Skit och pannkaka

21 Okt, 2013 - 19:40 ☆ glada dagar
Jorå det gamla uttrycket som iaf min mor använde under min barndom stämmer in på mig just nu. Det blir bara "skit å pannkaka" av alltihop. 👎😁

Mina knän krånglar och jag har hållt humöret uppe men nu börjar jag bli ordentligt leds och förbannad. Jag önskar det hjälpte att skrika och svära men inte. Inflammation. Mest troligt i slemsäckarna nedanför knät. Har nu fått utskrivet starkare tabletter som jag ska äta i 13 långa dagar. Om det inte vänder snart blir jag galen på riktigt. Receptfria tabletter hjälpte inte ett dugg. Har försökt vila trots att det är svårt men inget verkar bota mina onda knän. 

Tappar  lusten till allting. Vill ut och springa. Vill köra tunga benpass. Vill göra allt förutom att ha ont! 😄

Nåväl det kan ju bara bli bättre. 

Imorgon och resten av veckan ska vi ut på turné med musik och Dansskolan och det ska bli riktigt roligt. Har lovat mig själv att ta det lugnt!! 😊👍 

Blivit överkropp på gymmet på senaste tiden och det känns ju iaf bra. Fortsätter Öva på poseringen så den ska sitta som en smäck! Allt blir nog bra till slut. 

Har åtminstone riktiga karl armar så jag menar då kan man väl inte gnälla över tillvaron. 😄 snart är jag lika stor som Jörgen! Haha! 


Inflammation

11 Okt, 2013 - 19:40 ☆ glada dagar
Jaha. Då startar man helgen med en inflammation i knät. Verkligen kul. Heja Pe! 😁 Har känt lite ömhet i vänster knä i några dagar och idag bröt det ut i en hemsk smärta och en rejäl svullnad. 

Är ju så svårt att ta det lugnt på mina lektioner men en halt danslärare är ingen höjdare. 😄 

For till gymmet efter jobbet för ett ryggpass. Det borde ju gå bra tänkte jag men nej. Fixade inga marklyft för det gjorde ont i knät. Sittande rodd gjorde ont. Skitpass blev det och jag blev arg och for hem efter en timmes försök. Nåväl något blev gjort iaf 👍 

Nu blir det tabletter hela helgen, och försök till att vila. Ska bara jobba några timmar imorgon så det borde jag väl överleva 👍 kom och hälsa på mig och köp något fint på arbete & skydd imorgon! Bästa lördagsjobbet! 

Trevlig helg kompisar Trött sliten och lycklig

09 Okt, 2013 - 21:42 ☆ glada dagar
Här kommer uppdatering från en trött och sliten tant. 

Det tar på att jobba som danslärare hela dagarna (och ibland kvällarna) och vara på gymmet övrig tid. Men oj vad det gör mig lycklig! 👍 

Den här veckan är grymt bra. Har massa danslektioner med högstadiet som är en fantastiskt rolig åldersgrupp. Vilka elever!! 😊 plus lektioner med lågstadiet plus frivilliga grupper. Otroligt roligt! 

På tal om otroligt. Hade ett otroligt härligt bodycombatpass igår! Massvis med deltagare som gjorde min dag! ❤ Tack för att jag får träna med er härliga människor!! 

Min egen träning i gymmet går bra men har känt mig lite trött i kroppen. Försöker hinna äta mycket så jag ska hålla energin uppe. Känns som jag aldrig sitter still på dagarna. 😄 

Ja jag har det bra. Jag och mina danskollegor ser till så att alla barn, alla skolor i Piteå kommun får dans i skolan. Från förskoleklass upp till åk 9! Det är ju för bra för att vara sant! Alla ska få dansa!! Och bäst av allt är att vi får träffa alla dessa fina elever runt i kommunen! ❤  Snacka om världens bästa jobb, även om man blir lite sliten av att skutta omkring konstant. 😊 

Och som det inte vore nog får jag jobba som instruktör på korpen i Piteå som har blivit ett ställe jag älskar! Jag är så tacksam över att få instruera träningssugna deltagare varje vecka! 

Och det tar fan inte slut där heller!! Jag har dessutom möjligheten att träna hårt i gymmet flera dagar i veckan. Min kropp svarar bra på träningen och det är så många som stöttar! Ovärderligt! 

Det är lätt att gnälla ibland. Att jag är lite trött, att jag känner mig seg i gymmet ibland, att jag är sliten i kroppen osv. Men när jag påminner mig om hur bra jag har det så blir jag så jäkla lycklig!!!! 

Ja jag vilar också. Annars hade inte gått. Men jag ska egentligen inte klaga för jag vill inte byta bort min vardag mot något annat. Jag älskar varenda sekund! Hur bra har du det? Dela med dig av dina positiva stunder! 

Puss och godnatt
Pe 

Idag är min favoritdag

04 Okt, 2013 - 16:54 ☆ glada dagar
Alla dagar borde vara favoritdagar. Jag menar det händer ju något varje dag som är bra 👍 idag är det fredag och fredagar är bra. 

Startade med ett rygg och baksidaben pass! Det enda som gör mig förbannad är att jag känner mig svagare i Chins. Antingen beror det på att jag blivit tung och har några extra kilo att dra upp, eller så beror det på att jag innan Chins har kört latsdrag och tunga mark och helt enkelt är slut i ryggen. Eller hör och häpna så beror det bara på att jag är svag i Chins. Punkt. Det sista alternativet gör mig jävla förbannad! Gaaah!!! 

Invigde ormtightsen på gymmet idag. Succé! 😄 kände mig så snygg att jag var tvungen att smygfota mig själv i spegeln. 

Kvalitetstid med bästa mamma har det hunnit bli också. Det är alltid helt rätt! ❤ Älskade lilla mamma. 

Hösten är här nu om ni har missat det. Det är så vackert att jag nästan vill gråta. Underbara årstid!! Imorgon måste jag ut i skogen och plocka löv eller dansa kring träden. Ja inte vet jag. Men jag vill bara ut och skrika och andas frisk höstluft! 

Trevlig fredag!