In i nöjdrutan!!

17 Feb, 2010 - 08:12 ☆ glada dagar

Ja det inlägget om lagom hörrni... Ibland har man dagar när det bara känns lagom.. inte mer och inte mindre. utan bara lagom... Jag är så inne i allt jag gör så till slut vet jag inte om det jag gör är bra eller dåligt.. då känns det bara lagom på något sätt..

Tack M för din fina kommentar! :) Jag vet att man måste kliva in i nöjdrutan emellanåt.. man måste kunna vara nöjd med sig själv och över det man gör! Och visst kan jag vara nöjd, jag har lärt mig att inte vara för hård mot mig själv... men man har ju den där vinnarskallen antar jag som hela tiden strävar mot att bli bättre och bättre!

Det sitter nog kvar den där känslan att "inte vara riktigt bra" efter alla studieår. (gymnasiet, dans, musikal, danslärare...) Jag har alltid haft någon som granskat och bedömt mig. Alltid fått höra vad man ska göra bättre, sällan fått höra vad man gör bra! Så då kan jag stanna upp plötsligt och tänka

"va tusan... vad gör jag? är det bra? är det dåligt?"

Samtidigt har jag har nog alltid haft svårt med att tro att jag är tillräckligt bra. Hela min skoltid (och nu pratar jag alltså från lågstadietiden) har jag fått höra "Du måste våga tro på dig själv Petra"

Jag vet inte varför jag har en förmåga att ställa så höga krav på mig själv, för det är ju ingen annan som gör det. Jag ställer kraven själv och måste bli bättre på att (som Mia säger) kliva in i nöjdrutan ibland!!! :) NÖJD NÖJD NÖJD måste man tillåta sig att vara!

godmorgon


Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback