full fart

21 Sep, 2011 - 22:09 ☆ Träning
                    

Oj vilken intensitet det blev. 3 laddade instruktörer. Laddade deltagare. Full fart. Ös från låt 1. Man taggar upp varandra när man temar och när varje person har 3 låtar att köra så blir det järnet ;) Haha galet men det blev ett kalaspass!! :) Jag pratar såklart om Bodycombat och nya releasen som vi släppte ikväll!

Eller vad säger ni som var med? :) Älskar release 49. Mycket crossjacks som höjer pulsen. Jumpjab. Snabba kombinationer. Ja ni måste helt enkelt komma och testa på måndag med mig! ;)

Var rejält uppvärmd till Combaten efter mitt spinningpass innan. Det är något speciellt med att sitta på den där spinningcyklen alltså. Bra musik som fyller salen. Tramporna går och svetten sprutar. Ja jag gillar det! Gör du?


Har inte hunnit med att gymma på flera dagar. Känner mig plötsligt förslappad i varenda liten muskel. Så blir det när man är van att pumpa. hihi. Men men jag gillar läget. Vissa dagar o veckor är det så fullt upp så då får något stå åt sidan. Nu har det tyvärr blivit gymmandet. Men jag kanske stiger upp tidigt imorgon och tränar innan jobbet!

Kanske= mest troligt inte. Men tanken är god!

Hur mår ni?

Imorgon kommer veckans hyllning <3

Pe

Kommentarer
Sofia säjer:

Sv: Tack för din underbara kommentar, den fick mig att le så stort så att det gjorde ont i smilbanden!



Stor kram till dig också!

2011-09-22 @ 10:35:20
Blogg/Hemsida: http://sofiaholgersson.blogg.se/

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback