skratta på skidor är bra skidor

22 Apr, 2011 - 22:47 ☆ glada dagar


Jag trivs verkligen i fjällen! Mår så bra att det inte är klokt. Jag har längtat upp till vassijokk hela vintern så att äntligen få vara här är det bästa!

Avkoppling. Inget jobb. Ingen telefon. Inga måsten. Bara jag och du och fjällen... och en anka! haha....





Jocke bevisade att han inte är någon liten fjällbjörk och buntade ihop lillebror och mig....

Vi har tolkat med madrass bakom skoter som är ofantligt roligt! Har ni inte testat så gör det, man skrattar som ett barn varje gång :)

Fullt ös med storebror och hans familj, lillebror, kusiner, bensinlukt, grillad korv, skratt, skidåkning, brädåkning, öl som smakar gott, kinder som hettar... Länge sedan jag mådde så bra :)



Idag var vi på tur med skidorna. Fantastiskt! Inget fäste, inget glid, korta stavar, storebrorsan kämpade med gamla trälagg och lillebror fick vara serviceman när bindningarna lossnade för han... haha. men roligt hade vi!! :) ofantligt roligt i många timmar!




Vi tog sikte mot soldalen, för där sken förståss solen. Tog en paus i vindskyddet innan vi for hem. Nästan 1 mil blev det för mig, Jocke, storebror, Lina o lillebror. Innan det var jag och mamma ute på en 1 timmes skidtur. Snart är jag proffs på skidor sanna mina ord ;)







Skidor är nog aldrig så roligt som i galet sällskap. Skrattar man i 1 mil så kan ju inte skidor vara tråkigt. Eller? :)




Glad påsk på er kompisar!

Kom ihåg att godis gör oss starka och röda kinder är snyggt!

Puss puss fjällpuss
Pe

Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback