Konsten att roa sig i solen...

20 Maj, 2010 - 16:30 ☆ glada dagar


Japp här följer sommarträning på hög nivå ;)





Jag törs släppa en hand... Jag är inte rädd...




Va! Vad är det för ljud? Någon som spanar i buskarna och ska sno mina tricks???? Va faaa....


Nej det är inte ett försök till en hjulning. Jag ramlade ner från händerna :)


Och nu till utmaningen...
Steg 1


Steg 2.
Inte ta i gräset Pe inte ta i gräset!!!


Steg 3
Tadaaaa ibland när jag får lite fart lyckas jag svinga upp mig. Men det behövs mera träning för att det ska gå riktigt bra!

Finns det något roligare än sommar? Det går ju inte att sitta still. Man måste stå på händer och hjula, det kommer jag aldrig bli för vuxen för. Haha! Varje sommar när storebror kommer upp till Piteå blir det mycket trix som att gå på händer och annat knas! Det är inte alltid jätte kul att utmana kusinerna som tränar gymnastik :) I sommar har jag tänkt utmana brorsan på några riktiga rysare så jag ska minsann öva in några grymma konster :)

Vad gör ni i solskenet??

Nu ska jag ta en kaffe på balkongen och ladda inför mina två pass ikväll. Danceaerobic och Bodycombat! ÅÅÅ vad roligt! Jag hoppas vi ses för jag känner på mig att det kommer bli grymma pass ikväll!

Pe

Kommentarer
Monica säjer:

Go Pe! Den där brytningen upp på händer från pik-sittande, måste jag säga att jag aldrig klarade ens under mina glada gymnastikträningsdagar. Tveksamt om storebror fixar det!?!?

2010-05-20 @ 20:13:27
Pe säjer:

Haha ja vi får se om han klarar det! Men som sagt jag måste öva mera. Vill orka komma upp lite kontrollerat. Nu måste jag få till lite sving för att klara det. Och vissa gånger måste ja ta hjälp av tårna... :) Det är visst bra att öva på att bryta upp sig från en kant, viskade en lite fågel :) (kan ha varit nattis)

2010-05-20 @ 20:55:19
emil säjer:

Nu har man nåt att träna på när man väntar på grillen under semestern :) Den börjar på måndag, sen ska jag göra så där på en hand! :)

2010-05-21 @ 03:00:06

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback