kör man så kör man....

23 Okt, 2010 - 00:42 ☆ glada dagar
Hej vänner. Jag borde kanske ha startat lite lugnare med träningen. Ja med tanke på min förkylning...

Onsdag blev det box - kunde inte hålla mig från att vara med lite själv. Men försökte ta det lugnt. Gaah det är ju så svårt bara när man har längtat efter att få gå lös i slag o sparkar.

Blev även Zumba- Passet var fullt. Glada deltagare. Jag o Anna var Taggade instruktörer. Så kul.

Torsdag var det dags för Bliss- vilket iof inte är så ansträngande fysiskt.

Sen blev det Spinn + Maq- Av bara farten körde jag på samma vikter som jag gjort tidigare. Var betydligt jobbigare nu. Tog det lite lugnt på spinningcykeln men är svårt att peppa deltagare om man själv bara fiskör...

Avslutade torsdag med Bodycombat- Sofia hade passet och jag vara bara så sugen på att vara med. har längtat efter combat typ varje dag. dessutom tänkte jag att jag kan ta de lugnt o lixom få igenom passet till tisdag när det är ja som har det. Men ta de lugnt på combat är typ svårare än att hålla andan.... haha

Idag fredag blev det spinning + styrka- kl 6.30 satt jag och instruerade på spinning cykeln. 28 morgonpigga deltagare. Grym start på dagen!

Kanske lite väl tuff start efter en rejäl förkylning. Men jag säger som brorsan "kör man så kör man. Och om jag säger att man kör så kör man" Visserligen brukar det gälla att dricka sprit när han säger det men anyway.. :)

Godnatt världen!


Kommentarer
Anonym säjer:

Skulle aldrig orka med allt det där. :P

2010-10-26 @ 02:19:19
Blogg/Hemsida: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback