vilka pass det blev!

14 Jan, 2010 - 22:47 ☆ glada dagar
idag var det då premiär för våra danceaerobic pass... haha:) Det var så roligt! Kul att det kom så många deltagare såhär första gången. Jag hoppas varenda en kommer tillbaka nästa vecka! VI började ganska enkelt första gången för att kunna utveckla koreografin allt eftersom... Det kändes riktigt roligt iaf!!
Man vill inte göra det för svårt första gången så man skrämmer iväg deltagare...




Efter danceaerobicpasset
hade jag en timme tills mitt nästa pass. Så det satt bra med en matpaus, speciellt eftersom jag inte hann äta middag innan jag for! Hann koppla av, äta en kycklingsallad och ta på mig torra kläder innan det var dags för mitt Body Combat pass. Var bra deltagarantal och dem körde så bra allihopa!!


BC 42 börjar sätta sig i kroppen utan att man behöver tänka så mycket, och det blir så mycket roligare att instruera då! Dock fick jag en fruktansvärd kramp magen mitt i passet. Trodde ärligt jag skulle ramla ihop och börja gråta! Utan att överdriva! Men försökte ta det lite lugnt och stanna upp utan att det skulle märkas.. Tror jag lyckades.. Efter en stund blev smärtorna mindre så jag klarade av att köra färdigt passet!!

Kan bero på att jag inte hade hunnit äta innan mitt första pass och sen åt jag för nära inpå BC passet.. Kanske därav dem hemska magsmärtorna...

Det blev 2 riktigt svettiga och härliga pass! trots magsmärtorna... men man kan inte haka upp sig på småsaker, BIT IHOP:)

Pe

Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback