söndagsslapp

07 Mar, 2010 - 11:16 ☆ glada dagar
Ja idag slappar vi.. Sitter i soffan och tittar på vänner. Finns det något härligare än dricka en kopp kaffe, ha pappas tröja på sig och se på vänner?
  

Igår hade vi roligt. Det blev lite vin, grimastävling med kameran (fulast vinner), dansade till gamla lp skivor från mor och fars samling, utgång... En rolig kväll i Kiruna helt enkelt!


Ja det fanns många fina skivor :)

Det här är ju en träningsblogg så känns inte okej att lägga ut festbilder. haha! Men även en tränande kan dricka vin och släppa loss ibland. hihi.



idag ska vi till mormors stuga och skotta. Skönt med frisk luft. Och skotta tycker jag är kul (när man inte gör det så ofta iaf) plus gratis träning. *skratt* Vem gillar inte chanser till gratis träning i vardagen?

Har ni haft en härlig helg?
kramkram
Pe

Kommentarer
Sara säjer:

Hej Petra! Vilken fin och inspirerande blogg du har! Ser härligt ut i Kiruna. Måste bara ge dig beröm, du är helt super som combat instruktör! Du gör att man orkar ta i det där lilla extra! Ha det så bra!!

2010-03-07 @ 14:34:56
Fröken Pe säjer:

Tack snälla Sara! Jag blir så glad och varm av din kommentar:) Jag älskar att instruera och älskar combat så jag blir så glad att få höra att jag gör ett bra jobb!:) Tack igen snälla du!

2010-03-07 @ 16:23:15

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback