Där satt den 👊

27 Mar, 2015 - 00:31 ☆ På gymmet
Efter två veckors förkylning och med en kropp som har känts trött och sliten kom äntligen den bra känslan tillbaka igen!! 

Fick feber i måndags och legat hemma sedan dess. Idag kände jag mig äntligen pigg igen och det var härligt att vara tillbaka både på jobbet och gymmet. 

Det blev ett sent kvällspass på gymmet idag och jag och syrran for därifrån vid 22.30. 🙈 den tiden brukar jag gå och sova i vanliga fall. Men efter en dag med jobb och sedan shoppande i Lule (vi skulle egentligen bara fixa bröllopskläder till Jocke, men jag råkade få med mig hem två påsar😄) så hann klockan bli mycket innan vi tog oss iväg till gymmet. Men jag hade längtat hela dagen efter att träna igen och då spelar det ingen roll att klockan hinner bli mycket. 

Axlar & triceps blev det och det kändes såååå skönt. Lite mage efteråt också. Hade kunnat stanna på gymmet hela natten för kom in i värsta lyckoruset. 😄 

Ja jag kanske kom in i ett fotostim. Men med syrran som kameraman och en träningslycka som heter duga är det svårt att låta bli 😄 

Härliga dag!! 
Dessutom startade dagen med att jag träffade en kille på Ica. Han var 6 år och fick mig att känna mig som en kändis. Han kände igen mig från en av showerna vi gjorde förra veckan. Vi hade ett bra samtal jag och grabben. Han frågade en massa frågor om mitt jobb och sedan berättade han allt om sig själv. Underbara unge. 😍 han gjorde min dag alltså! Tack snälla grabben för det. 

Nu sovdags och imorgon är det fredag. Ser fram emot en frisk och pigg helg. 

Sov gott kompisar
Pe 

Magisk träningshelg

22 Mar, 2015 - 21:10 ☆ glada dagar
Hej alla vänner och ovänner och er jag känner och inte känner.
 
Vilken vecka det har varit. För att inte tala om vilken helg det har varit. Oj oj oj. Dels har jag kämpat med en förkylning sedan i tisdags. Turné med jobbet hela veckan och nu en hel helg med 4-k training camp 3.0. 
 
Grabbarna i 4-klövern och framförallt Ola Enberg är det som står bakom träningshelgen där folk (mest grabbar) från olika delar av landet samlas för att träna och ha roligt. Gemensamt är såklart att alla brinner för träning! Det var ca 30 grabbar och jag. Fantastiskt helg med mycket inspiration och en riktig motivationsboost. Att det bara var jag som var tjej är egentligen en struntsak så vet inte varför jag ens nämner det :)
Det är det som är så jäkla kul med träning, att har man ett gemensamt intresse spelar det ingen roll om du är tjej eller kille, gammal eller ung osv. Det går alltid att träna tillsammans och peppa varandra.
För den delen kan jag ju inte direkt klaga heller när man får umgås med killar som är extremt duktiga, snälla, roliga och hjälpsamma.
 
I år var även Anders Graneheim och Rookie Westin med och föreläste och hängde med i gymmet. Man blir inspirerad bara av att se dessa två. :) Sedan att man får leta efter snällare och ödmjukare människor än dem två gör ju det hela ännu bättre. 
 
Här kommer lite bilder från helgen;
 
 
Idag fick vi/jag massa tips av Anders Graneheim i gymmet. Ovärderligt lyxigt att få tips från ett byggarproffs.
Det är så tydligt att små ändringar i övningar/utförande kan göra en enorm stor skillnad. 
 
 
Lyckades inte vända bilden åt rätt håll. Så ni får helt enkelt vända på era små huvuden istället ;)
På bilden kör grabbarna ett iaf en grepptävling. Tyckte inte riktigt att det var min grej.... 
 
 
Nu har jag även denna bok i min ägo och jag ser fram emot att lusläsa varenda sida i den. :)
 
Ja så för att sammanfatta helgen så har jag haft magiskt roligt.
Förkylningen har gjort att jag är hes och låter som att jag druckit whiskey i hela mitt liv. Tog det lugnt i fredags och körde bara rehab och ett lättare benpass. Igår och idag kändes det bättre (förutom att hesheten är kvar) så då fick jag till hyfsade pass med bröst & biceps igår och rygg idag. Nu återstår bara att se hur jag kommer må till veckan. Antingen blir jag ännu mer sjuk eller så blir jag helt frisk!
 
Blir en vilodag imorgon förutom jobb iaf! :)
 
Summa kardemumma när du mår bra går träningen bra. Man blir aldrig helt fullärd utan man ska fortsätta utvecklas och våga göra förändringar i träningen. För att inte tala om att träning är så förbannat roligt. Punkt.
 
Tack för i helgen grabbar!
 
Pe
 
 
 
 
 
 
 
 

Täppt snabel

18 Mar, 2015 - 22:11 ☆ glada dagar


Jag har verkligen ett fantastiskt roligt jobb. Denna vecka är vi på musik & dansskolan ute på turné i kommunen och showar för alla elever i lågstadiet. På bilden ser ni laget jag är med denna turné. Ja jag är alltså den där lilla varelsen på bakre raden. Tänkte om ni har svårt att se mig? 😂 

Det är fantastiskt att se barnens glada miner när vi dansar, spelar och sjunger för dem. Sen är det underbart att även höra dem sjunga med i låtarna och se dem dansa loss till "römockarrock" 🎶

Trots att jag är dunder förkyld ger den här veckan så mycket glädje. 
Tvingas dock vila från gymmet och törs inte göra mer än dansa i showen. 
Har dessutom ett grymt roligt training camp att se fram emot i helgen och då vill jag vara pigg & kry. 👍

Håller ni er friska? 

Pe 

Det ni.

17 Mar, 2015 - 22:17 ☆ glada dagar
Här sitter jag nerbäddad i soffan bland filtar & kuddar. Från ingenstans vaknade jag idag med halsont och förkylningen är tillbaka. 😕 blä. 

Gick ändå ok att jobba idag och jag ville inte ställa in kvällens body combat pass så jag försökte iaf att ta det lite lugnt, och fick använda orden istället för kroppen att peppa deltagarna. 


En rolig grej idag var att det ringde en tjej från programmet atleterna i SVT. Dem hade blivit tipsad om mig och hon ville göra en telefonintervju. Det kunde jag ju iaf ställa upp på. 😄 

Tydligen ska det detta år vara fokus på uthållighet och kunde innefatta grenar som simning, cykling, häcklöpning osv. 
Jag som blir omsimmad av pensionärer på badhuset. Jag som aldrig har cyklat på en utomhus träningscykel. Jag som skulle krypa under häckarna istället för att hoppa över dem. 😂 

Nej jag vet inte riktigt om det är rätt forum för en tung kroppsbyggare. Om det hade varit för några år sedan så kanske. 😄👍 tror inte jag hör från dem igen men det var kul att dem ringde. 😃👍 

Nu ska jag kurera min hals. 

Hörs. Hejs. 
Pe 

Pb och ett fint kvitto

16 Mar, 2015 - 22:18 ☆ På gymmet, Träning, glada dagar
Ikväll for jag & Jocke på step in för ett bröstpass. Alltid så kul när vi väl tränar tillsammans och Jocke lyckas alltid få mig att klara av lite till 👌 

Idag flög 70 kg upp i bänken som papper och jag blev förvånad över hur lätt det gick. Det slutade med ett nytt pb på 75 kg! 😃👊 det var inte snyggt och det gick segt men upp kom det!!! 
Wohooo vad jag är bra. Galet nöjd och extremt stolt att lilla jag pressar upp 75 kg. Grymt Pe grymt 👌😊 

Måste testa det igen bara och bli lite mer bekväm med dem tunga vikterna. 😊 än en gång är iaf målet på 80 kg ett steg närmare. Fin fin känsla. 

Med ännu bättre teknik i bänken tror jag det skulle gå ännu lättare. 
Lycklig tjej idag. 

Imorgon drar vi ut på vår turné med musik & dansskolan också. Idag har vi repat hela dagen och jag hoppas att allt som var kaos idag sitter perfekt imorgon. 😄 temat är fem myror är fler än fyra elefanter, och denna termin ska vi ut och showa för lågstadiet. Alltid lika kul. 

Nu hoppar jag i säng och somnar som en löjligt glad liten dam. 

Pe 

Snart rullar jag.

15 Mar, 2015 - 23:19 ☆ glada dagar
Hej i sena kvällen. 
Då var den helgen över. Idag har vi haft fullt upp med först dop för lilla Stella (tack till Emelie och David för en fantastisk fin dag) och sedan 1års kalas för Alvin. En riktigt rolig och härlig dag.
 
På kvällen började jag rensa i garderoben eftersom jag insåg att det inte är hållbart att ha kläder precis överallt. Det är dessutom oerhört slöseri på plats att ha kvar massa kläder som man inte kan använda. Med inte kan använda så menar jag att jag inte kommer i dem längre. Fastnade i en långklänning när jag med våld försökte få på den. Det blev svettiga och panikslagna 20 minuter när jag insåg att jag verkligen satt fast. Klänningen hade fastnat över ryggen och hur jag fick på den över huvud taget är en gåta..... 
 
Det slutade med 3 påsar kläder som jag for med till mamma och svägerskan. Det är bra när jag har dem och syrran att skicka vidare kläderna till. :) När jag prövade kläderna insåg jag verkligen hur mycket jag har gått upp och lagt på mig. Jag har aldrig varit så stor som jag är nu. Det är en rätt häftig känsla att ha som mål att bli större (helst då inte bli större i enbart fettmassa) och vara rätt nöjd över det. Men det slog mig hur sjukligt liten jag måste ha varit tidigare. 
 
Kontrasten från att varje dag se hur man blir mindre och mindre till att numera varje dag se hur man blir större och större. Det är allt lite läskigt, roligt, konstigt och allt möjligt på en och samma gång.....
 
Kläderna jag har på denna bild skulle jag inte ens kunna drömma om att få på mig idag. Vore en väldigt vidrig syn att se mig försöka. haha. Nu är denna bild förvisso från 2010 tror jag.
 
Dessa är bilder från i somras inför min tävling. Här hade jag varit på diet i 130 dagar. Av totalt 183 dagar.
Jag speglade mig varenda dag och var så galet fascinerad över allt som hände med min kropp.
 
 
Efter min tävling skrev dem ett reportage om mig i Pite tidningen. "Varje dag var en tävling".
Ja det var verkligen så att jag såg det som en tävling varenda dag. Att bara stiga upp och klara av dagen med allt vad den innebar var en tävling. Jag tävlade mot och med mig själv i 183 dagar. Fasen vad det var häftigt alltså.
 
Jag tänker fortfarande att varenda dag är en tävling. För när jag står där på scenen i december 2016 så kommer alla dagar fram till den dagen att räknas. Det är det jag gör nu som kommer visa sig då på tävlingsdagen.
Jag har det i huvudet dem dagarna jag tänker att det känns motigt eller att jag blivit "för stor" och vill tappa några kilo i vikt. Nu när jag ligger på överskott har jag massa energi för att träna tungt och hårt. Jag har ökat volym på både kroppen och på vikterna. Det är ett måste för att kunna få resultat på nästa diet. 
 
 
Jag ska vara köttigare än såhär på nästa diet. Jag ska ha mer muskelmassa på kroppen. Jag ska vara hårdare. 
På tävlingsdagen i somras vägde jag ca 50 kg. Dagarna innan vägde jag under 52. (Jag vägde mig aldrig på tävlingsdagen men hade väl tappat något kilo i vätska) Min trivselvikt och "normalvikt" då var på 58 kg. (morgonvikten på ca 57)
Jag vägde mig i torsdags på gymmet vid lunchtid och vågen visade 62,3 kg. Coolt va? :D 
Kan inte fatta att jag lyckats gå upp till över 60. Visserligen äter jag som en gris och är jag på humör äter jag 2 kakor istället för 1. Jag försöker äta bra mat men är inte rädd för att äta en jätte portion eller för att fika och äta godis på helgerna. Mums. Alla tankar på att inte gå upp i vikt har jag totalt kastat bort, likaså alla tankar på att jag inte borde äta något onyttigt. Jag har bara vräkt i mig och tränat tungt. Magiskt!
 
Jag har iaf bestämt mig för att kring maj ta sikte på att gå ner några kilo och ta bort dem kilona som lixom inte behöver vara där. Jag har ju en bröllopsklänning att vara galet snygg i och då vill jag för min egen skull känna mig i en bra form. 
Men jag har minst 2 månader på mig att äta allt. Spännande att se hur tung jag kan bli. Snart ser ni mig väl rulla fram ;)
 
Haha okej kanske ska påpeka det att jag inte har syfte att äta mig tjock. Jag har som syfte att lägga på mig mer massa och därför ligga på ett litet överskott hela tiden. 
 
Väx muskeler väx.
 
pe
 
 
 

Men tjena biffen

15 Mar, 2015 - 00:05 ☆ glada dagar
Idag var den en härlig dag med blå himmel och sol. Tror jag iaf. Tyckte mig kunna se det på folks uppdateringar på Facebook och instagram 😉 
Jag jobbade. Men det var mycket roligt. 👌 jag råkar ju gilla mitt lördagsjobb Så himla mycket. 😊 
Dessutom hade vi fått in fina vårnyheter i butiken och jag råkade visst komma hem med en ny tröja 😄 dock kom jag hem med en storlek mindre än den jag provade. Hur nu det gick till. Men jag tänker att man bara ser lite biffigare ut i tighta kläder så va fan... 


Direkt efter jobbet for jag på gymmet men hann se solen genom bilrutan 👌☀️ axlar & triceps fick det bli och jag tror jag fick bra pump. När jag kom hem gick jag nämligen förbi köksfönstret och "råkade" spegla mig lite. 
'Men tjena biffen vilka axlar och triceps du har' -tänkte jag. 
Ska alltid börja spegla mig i fönstrena. 


Kvällen avslutades med mellomys hos Zanna & Mattias i deras nya fina hus. 
Dessutom vann Måns och ingen blev gladare än jag. Jag är nämligen kär i Måns lite i smyg. 😍 


Imorgon är det söndag och en fullspäckad dag väntar. Ser fram emot den 😊 

Hej svejs
Pe 

Finemang fredag 👌

13 Mar, 2015 - 23:54 ☆ glada dagar
Då var det fredag då. Inga dåliga grejer det inte. 
Jag har köpt en ny tvättmaskin och ätit suovas. Hej på er! 
Pe 

Lev på hoppet så löser sig allt

12 Mar, 2015 - 21:18 ☆ På gymmet, Träning, glada dagar
Hej hej 👋 
Förkylningen börjar ge med sig. Igår körde jag ett bröstpass i hemmagymmet som kändes skit. Det var jobbigt, jag var svag och hade noll energi. 😕 
Hade därför inte så höga förväntningar inför dagens ryggpass men till min förvåning kändes det rätt jävla bra 👊 


Lycklig tjej som är tillbaka på gymmet 


Här på step in trivs jag så himla himla bra 👌 


Laddad för Chins. Jag är grymt nöjd över att min rumpa ser stor ut på bilden. 😄 vem vill inte ha en stor rumpa? 👌 

Rumpan har vuxit sig stor. Benen känns ok trots knäskada. Ryggformen tar sig trots min vikt på några kilo över. Ja det känns bra helt enkelt. Igår var jag även till sjukgymnasten igen. Äntligen tillbaka hos Johan Engström som numera jobbar på step in. Kan ju inte bli bättre än att sjukgymnasten jag vill gå hos helt plötsligt har börjat jobba på "mitt gym". 😃👍 kan ju inte bli bättre än bästa gymmet och bästa sjukgymnasten. 👌 

Hur som helst så har mina knän varit riktigt dåliga de senaste veckorna med en hemsk smärta. Har även haft ont i ryggen och som det brukar vara så hänger ju lixom allt ihop. 😕 går på piller och lättare rehab en vecka så får vi se vad som händer sedan. Jag är hoppfull. Det måste jag alltid vara. Annars hade jag gett upp för länge sedan och bara lagt mig ner för att gråta. 

Även hunnit vara på kalas idag och firat kusin. Kalas är alltid roligt. 😊 

Nej om man skulle ta en snus och göra lite rehab innan läggdags då. 

👋 hej svejs
Pe 

Nässpraynjutning

10 Mar, 2015 - 19:51 ☆ tankar o drömmar


Nej men fy.... 
Här sitter jag i soffan en tisdagkväll istället för att vara på gymmet. Jag har känt mig små krasslig i flera veckor och nu känner jag att det är dags att chilla lite. Ont i öronen, tung i huvudet, täppt i näsan och irriterad i halsen. Har även haft migränkänningar under dagen med synbortfall och läskig smärta bakom vänster öga. 😣 
Var inte riktigt läge att köra järnet på ett body combat pass ikväll. 
Kryper i kroppen trots trötthet. Vill bara iväg till gymmet och kriga. 👊 
Men chilla är nice. Dessutom får man vila med gott samvete när man är sjuk. Kan ju inte göra så mycket annat än att ta det lugnt. 😊 

Drömmer om min utveckling istället. 😉👌 träningen har gett resultat och vem kunde tro det 2009 när mina armar såg ut som spagetti? 😄💪 


Fasen så roligt det är med styrketräning alltså. Riktigt längtar efter nästa pass! 
Att längta är bra. Jag längtar ofta efter saker. Då målar jag upp en bild av hur bra det kommer vara och får njuta av händelsen redan i förväg. 
Hur bra är inte det egentligen? 😃 

Så länge man ser till att njuta av nuet också. Nässpray. Åååå vad jag njuter av nuet. Det känns så skönt att andas igen. 

Vi hörs. Hej 
Pe 

Fröken Pe som snart inte är fröken

09 Mar, 2015 - 22:10 ☆ glada dagar
Godkväll allihopa.
Det är måndag. Jag är förkyld. Har jobbat kväll. Hunnit se solens strålar idag. Ja det är en helt ok måndag med andra ord. Lite små besvärligt att vara täppt i näsan och inte kunna andas normalt men det är ju egentligen inget att gnälla över...
 
Jag har ju en fantastisk härlig nyhet att dela med er som läser. ;)
 
(jag och jocke 2011 i halmstad)
 
 
Holmén. Jag ska bli fru Holmén!!! 
tjooohoooo och hurra och hej å hå å alla andra glada rop ni kan tänka er.
När man är riktigt dunder lycklig tycker jag man ska få skrika så högt man bara kan. :)
Livet kan ju inte kännas bättre än när man hittat sin livs kärlek och ska få bli hans fru.
 
Idag har inbjudningskorten börjat landa i folks brevlådor runt om i landet och jag har redan fått flera härliga sms av vänner som verkar vara lika glada som vi är :) underbart!
Men det här med inbjudningskort var ju inte lätt alltså. Det tog mig 3 veckor att bara hitta ett kort som jag ville ha. Sedan ytterligare en vecka att skriva det. haha. 
 
Sedan detta problem med vilka man ska bjuda. Herregud. Jag har en stor familj och en gigantisk stor släkt, och Jocke har en stor familj och gigantisk släkt. Plus alla vänner vi vill ha med oss på vår stora dag.
Vi kom dock rätt snabbt fram till vilka vi skulle bjuda eftersom det vore omöjligt att bjuda alla. Vart hittar man en lokal för 3 tusen pers lixom? ;)
 
Dem som står oss nära, som har en speciell plats i våra hjärtan och dem som vi har haft kontakt med de senaste året. Dem vill vi ha med oss på vår stora dag. Vi tror även att dem vill vara med och dela den med oss.
Det går inte att bjuda alla. Men dem som kommer vara där kommer att göra vårt bröllop extra bra och speciellt.
 
 Tänk vad fort åren har gått sedan vi träffades!!!!
 
Datumet är 1/8. Då blir jag fru Holmén. Känns magiskt.
Jag älskar dig mer och mer för varenda dag Jocke och jag är så lycklig över att du är min.
På bilderna ser vi ut som nyförälskade tonåringar och även om vi nu är mera tant och gubbe så känner jag mig fortfarande som en nykär tonåring. Vi ser bara lite äldre ut men mitt hjärta pirrar lika mycket så fort jag ser dig.
 
Kärlek kärlek kompisar. Kärlek är underbart. Var tacksamma för kärleken.
 
/fröken Pe
(J säger att jag snart inte är fröken längre utan måste börja kalla mig för fru pe. Det låter knasigt)
 
 
 
 
 

Solskensdag ☀️

08 Mar, 2015 - 22:13 ☆ glada dagar
Igår eftermiddag for vi till stugan för mys med jockes mamma och hennes man. Ett glas vin och mello på tv. Och ni vet sånt där mys man har i stugor. Ligger i soffan i kalsonger framför brasan och bara mår gott. 👌 

Idag blev det solskensväder. Storebror kom upp och hälsade på med familjen och det blev en fantastiskt dag ute. Det är ju svårslaget när man får dagar med sol, snö, grilla korv, skoter, pulkbackar..... Man mår bara så jävla gott. 

Vi har under dagen även följt Vasaloppet och lillebror. Vi hann hem så vi kunde se målgången på SVT play. Vilket jubel det blev när vi såg han gå i mål. 😄👊👌 vilken brorsa jag har. Fantastiskt bra jobbat! Jag är imponerad. Själv skulle jag aldrig komma på tanken att åka 9 mil. Vansinne. 😄 


Brorsan är längst fram i vit väst. Så vi fick målgången både på film och bild. 
Det är viktigt i min familj att peppa, skrika, heja och bara vara så extremt stolta över varandra. 💗 oavsett vilken prestation det är så är det en skön känsla att ha familjens kärlek och stöd i ryggen. Lillebror körde Vasaloppet, storebror sprang Sthlm maraton, jag tävlade i kroppsbyggning. Olika prestationer men alla lika viktiga. 
Jag undrar vad syrran ska göra som vi andra inte gjort? 😄👊 och jag undrar vad våra nästa utmaningar ska bli? 👌😄 

Nu är sportlovet över och dags att jobba imorgon igen. Längtar lite faktiskt. 😊 

Har ni haft en skön helg? 
Vi hörs imorgon med en fantastisk sak jag ska berätta. 

Pe 

I storm tränar vi

07 Mar, 2015 - 13:32 ☆ glada dagar


Vaknade till storm idag. Snöfall och regn om vartannat. 😕 vi som tänkte fara upp till stugan och njuta av go väder. 
Nåväl. Kändes inte som att vi behöver stressa direkt så jag drog av ett axelpass i hemmagymmet. 👌 

Inte direkt någon halsont men däremot känns det som att hela huvudet är fullt med snor, vilket gör att jag har tungt att andas, vilket i sin tur leder till högre puls, och som gör det lite jobbigare än vanligt att träna. Punkt. 

Jag har en hemlis jag ska avslöja också. Men håller nog på det till måndag. 😉 

Vi hörs. 
Hej på er 


Jag vet

06 Mar, 2015 - 20:12 ☆ glada dagar
Det är fredag. I know. Skön känsla som infinner sig. Även om jag har varit ledig hela veckan. 😊 

Jag kände mig bättre i halsen idag så jag & Jocke for på gymmet ikväll. Dock fick jag lock för öronen så helt jätte frisk kanske jag inte är. 😕 
Men det gick ok att träna iaf så får se hur det känns imorgon. 👍 

Snart är det dags för Vasaloppet också och jag passade på att skicka en hälsning till lillebror som ska åka. 


På Alecta.se kan man skicka hälsningar som sedan kommer visa på stora skärmar efter spåret. Haha. Hur kul som helst. Jag gissar att lillebror kommer bli galet pepp av att se en sån fin bild på sin syster. 😂 

Nu fredagsmys framför lets dance. 

Trevlig fredag kompisar 


river

05 Mar, 2015 - 23:27 ☆ glada dagar
vaknade kl 2 i natt av att min hals hade gått i strejk. När man inte ens kan svälja sitt eget spott vet man att det inte är ok. Inte för att jag brukar samla på en massa spott att svälja men ni förstår...
Letade igenom hela huset efter något tecken på halstablett, rev ut varenda väska och letade i alla skåp och lådor.

Av en slump hittade jag en väska jag inte använt på 2 år och i den låg det minsann en påse fisherman. Halsontet blev lite bättre under dagen men det river fortfarande.
Fick ta en vilodag idag och lutar åt träningsfri dag även imorgon.
Går inte att göra så mycket åt saken. Får njuta av att ha tid över till annat istället då :)

Se tillbaka men blicka framåt!!

04 Mar, 2015 - 19:34 ☆ glada dagar
Hej!
Igår började jag läsa igenom min blogg. Från första inlägget till det sista vilket var väldigt roligt. Jag skrattade högt för mig själv hela natten när jag läste. Vissa tankar var så enormt knasiga och roliga. Något annat som var roligt att se var hur min träning och kropp utvecklats sedan 2009 när jag började blogga. Jag tränar annorlunda och min kropp ser lite annorlunda ut. Nu tycker jag ändå att jag alltid varit relativt vältränad och har en musklig kropp men 4-5 år tillbaka så var jag något mindre. :)
 
Lite bildbevis. Såhär såg jag ut 2009;
 
 
 
Något mindre än jag är i dagsläget ;) Lillryggen och småarmarna. 
 
Sedan följer då år 2010 när jag såg ut såhär;
 
 
 
Den här tiden var jag en träningsglad tjej som instruerade ungefär 10 pass i veckan på step in och utöver det tränade mycket dans och boxning själv. Under sommaren 2010 hade jag det lite jobbigt med en omställning i livet vilket gjorde att jag flydde till gymmet, åt dåligt och rasade i vikt.
Jag sprang mycket och körde en hel del annan konditionsträning.
 
Sedan kommer vi in i 2011 och då kunde jag se ut på detta vis;
 
 
Under 2011 började jag dra ner ordentligt på all gruppträning och instruerade betydligt mindre. Det blev mer fokus på min egen träning och under sommaren 2011 började jag biffa till mig en hel del :) Jag sprang en hel del men inte lika mycket som tidigare.
 
Vi kommer in i 2012 och förändringen fortsätter;
 
 
Under 2012 gymmade jag allt mer och hittade en mera struktur i styrketräningen. Sprang lite som komplement till styrketräningen. Körde en hel del funktionell styrka.
 
Nästa år 2013;
 
 
Första delen av 2013 gick jag ner lite i vikt på grund av stressig vardag och styrketräningen kom lite på efterälken. Under våren och sommaren fick jag till en bättre rutin på träningen och började lägga på mig massa.
Jag bestämde att jag skulle tävla året därpå. 
 
 
Plötsligt är vi inne på 2014
 
Jag la full fokus på att bygga från sommaren 2013 och fram i början av 2014. Jag la på mig mer vikt och jag tränade hårt varenda dag. 11 januari 2014 började jag en 6 månader lång diet.
Den 12/7-2014 stod jag på scenen och gjorde debut i womens pysique. Slutade på en 2a plats och jag fann kärleken i kroppsbyggningen. :)
 
 
 
Nu är det 2015 och jag strävar att bygga mer och komma i en ännu bättre form!
 

 
Så ni ser hur det kan se ut under några år. Vikten går lite upp och ner. Träningen har gått lite upp och ner.
Nu känner jag att jag är i en fantastisk form och utvecklingen går ständigt framåt. Jag vet vad jag vill uppnå med min träning och jag har en struktur som jag följer. Jag har tränat mycket under alla dessa år men det syns så tydligt på kroppen att den förvandlas utifrån hur jag tränat.
Häftigt hur man kan ändras och förbättras hela tiden. Dem smala armarna som fanns under 2009 och 2010 försvann när jag började träna tungt 2011. Förvandligen där är stor.
Kom i en grym form under 2012 som sedan dvalade lite när jag tappade i vikt.
Men sen hittade jag tilbaka ;) Och under 2014 var jag mager men med en grym muskelmassa tycker jag själv. 
 
Nästa tävling är 2016 och då ska jag ha ännu mer där under. Det är verkligen möjligt.
Det har ni precis sett bildbevis på!
 
Puss och kram på er!
 
Se tillbaka men fokusera framåt kompisar!
 
Pe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bra brösten

03 Mar, 2015 - 16:27 ☆ På gymmet, tankar o drömmar
Jag gillar mina bröst extra mycket idag. Dem pressade nämligen upp 60 kg i bänkpressen x8, 8, 8, 8. Första gången jag gör 8 reps i varje set. Kändes lätt dessutom. Vilken skön känsla. 😊👌 
Målet 75 i bänk närmar sig. 👍 den dagen jag klarar det kommer jag vråla så högt jag bara kan. Sedan kommer jag gråta. 😂 det borde inte vara långt bort men det är någon spärr som måste lossna. Nu när 60 kg börjar bli plättlätt ska jag jobba på att 65 blir lätt. Sedan upp och nöta på 70 osv. Aldrig ge sig bara kriga vidare. 😉👊 
För övrigt är 70 mitt pb i bänk än så länge. Väger 60 kg kan jag tillägga också. 


Har haft världens bästa dag med syrran och min vän Elin idag också. Minne för livet. 😊 
Mer om det en annan dag. Man kan ju inte avslöja allt på en gång. 

Pe


❤️

02 Mar, 2015 - 22:09 ☆ På gymmet, Träning, glada dagar
Ikväll blev det ett intensivt benpass. Känslan efteråt var ungefär såhär. 


Eftersom mina knän är som dem är så kändes det inte bra att köra tunga vikter idag. Utan det blev lite lättare vikt, fler reps och superset. Magisk känsla 👌 
Gymmet jag älskar dig. ❤️ Och jag älskar step in. Detta fantastiska ställe som jag tillbringar enormt mycket tid på. 
Vilken dag. Måndag och sportlov. Spinning imorse, tandläkarbesök, hämtade älsklingsbarnen från dagis, mys i soffan med russin och läsning av bamse och tom & Jerry, bus, lek, kramar och pussar. För att avsluta med ett kvällspass på gymmet med syrran. 

Lycklig dag. Lycklig fröken Pe. Rivstart

02 Mar, 2015 - 08:53 ☆ På gymmet, Träning
Måndag morgon. 06.30 körde jag igång ett spinningpass. Magisk känsla. Väcka kroppen och huvudet med skön träning på morgonen är fantastiskt. 👌 
Det var länge sedan jag instruerade spinning på step in och det var så kul att vara tillbaka i salen!! 😊 
Ett underbart gäng med morgonpigga deltagare gör det hela ännu bättre. 😊 

Spinning 30 min och efter det lite styrka. Bästa kombon tycker jag. Speciellt på morgonen. 👍 


Nu har jag hunnit äta gröt. Fyller på med mera kaffe och ser Nyhetsmorgon. 
Sportlov är inga dåliga grejer 👌 

Dessutom ska jag hämta mina favoritbarn från dagis idag och få ha dem hemma hos oss en stund. Mys! 

Trevlig måndag på er!