Dagar som dessa

09 Dec, 2014 - 23:33 ☆ glada dagar
Motivationen är låg och motgångarna känns som en miljard. 
Jag fryser, har huvudvärk... 
Sliter med min rehab och har ont i knäna. Ser ingen utveckling i gymmet. 
Jag är trött och orkar inte ta tag i någonting. 

Men jag tvingar mig själv att stanna upp. Jag lägger mig på soffan under filtar & kuddar och medans frossan minskar tänker jag. Tanke efter tanke. Jag har ingen ork för att köra rehab idag. Ingen lust att lägga upp en plan för träningen. Blä blä. 

Skummar igenom några bilder på telefonen. Går igenom instagramflödet. 
'Jag gör det för att jag älskar det'. ❤️ 
För att jag vill ställa mig på scenen igen och vara större, starkare och i bättre form. Träningen är mitt liv. Gymmet är min vardag. Jag kan inte leva utan det. 

Jag gör min rehab trots att jag är trött. Min prio inför kommande tävlingar är ben ben ben. För att kunna få ut max av benträningen måste jag få till mina knän. 
Fortsätter även slita med mina fotleder som varit ett hinder de senaste 10 åren. Jag ger inte upp. Jag vet varför jag gör det. Jag vet att jag ska få det gjort trots trötthet och motivationsbrist. Jobbet ska bli gjort och ingen kan göra det åt mig. 

Sådärja. Nu känns det bättre. 👌 
Kom igen fröken du kan göra det! 


Leila bara bakar och bakar

03 Dec, 2014 - 19:06 ☆ glada dagar


Fastnade framför tvn och ser på leilas jul. Fan vad hon ska baka. Baka baka hela tiden. Och den där Tina som är i fjällen och lagar mat. Lägg på Sveriges mästerkock och dessertmästarna på det. Jag börjar tro att alla dessa mat och bakprogram är till för att håna mig. 

Sluta upp med att vara i köket!! Hör ni det. Sluta. Jag mår dåligt av att se hur jävla duktiga ni är. 😂 


Jaja medans ni bakar så är jag i gymmet ! Idag axlar, triceps och mage. Känner mig stark och träningen går bra. Magisk känsla! 👊 ser redan nu nästa tävling framför mig. Det är långt bort men jobbet ska göras nu 💪👌 

Annars då? Har ni bakat nå julbullar? Päronsplitt istället för julskum

02 Dec, 2014 - 21:25 ☆ glada dagar
Godkväll kompisar! 

Det är alltså tisdag idag och dagen har gått i rasande tempo. Efter 4 timmars dans med högstadiet kändes det som jag gick in i någon sorts dvala. 😆 vissa stunder blir jag bara så matt i kroppen. Blir lätt så när man arbetar med kroppen hela dagarna. Som tur är får man så otroligt mycket energi av eleverna annars skulle man väl ramla ihop 😄👌 
För vilken vanlig människa tränar i 4 timmar. 😉 
Å andra sidan tror jag det skulle kännas betydligt värre att sitta still hela dagarna än att skutta omkring. 

Fick ett paket från kroppsbygget idag och paket är ju alltid kul. KB whey protein är mums. Päron/vanilj smaken smakar päronsplitt👌 och det satt bra nu när jag gått in i 3e veckan utan socker. 


Mår redan mycket bättre när jag tagit bort sockret. Inte lika ont i magen. Inte lika svullen för den delen heller. Skönt! 
Mådde så bra under min diet när jag åt bra och ren mat och insåg att jag inte fixar socker. 

Under en period nu i höstas blev det för mycket socker helt i onödan. Godis och fika hela tiden och kände mig trött och slö. Så det fick vara nog helt enkelt. 

Jag ska inte äta något godis eller fika förens på julafton. På julafton måste man äta godis. Annars går det inte. 😂 
Sen tror jag nyårslöftet blir fortsatt sockerstopp. 👍 


Som tradition har jag fyllt en glasburk med skumtomtar men dem får någon annan äta upp. Är faktiskt inte ens sugen längre. Sötsuget försvinner fort som tur är. 

Ja. Jag tar kväll nu. Vad gör du?
Antar du utmaningen sockerfri tills julafton? 

Pe