Flyr från kaoset

30 Jul, 2012 - 23:23 ☆

Det är upp och ner. Flyttkartonger. Grejer överallt. Hur är det möjligt att samla på sig grejer man bara låter ligga? Jag har kläder jag bara använt en gång. Skor som är för små, för stora, för osköna, för fula. Tycker det var nyss jag flyttade och rensade men nog blev det ändå en säck med skor och två säckar kläder till röda korset. Plus en miljon säckar som ska slängas. Helt otroligt! Var tvungen att fly från stöket i köket ikväll och komma ut på en löprunda. Jag och J. Blev 7.41 km för att vara exakt. Bästa på hela dagen!


Spänn spännigare träna

29 Jul, 2012 - 23:01 ☆

Festivalhelgen är över. Piteå dansar och ler. På fredagen var vi helt slut efter att ha åkt bil hela natten hem från Örebro. Lördag dansade vi. Och drack sprit. Och fick i oss mer än vi hade tänkt. Men är det festival så är det. Timbuktu gjorde kvällen. Vi tränade in festivalen på förmiddan. Tog kettlebells ut i solskenet. Sen hade jag blodblåsor på händerna och en grym träningsvärk!


Bättre att torka än att kasta

25 Jul, 2012 - 21:50 ☆

Jag kämpar på i mina joggingdojjor må ni tro. Jag älskar inte att springa. Det gör ont här och där och man blir kissnödig eller får ont i magen. Och det värsta som finns är folk som springer om mig. Har lust att sparka dem i röven. Men jag hinner inte. Vi är i Karlskoga. Tog milen igårkväll och 6km blev morgonturen idag. Bland ängar och hästar och skog och traktorer. Det är ändå njutning. I kalasväder dessutom. Efteråt kastade vi oss i sjön och badade. Sådär är det när livet är på topp! Springa. Sitta på en brygga. Bli vän med en anka. Ta en långpromenad med brorsonen i vagnen. Semester är livet! Och är man här och där och solen skiner så tar man en löptur. Man tränar ute och håller sig aktiv. :) man gör träningen till njutning. Och sen kastar man sig i sjön. Du kan välja att kasta in handduken eller torka svett i den. Vi hörs!


Med färgglada klackar

16 Jul, 2012 - 17:19 ☆

Ja semestern fortsätter. Tog en runda på 8km imorse. Det var rejäl motvind. Och det stänkte saltvatten i mina ögon från havet. Åt ena hållet. När jag vände stekte solen i ansiktet och medvinden fick mig att flyga. Det är så skönt att stiga upp ta en löprunda äta god frukost. Cykla in till stan och köpa nya klackar. Dricka en islatte. I fredags var vi ut i Halmstads uteliv. Vi hann njuta av finväder på Tylösand i lördags. Vi har sett kossor, gått på styltor, hittat hästar, ätit glass, tränat.... Elin och Patrik drog vidare till Sthlm i lördags så nu är det jag och J i halmstad sista veckan. På lördag gifter sig storebror i Örebro och idag hittade jag dem perfekta klackarna till min klänning! Så nöjd. Vad gör ni på semestern? Puss Fröken

 


I kvällssolen och morgonvinden

13 Jul, 2012 - 09:08 ☆

Igår var vi till gekås. Det var mycket folk. Och mycket folk är jobbigt. Men annars var det kul. Solen lyste i halmstad i gårkväll. Fantastisk kväll. Nu har jag precis avklarat morgonens löprunda i rejäl motvind. Det blåser ordentligt vid havet så det var en kamp att hålla tempot och få sirapsbenen att röra sig :) nu frukost! Och ni gör?


Träningsläger

11 Jul, 2012 - 13:11 ☆

Jag vet inte om jag ska kalla det semester eller träningsläger. En kombo tror jag. Igår löptur längs havet i halmstad. Har längtat efter att få springa här!! Underbart!!! Sen en heldag på stan i regnet. Oj vad man shoppar när det regnar. På kvällen körde vi airsquat 100, 75, 50, 25 st. Och mellan varje set 25st "båtgung". Ja båtgung är mitt eget namn. Vet inte om den har något fyndigare namn. Man ligger på rygg och gungar med kroppen. Armar raka ovanför huvudet och sen pendlar du upp med överkropp och upp med underkropp. Bra förklaring va? Japp börja gunga. Imorse blev det en powerwalk på en mil längs prins Bertils stig. Bästa stigen i världen. Typ.

 


Här är där där vi är

09 Jul, 2012 - 20:31 ☆

Efter dagar hemma med sol, träning och firande av både hus och semester har vi påbörjat våran semestertripp. Igår kom vi till Örebro. Där tänkte jag sova med Viktor i tältet. Det är färgglatt och gulligt. Och fullt med barnböcker. Miniatyrcirkustält. Idag gick bilen vidare mot halmstad. Hej hopp /Pe

 


lång var den...

03 Jul, 2012 - 22:25 ☆ glada dagar
...dagen. Jobbat 7.30-17.00, sedan Sh bam pass kl 18.30. Och sen gymvisningar till 21.00. Tjohej och hopp så var dagen över. Men solen har skinit och sommaren är nog påväg. Den riktiga sommaren.

Ingen träning idag förutom danspasset. Det har inte hunnits med kan jag säga utan att ljuga. Nu godnatt för imorgon ska jag upp tidigt för att hinna träna innan jobbet.
Lång dag imorn med. Efter jobbet blir det PT kunder fram till 21.
Men sen sen. SEN har jag semester!!!

Och det ska firas.

Har ni semester? Hur mår ni?
Puss

Då känns det riktigt bra!

03 Jul, 2012 - 07:09 ☆ glada dagar
- När jag tror att jag lyckats rita en padda på draw something
- När jag typ får till en kamel i samma spel....
- När kvällssolen lyser över älven
- När man är på gymmet 6.30
- När man kör traktorer på stranden
- När man har solglasögon kl 22
- När man inser att Bäst Jocke verkligen är bäst
- När man räknar ner inför semestern
- När man känner hur härligt det är att leva!
 
 
 

radarpar

01 Jul, 2012 - 20:50 ☆ glada dagar
 
Härlig söndag.
Vi tog sovmorgon.
Vaknade upp bredvid den jag älskar.
Kyrkmarknad i Öjebyn.
Kom hem med 5 disktrasor och ett par rosa döskalleörhängen.
Lekt med min favorit brorson. (Jag har bara ett syskonbarn men jag älskar han mer än alla ungar i världen)
For till gymmet med Elin O Patte. Vi är som radarpar. Jag och Jocke o Elin o Patte.
Jag är så glad att vi har dem. Med dem gör vi allt!
Snart far vi dessutom på semester med våran andra hälft!
En vecka i Halmstad. Jädrans så kul!

Jag har en hemsk träningsvärk efter gårdagens benpass med Elin.
Imorgon kommer jag ha skakiga armar efter dagens boxnings och bicepspass.
Skönt.
Träningsvärk och skakiga armar gillas.
 
Om det nu bara kunde bli sommarvarmt ute så vore ju allt på topp!
 
Mår ni bra?