allt är skit

28 Apr, 2011 - 00:10 ☆ glada dagar
jag mår skit och dagen har varit skit. Dunderförkylning har attackerat mig och jag har ställt in mina pass denna vecka. Känns skit för jag har längtat efter dem. Tack till underbara vänner och kollegor som ställer upp för mig :) Ni är bäst!

Igår tog jag och J en cykeltur. Trots motvind och snor och andnöd kändes det fantastiskt! Äntligen är våren här och min cykel har tinat fram! Hurra! :) Jag gillar verkligen att cykla, skulle kunna vara ute flera timmar. Måste bara köpa en ny racer hojj så jag hinner med J när han susar fram som en fartdåre...

Lock för öronen, halsont och snor gjorde det till en tuff arbetsdag. Hörde inget i telefonen och har gått omkring och nyst hela dagen.

Fick dessutom skämmas över min dåliga engelska när jag skulle hjälpa en kille med arbetskläder. "Do jo need any spik ficks?" och när han frågade om vägen var allt jag fick fram: "Just go up. up up up. then turn" 

Bra där Pe. Fick du godkänt på eng b under gymnasiet? Får jag skylla på att jag är svin gammal och inte minns något från engelskakurserna? hmmm.... Nåväl jag och Veronica fick skratta efteråt så jag fick ont i magen iaf. haha. alltid något....

Dessutom har jag storstädat mitt förråd idag! Helt vansinne så mycket skit man samlar på sig under åren. Fick några goda skratt dock när jag hittade gamla glitter kjolar och annat knas som använts på dansföreställningar genom åren. Och det var roligt att testa gamla mössor och kepsar. Skratta åt hemska presenter jag har fått och som har förföljt mig i flera år. Mycket sopor blev det. Kastat 7 par skor också. Det är stort för att vara mig. 

Skit dag men den har bjudit på många skratt!

Pe



 

Kommentarer
Rikard säjer:

kommer ihåg på gymnasiet när en tjej frågar högt vad popcorn heter på engelska. Undra vem det kan ha varit =)

2011-04-30 @ 07:49:20

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback