vilken söndag...

02 Feb, 2009 - 00:12 ☆ glada dagar
Ja då var den här söndagen och helgen slut för denna vecka..
Ruskigt vad fort veckorna går egentligen... jag hinner inte med själv alltså!

Min heldag på step in idag kändes... det var fruktansvärt rolia 6 timmar jag tillbringade där..men OJ så trött jag var när jag skulle gå hela vägen hem!
En stor nackdel med att vara tillbaka i norrland är ju den värdelösa lokaltrafiken alltså! Inte en bussjävel som går för att det är söndag ungefär. Nu förstår jag hur enkelt det var i Sthlm egentligen. Bussar, pendeltåg o t-bana går ju hela tiden så de är aldrig svårt att ta sig någonstans.. Ska man ta sig här utan bil är det kaaatastrof!! :P

Jag måste nästan köpa mig en ny liten bil som jag kan ha varannan vecka när Nicke är borta o jobbar!
Men kanske lite för bekvämt.. för trots allt är de ju inte så jobbigt att gå. O förutom träningen så måste man ju ha vardagsmotion varje dag. haha!

Det var roligt med fukykidz barnen iaf, dom e ju så fina alla barn:)
O jag var ju så fin i min nya rosa jättetuffa funkykidz tröja:)

Sen gick jag på ett pass step för att ha något att göra en timme innan boxningspasset!
Tycker dessutom att step fakiskt är riktigt roligt. Jag blir glad av att hoppa upp o ner på den där brädan.
Men jag kan inte känna mig helt nöjd med bara ett steppass rent träningsmässigt för även om jag försöker hoppa extra mkt o ta i för kung o fosterland så hinner ja inte få upp pulsen som jag hade önskat.
Så jag ser det mer som roligt än givande träning kanske.....
Iof formar man väl rumpan en aning. hahao de är ju aldrig fel när man trots allt ska fylla 25. HAH! Åldersnojja... nejdå!

Boxningspasset var riktigt bra idag och det kändes så skönt att bara få svettas som en tok och låta slagen smattra som hagel:)
Fy fasen vad jag älskar boxning! Kan tänka att de är lite synd att ja inte fortsatte satsa när jag väl började på mer allvar. Men det fanns helt enkelt inte tid, och med alla danslektioner jag hade på dagarna och boxningsträningar på kvällarna så blev jag bara övertränad och totalt slut! Dåig timing blev det med allt då kan man säga... På den gamla tiden. När jag dessutom jobbade på Shell och som dansfröken...För snart 2 år sedan.. Shit vad fort det har gått sen den dagen jag flyttade till Sthlm!

På tal om den gamla tiden och Shell så saknar jag faktiskt mina år på Shell! De var så roligt o jag saknar alla underbara människor o kunder som man träffade! Måste fixa såjag får jobba lite extra alltså!:)
Saknar Statoil i Skogås också. Trivdes så himla bra där i slutet!
Jag är nog en riktig mack tjej trots allt. Kommer inte ur träsket!

NU när jag är tilbaka i Piteå känns det nästan overkligt att jag var i Sthlm ändå så "lång" tid.

Ska bli så roligt att fara ner dit på torsdag! laddar inför body combat utbldning som ska vara hela nästa helg. Är nervös men har längtat efter den så länge nu!

Kanske aldrig vill fara hem från Sthlm när jag väl far ner igen!

Ne nu är jag värd att sova. länge länge länge!

Vilken söndag:)

den "gamla" tiden i Sthlm när vi stod med rumporna upp i vädret hela dagarna:)

Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback