ni ska må skit!

13 Apr, 2011 - 23:56 ☆ glada dagar


Dagen började med att jag gick genom stan kl 7 imorse. Solen sken och som om inte det var nog fick jag syn på en jättetupp! Vem kan låta bli att le? Fantastisk dag tänkte jag.... Inte kunde jag ana att jag skulle se en färgglad jättetupp en tidig onsdag morgon. Kuckeliku klockan är sju trallade jag för mig själv och sken upp med ett big vår smile! ;)





Må hända det var solen. Eller tuppen. Men jag kände att idag är det en gul dag. Och en solskensdag. Och solen den sken hela dagen. Lunch hos mamma o pappa och en kaffe ute på verandan kändes magiskt efter den ruskiga dagen igår. Jag ÄLSKAR våren! Kom bara kom vår och solsken!!





På jobbet fick våra nyanlända Boxningströjor mig att bli mer nöjd över dagen. Grymt bra blev det med loggan! Jag är galet nöjd. Vem blir inte glad av att bära en jätteröd jätteboxningshandske på ryggen? Imorgon ska jag dela ut tröjorna till boxarna, jag tror det blir glada miner! :)





Trots att dagen fick en bra start kom en eftermiddagsdown. Energin försvann. Trött trött. Hungrig. Leds. Bläää känsla tog över mig....
MEN!!!!;
När jag kommer hem från jobbet trött och allmänt bara leds, då ser jag ett paket och ett brev på bordet. Till mig mig bara mig! Det är ju inte klokt! Oj vad glad jag blev. Nu är jag för det mesta glad, men alltså nu blev jag så otroligt galet glad så jag skrek i örat på min syster som jag hade i telefon.... :)

Att bli överraskad sådär en helt vanlig onsdag (när man dessutom är trött och hängig) det är ju bara för bra för att vara sant! Är JAG värd det? VA? Heeeelt sjukt! Tydligen tycker den bästa personen som finns att min mobilkamera är kass och att jag ska kunna dokumentera våran vecka uppe i riksgränsen! Det är KÄRLEK!



Zumbapass och boxpass ikväll. Fantastiskt! Jag var lite vimsig och höll på sluta zumbapasset 15 min tidigare... haha jag tyckte väl att det hade gått ofantligt fort.... Men det är lika härligt varje pass jag instruerar. Kan inte vara annat med dem mest fantastiska deltagare! Mottot på boxen var "vi ska må skit" och vi körde tills vi mådde skit! :)

Det bästa med att må lite skit under ett träningspass är att man mår så fantastiskt bra efteråt!!



Kvällen avslutades i gymmet med världens bästa gymkompis Erik!! Tack för att du alltid peppar och vill träna med mig. Det är så mycket lättare och roligare att ha någon att träna med. Man orkar den där sista repsen och man kan skrika på varandra :)

 gaaaaah!

japp det viktigaste är taggarminen! med den kommer man långt.... hah!

Tack för idag fantastiska onsdag!

Nu bums i säng så jag orkar upp på en morgonpromenad innan jobbet. Kan mycket väl hända att jag tar sovmorgon dock....

Tack J- du är den bästa som finns!

Puss och adjöken från fröken
Pe

Bara 2 dagar kvar!!! Sen säger vi heeeelloooo goooooogle burn! ;)




Kommentarer
Linda säjer:

Svar: Min sambo brukar säga att komplimanger som stannar i huvudet och aldrig sägs är bortkastade, försöker därför försöka säga när jag tycker att något är bra. Dessutom brukar de flesta bli glada och leenden smittar så jag tänker att det är ett bra sätt att sprida glädje och omtanke i en värld som annars ibland kan vara rätt så hemsk och dyster. ;)



Dito, hoppas ni får en underbar semester med en massa sol, skidor och skoj! :D

2011-04-14 @ 23:48:53
Blogg/Hemsida: http://lindagosing.wordpress.com

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback