min längtan! och mat med fredagssting!

08 Okt, 2010 - 20:54 ☆ glada dagar


Nej det blev inget jobb ikväll/natt. Jag måste faktiskt inse att jag inte är fullt frisk. Snoret är grönt och halsen känns lite som ett rivjärn. Inte läge att riva scen med stora starka karlar då. Jösses dem kan ju tro att jag är en vek liten tjej.... hah!

Det blev kyckling till middag med massa kryddor och framförallt massa massa vitlök! Kanske det hjälper? Till det vitkål och kesella. Så jäkla gott!




Annars såhär en fredag i oktober så längtar jag efter vintern och snön! Jag längtar efter skidåkning, snowboard, pulkåkning, skridskor, snöänglar, knarret under skorna...

Och framförallt längtar jag efter vårvintern. Jag längtar som en galning efter att komma in efter dag ute i skidbackarna (i solsken med solbränna eller snöstorm med röda kinder) och det hettar i ansiktet.

Varför måste våren vara så långt bort? Och varför måste jag längta så vansinnigt efter fjällen?

Pe

Kommentarer
Rebecca säjer:

Jo jag vet pissigt! Men jag tänkter så att det kanske inte var meningen att jag skulle jobba för det dära åkeriet! Helgen blir lugn, ikväll blir det renskavsgryta med ris tror jag : Såg mumma ut kyckligen du hade gjort! Hoppas du får en trevlig kväll/helg med!

2010-10-09 @ 14:38:38
Blogg/Hemsida: http://aspegrenrebecca.blogg.se/

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback