i favorit skorna? Dem fluffiga varma med blommor o fjärilar på! Underbart att få ta fram dem igen!

Till sist; TACK för ikväll!! Ni är grymma bodycombat deltagare!!! Shit! I stort sett fullt pass!!

Oktober o november har vi utvärdering av oss instruktörer. Idag var det min tur att bli granskad av Sofia på combaten! Så fantastiskt att få feedback på det man gör. Saker man gör bra, saker man kan tänka på! Tack Sofia, dina ord är guld värda! Blev även filmande på passet. Ska klippa ihop en fräsig film och dela med mig av bodycombat glädjen!!

Så den kommer så fort jag hinner!! ;)

Oj vad jag mår bra. Kanske ska käka pepparkakor och bli rund o go!

Puss

Fröken

Måndag igen

14 Nov, 2011 - 13:39 ☆ glada dagar

Ny vecka. Jag känner mig stressad om precis en vecka börjar jag min pt utbildning. En ynka vecka!! Kung


Väntan och förväntan

12 Nov, 2011 - 16:26 ☆ glada dagar

Kön är lång folken många. Tacka vet jag femkronors korv


In i dimman

12 Nov, 2011 - 08:54 ☆ glada dagar

E4an. Nordväst åker jag tydligen. Det. Lärde jag mig just av mitt sällskap.men dem kan luras för jag har noll koll.


Smått och gott

11 Nov, 2011 - 17:47 ☆ glada dagar

Vart har ni era hjärtan?


plågade armar

11 Nov, 2011 - 11:30 ☆ Träning
                        

Kettlebells i olika färger och vikter, mitsar, en pinne, boxningshandskar, en stol, skrik, fniss, gapskratt och slutkörda armar.... Ja så avslutade jag kvällen igår.


                        

Jag hade ett underbart boxpass igår kväll på step in. 22 glada deltagare som gjorde luften svår att andas och som fick energi o adrenalin att fylla rummet! Tack alla som var där! Ni gjorde min dag! :)

Sen skulle J plåga mina armar och man kan säga att han håller vad han lovar. Vi började "värma upp" med slag på mitsar. ojoj. Sen blev det plågsamt med tricepspress med kettlebells, dips på stol med kettlebells i knät, smala armhävningar, hammarslag, bicepscurl med kettlebells, bicepsrodd, mera slag osv osv....

När jag brast ut i gapskratt förstod jag att jag var så fruktansvärt slut!! Orkade till slut inte göra annat än skratta!

Träna hemma kan vara tokjobbigt och tokroligt.

Hur tränar du?

Later vänner
/Pe

Det blev jag!!

10 Nov, 2011 - 23:25 ☆ glada dagar
Jag blev veckans läsare på 4-klövern. Tackar för det grabbar!


                        


Ny gammal iphone!

10 Nov, 2011 - 22:59 ☆ glada dagar

Jag har gjort det igen, ärvt en mobil. En iphone! Här ska mobilbloggas.

Testbild


Du är en goding men förbjuden

10 Nov, 2011 - 18:28 ☆ glada dagar
                          

När J ser ut som en goding i den nya overallen så har jag förbud på godingar.

Jajjemänn mer än en vecka avklarad med totalt sockerförbud. Jag känner mig grym. Har inte känt mig lockad mer än 2 gånger och båda gångerna på jobbet, trötta eftermiddagar när hungern faller på.... Inget godis, inget fika. En vecka till med total förbud, sen kanske jag eventuellt börjar äta choklad på lördagar. :)

Varför? För att jag inte vill känna sockersuget. Jag vill inte äta bara för att det finns. Och har man bestämt sig för att låta bli så accepterar jag det och står över. En frukt när andra äter bullar känns betydligt bättre ;)


                          

Men praliner i stora skoteroveraller är svåra att motstå. Så grann att jag funderar på en själv också. Oj vad man kan leka i snön hela vintern utan att få snö innanför kläderna. Love it!! Och love J ännu mer för att han är så galet snygg i den. Jag menar vilken rumpa!! haha


                           

Sen är det ju inte fy skam med en innerficka för dessa ändamål. Haha jag har väl aldrg förr sett några kläder med symboler för kondomer och piller. Men det är klart blir man fast på fjället en månad eller två kan man ju både få huvudvärk och bli sugen på att hålla värmen!!!

Nu dags för Boxpass! Yey! Lovely!
Sen har J lovat att plåga mina armar. Vet inte vad jag mest ser fram emot!

Puss på er praliner
Pe




Kycklinggratäng

10 Nov, 2011 - 07:34 ☆ äta bör man

4 kycklingfiléer
1 dl olivolja
2 msk kycklingfond
salt o vitpeppar
en halv purjolök
1 röd paprika
100 g champinjoner
2 msk smör
250 g haloumiost
100 g gorgonzola
2 dl matgrädde
2 dl cremefraiche
2 tsk italiensk salladskrydda
1 vitlöksklyfta

Dela kycklingfiléerna och finhacka vitlök och lägg i en skål. Häll i olja och fond. Blanda om. Strö över salt och peppar. Låt marinera i 2-3 timmar i kylen!


                             

Sätt ugnen på 200 grader.
Strimla purjolök och paprika. Skiva champinjoner. Hetta upp smör i en stekpanna. Stek purjo, paprika och champinjoner hastigt.


                             

Lägg i en smord ugnsform. Bryn sedan kycklingen i bitar. Och lägg ner kycklingen i ugnsformen.

 
                             

Sedan skär du osten i skivor och lägger över kycklingen. (Både Haloumi och gorgonzola) Det blir ganska mastigt med all ost så vill man kan man minska mängderna en aning. 

                              

Vispa grädde och cremefraiche. Sätt i salladskryddan. Häll blandningen i formen.

Grädda i ca 20 min

Tillbehör kan vara sallad, broccoli, pasta, ris, ja vad ni vill. SJälv föredrar jag sallad eftersom det blir en väldigt krämig och smakrik upplevelse av osten. :)

Hoppas det smakar!


hälsokväll

09 Nov, 2011 - 21:51 ☆ glada dagar

Kvällen spenderades på Grans hälsokväll där jag hade träningspass med eleverna. Superroligt. Två pass. Två timmar. Fantastiska elever. Hälsokvällar borde alla anordna hela tiden.

Trött efter en lång dag med mycket jobb. Har precis ätit middag. Inte klokt.
J snackar med bearnaise såsen och jag tuggar på tomater.

Läggdags. godnatt.

Pe


hallå där. haru gått o blivit dryg?

08 Nov, 2011 - 22:18 ☆ glada dagar
                       

I detRosa temat gick träningen idag. Dansa. Alltså jag älskar det så mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Okej för löpband, okej för tunga vikter, okej för att cykla sig blå i ansiktet.

Men att få upp puls, känna att det blir tungt att andas, känna att benen jobbar, känna en stark core, sträcka ut armarna... Samtidigt som du dansar!! Det är något alldeles extra! ;)
Dansa kan vara jobbigt. Dansa är träning. Dansa är roligt. Svettas och känna hjärtat slå till bra musik. Vad kan slå det???


                        


Jag är från Kiruna och alla älskar mig. Är man från Kiruna är det klart man är dryg ;)

Nu ska jag käka en tonfiskburk och pumpa upp biceps med hantlarna. Vad ska ni göra?


                         



Har ni fått någon lapp i väskan idag? ;)

Puss
Pe

Lyxa till det en helt vanlig tisdag

08 Nov, 2011 - 13:31 ☆ äta bör man
                             

Hos oss lyxar vi till det med Entrecote till lunch en helt vanlig tisdag!

Eftersom vi går om varandra med eftermiddagens o kvällens träningspass så får vi lyxa till lunch istället för middag!

En jättesallad till det o saken är biff.

Snacka vi är nöjda över att vi fyndade entrecote igår på coop till extrapris. Glöm inte bort att kolla in deras hylla med kortdatum o därför mycket billigare varor. Jag menar spelar roll om datumet går ut dagen efter, det är ju bara att äta lyxkött till lunch! ;) (förlåt elin att vi var på coop ska aldrig mer hända!! ;))
Tjollahej!

Pe

Måndagstankar

07 Nov, 2011 - 20:46 ☆ tankar o drömmar
                            


Jag tänker att jag blir så otroligt varm och glad av att instruera. Tanken som slår mig är att alla dessa deltagare har kommit hit för att träna med mig ikväll för att träna just bodycombat. Underbara tanke. Jag tänker att jag är lycklig lottad som får göra det jag gör.

Jag har ingen iphone tänker jag. Jag måste nog vara den enda människan som har en gammal ericsson telefon under 2011-talet! Den har dock en lucka och jag tänker att det alltid är något! Jag har gjort det till en grej kommer jag på mig själv att tänka, det här med att inte köpa nya mobiler utan jag har dem tills dem praktiskt taget faller sönder.

Men jag ska erkänna att jag nog snart kommer sitta med en iphone jag med, kan snart inte låta bli att lockas av tanken!! :)

 
                            

Shit vad snyggt det blev med blommorna tänker jag så fort jag kommer in i köket. Att så lite kan göra så mycket. Det känns genast mycket hemtrevligare. Jag fortsätter tänka att jag älskar den nya lägenheten! Jag älskar att det blir så snyggt varje dag. Jag älskar att det blir mer och mer vårat. Att det speglar oss lite mer för varje sak som kommer på plats! 

                 
                             
                                

Vi kommer hem efter dagens träning och lagar en sen middag. Hallå där vilka snygga armar J har tänker jag. Jag tittar på han och tänker att jag tycker extra mycket om mat när den tillagas av en snygging!

Efter middan frågar han om vi ska ta en promenad. Jag ler och tänker att den här killen är så jävla rätt för mig.

Hur låter era måndagstankar?

Puss
Pe
                            



En dag i gymmet med pe

06 Nov, 2011 - 22:41 ☆ På gymmet

Så här ser det ut när Petra skall ut i gymmet. Allt börjar med att hon är lite sen. Det är tur att hennes träningskompisar oftast är tålmodiga med henne. Sedan vet hon inte riktigt vad hon skall köra. Hon tittar lite hit och lite dit och bestämmer sig för vad som är roligast för stunden. Sedan kör vi igång. Idag blev det en utmaning från 4-klovern.se
  
                                  

Såhär såg det ut:
5*5 av 100% av kroppsvikten i bänkpress.
5*5 av 75% av KV i militärpress
5*5 med ca 50% av KV extra i dips.

Detta jysterade vi lite för att tjejer är inte lika starka som killar och det skulle nog bli påtok för tungt.
Så vi ändrade lite på detta.

75% på bänkpress, 50% på militärpress, 10kg extra på dips.

Tiden: 11:43.

                                   

Utförande:
Efter lite fniss och hopp i cirklar kunde gummitarzan börja. Det gick svinbra! Hon är en riktigvinnarskalle och körde för fullt från början och rätt fort sprang hon in i väggen, som man säger. Men istället för att ge upp ändrade vi lite på vikterna snabbt och körde på ändå. Film kommer nog på det hela lite senare.

Våga prova köra riktigt hårda pass. Det går att anpåassa efter sina egna förutsättningar och träna efter vad som är hårt efter sin egen kapacitet. Det är inte vikten som räknas utan känslan i kroppen.

                                  

Detta är resultatet, slöa kroppar som håller på att falla ihop. Jag kan säga att jag vann iaf, även fast efter att jag peppat henne under hennes pass så gick hon iväg och plockade skräp medans jag körde, det var ju en sjyst tjej man hade (liten rund, gul gubbe som blinkar och räcker ut tungan).
Mitt tips: Snygga skor gör det alltid roligt att fara till gymmet!

Hur ser ett riktigt tungt pass ut för dig?

Peace!

/J


Utmaning som heter duga

06 Nov, 2011 - 20:47 ☆ Träning
Bänkpress 100% av kroppsvikten 5x5
Militärpress 75% av kroppsvikten 5x5
Dips 50% av kroppsvikten 5x5

På kortast möjligast tid.

4-klövern har en utmaning. Hur tycker ni den låter? Tuff eller hur? Jag tycker nog att procenten bör vara lite lägre för tjejer. Ska testa det nu och se vad jag klarar av. Återkommer med resultat. Om jag törs. ;)

Pe

Veckans hyllning!

06 Nov, 2011 - 17:09 ☆ glada dagar
Veckans hyllning går till Fru Westman 

*För en underbart inspirerande blogg!
*Linda skriver om vardag, familjeliv, träning och inredning.
*Jag blir inspirerad varje gång jag kikar in och bara önskar att jag hade hus, djur och barn! :)
*Hon bjuder alltid på fina och personliga bilder i sina inlägg.

Dessutom är Fru Westman en människa som man genast tycker om!
*Hon förgyller mina pass som deltagare med glädje och energi.
*När Linda tränar tränar hon hårt ;)
* Och är inte rädd för att brista ut i gapskratt.

För allt ovan och miljoner saker till går veckans hyllning till dig Linda!

Kika in du också och bli inspirerad!

Pe

Öka tempot och tvinga dig att springa fortare fortare fortast

05 Nov, 2011 - 18:54 ☆ Träning
                          

                            Det gäller att hålla i sig när man ska hoppa av löpbandet och vila.


                          

                                 Och det gäller att hålla i sig när man ska hoppa upp igen

                          

                              Där emellan gäller det bara att springa så fort som möjligt.


                          

Efteråt torkar man svett och ler över att man tog sig igenom intervallerna galant! Trots ett dåligt träningstagg i 2 veckor. Trots noll motivation. Trots att jag kände mig tjock och tung. Grattis till mig.


Pe



håren reser sig!

05 Nov, 2011 - 13:03 ☆ glada dagar
När jag ser reprisen från idol och hör MOA! Men herregud fantastiska tjej. Jag som har dissat idol. Inte tyckt det varit något vidare. Jag kanske har ändrat mig! :)

Varför vara ledig när man kan jobba?

05 Nov, 2011 - 09:36 ☆ glada dagar
Hej på er! Hoppas ni har en skön lördag. Tagit en välförtjänt sovmorgon kanske?

Själv hoppade jag upp 06.30. Jobblördag idag. Receptionen på Step In hela dagen. Som tur är så träffar jag glada människor. Många morgonpigga som är uppe och tränar in lördagen. Duktiga människor! :)

Jag ska passa på att plugga anatomi lugna stunder under arbetsdagen. Och längtar tills jag kommer hem och ska tillaga en suverän kycklingrätt! Recept kommer senare! :)

Trevlig lördag på er!

Pe


protte pannkaka

04 Nov, 2011 - 16:42 ☆ äta bör man
Vet ni inte vad ni ska laga till middag? Här kommer tips på fläskpannkaka. Utan mjöl. Jag får ont i magen av mjöl.
Bort med mjöl. Fram med protein! 


                        

Ni behöver följande enkla saker i era kök:

1 paket stekfläsk eller bacon
50 g smör
8 ägg
1 1/5 dl vispgrädde
1 burk keso 250 g
2 dl riven ost

Vrid upp ugnen på 200 grader. Smör i en långpanna. Löt smöret smälta i ugnen. Häll över fläsket och stek i ugnen. Ett tips är att steka bacon på platta istället om man använder det eftersom det kan sprätta ner hela ugnen annars... Rengöra ugnar är aldrig roligt...



                            



Vispa äggen och tillsätt keso, grädde och ost. Salt o peppar. Grädda i ca 20-30 min.


                              


Min är i ugnen just nu så kan inte visa hur resultatet ser ut. Ät gärna något till. Kanske lite broccoli eller andra grönsaker. Eller något annat ni tycker passar för att få det mer mättande.

Hoppas det smakar!

Tjingeling
Pe
                             


bättre med lite ordning än ingen ordning

04 Nov, 2011 - 12:00 ☆ glada dagar
                      

sakta men säkert blir det lite mindre kaos hemma. Vilken tid det tar att komma i ordning. När det blir fint i ett hörn ser det ut som ett slagfält i ett annat. En flyttkartong i taget. Hitta plats. Packa upp. Montera hyllor. Lampor.

Jag blir stressad av stök. Vill ha det fint, städat och iaf lite organiserat för att få ett lugn hemma.

Någon mer som blir orolig och stressad när det är stökigt?

Pe

hur man leker träning i trappan

03 Nov, 2011 - 23:01 ☆ Träning
                        

                         

                        


Hur man leker träning i en lång trappa:

1) Spring allt du kan upp och ner flera gånger.
2) Ta kettlebells i händerna och gör en miljon step ups. Stora steg. Minst 3 trappsteg åt gången.
3) Lek apa och klättra
4) Gå spindelgång nedför. Varning! Tokläskigt!


Craftbyxorna som är mitt favoritplagg i höst
Är köpta på mitt jobb (Idépoolen) och heter Craft Pxc Light Pant
Artikelnr om någon är sugen på att köpa eller beställa ; 1900273
Unisex storlek!

Och morgonrocken då?
Den stora mysiga som ser ut som en onepiece... Självklart från Idépoolen den också.
Dock inget som vi har i butiken för tillfället.

Hur klär du dig kvinna?
Tack för kommentaren att jag har snygga träningskläder! Så glad jag blev. Träningskläderna är dem roligaste kläderna att köpa tycker jag nämligen. Sköna. Färgglada. Toksnygga.
Jag har mycket nike och adidas. Köper det mesta på Teamsportia i Piteå (vi beställer genom dem vi som jobbar på step in) Men Intersport har snygga jackor och linnen lite nu och då också :)

Sen har jag en hel del Les mills träningskläder. Som jag har köpt på träningskonvent. Går att beställa på Les mills webshop också. Jag har tex mina Bodycombat shorts, Bodycombat linnen, Nike linnen i olika färger med Les Mills logga. osv.... Hur mycket fint som helst!!! :)

På HM finns det roliga och färgglada sporttopar för en rolig peng. Och så fort jag får tillfälle att gå in på en stadiumbutik shoppar jag loss! Jag gillar stadiums egna märke Soc om jag vill ha billiga och färgglada kläder.

Hur blir man ett ufo?
Mina stora svarta dansbyxor som jag även har som överdragsbyxor är ett av mina älsklingsplagg. Jag älskar stora kläder! Det är snyggt och bekvämt. Speciellt när man ska dansa.

Det är Ufo byxor och finns att beställa på dans och gym shop. Finns i olika modeller och färger. Det är gamla klassiker i dansvärlden. :) Men jag har inte hittat så många andra stora byxor. Om någon har något tips så ge mig ge mig ge mig!


Har jag glömt svara på något?? Vill ni veta något annat?


Jag har haft en magisk kväll! Möttes av många boxdeltagare som var så galet duktiga och kämpade genom ett tufft pass! Jag var imponerad och mäkta stolt!! Dem gav mig energi. Energi som jag verkligen behövde!

Puss
Pe



Jag älskar er vem älskar du?

03 Nov, 2011 - 09:09 ☆ glada dagar
Hej på er!

Jag har haft fullt upp med flytten, jobb, packa upp kartonger, lite krångligt internet... så inläggen har inte blivit så många. Men jag är tillbaka! Många undrar vad craft byxorna heter och lite annat. Det kommer under dagen! :)

Tack för att ni fortsätter läsa min blogg trots glesa inlägg och allt annat än inlägg om träning ;)

Jag älskar er!

Puss
Pe

en truck körde in i min bil!!!

01 Nov, 2011 - 22:23 ☆ glada dagar
                      

                      


Förra veckan körde jag in i en refug och pajjade fälgarna! Idag körde en truck in i min bil som stod parkerad på jobbet. En stor truck med stora stålbalkar på. Jajjemänn!! Rakt in i min blåa älskling!

Jag skrattade så jag höll på dö! Detta kan inte vara sant! Först en refug och sedan detta. Det går bara inte!
Snacka om att vara inne i ett dåligt stim!

När chocken lagt sig ringde jag till Pappa och grät. Jävla truck. Min stackars bil.


                      
                       
                       
                       


                       Hur tog ni er hem från jobbet idag? Med bärgare? Lugnt och säkert? 


Dåligt stim ja men tala om det. Tur man skrattar i eländet. För det är ju så sjukt så man måste skratta!

Kör fint där ute!

Pe