Lördagen! vinmys, springtur, dans

18 Jul, 2010 - 14:33 ☆ glada dagar
Igår blev det en joggingtur med kusin! Kändes skönt. Inga fulla löpsteg ännu med tanke på ryggen. Men det kändes riktigt riktigt bra :) Tack Nattis för att du följde med! Imorgon springer vi igen! :)



Efteråt var det så skönt att kasta sig i gräset. Solen sken på kvällen. Jag låg där och stretchade och bara var, körde lite mage, stirrade upp i himmelen, studerade småkryp..... Jag var svettig som en gris och hade gräs överallt när jag klev upp... Underbart! Oj vad jag älskar sommaren!



 Lördag lördag lördag


Sedan blev det vinmys med Liselott och Amanda! Ut på dansgolvet hela kvällen. Härligt härligt. Det är ju så roligt att gå ut på sommaren. Uteservering, alla människor är glada, man slösar inga pengar i garderoben, man behöver inte skynda sig hem efter krogen för att man fryser ihjäl osv osv!

Idag är det söndag. Tror jag ska ta en promenad. Ikväll ska vi köra BC tillsammans alla tre instruktörer. Jag, Mia och Sofia. Ska bli så roligt! Det är så skoj att teama med tjejerna. Blir en härlig energi. Och vad kan vara bättre än att göra det man tycker allra mest om tillsammans med dem man tycker om? :)

Söndags uppdatering kommer senare!

Puss Pe


Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback