Talk to the ass för jag ska kolla in i spegeln

08 Sep, 2010 - 22:23 ☆ glada dagar
Godkväll kompisar! Jag hoppas att alla har haft en lika bra kväll som jag?

Deltagarna pustade och flåsade på Boxen- vilket jag tar som något positivt! hihi. Dem såg nöjda ut. Och när deltagarna är nöjda är jag nöjd. Eller jag blir mer än nöjd! Jag blir lycklig. För det är därför jag är där, för deltagarnas skull! :)

En övning som är effektiv och ger ordentligt med flås som jag körde idag är följande:

1) Jobbar i trio alltså 3 o 3
2) En person står i mitten med handskar
3) En person står bakom med stor mitz
4) En person står framför med små mitzar

Sen är det bara att ösa på. Personen i mitten slår 4 raka slag på dem små mitzarna för att sedan göra en back kick med höger ben mot den stora mitzen! Sen fortsätter man så i 1 min.

Övninger gick sedan över till övning 2

Samma person i mitten fortsätter med 2 krokar på dem små mitzarna och vänder sig medan mot den stora mitzen och drar av två stycken kickar fram. (front kick). Jobbar 1 min.





Direkt efter boxpasset var det då dags för Dansaerobic passet.
Egentligen vill jag kalla det danspass endast. Men det är en annan sak :)

Deltagarna såg stundvis ut som frågetecken med byte av riktningar, snurrar, armar, hopp och hit och dit. Men det löste sig. Och jag måste säga att dem var så otroligt grymma!! :)

Det är alltid lite svårt med nytt material och ibland är det svårt för deltagarna när vi instruktörer oftast leder spegelvänt. Att man som instruktör sedan ibland kan vända och köra samma håll som deltagarna kan bli förvirrat. "är hon med oss eller mot oss" lixom... hihi..

Speciellt danspass kan jag tycka är svårt att leda spegelvänt, för deltagarnas skull. Just med riktningsbyte och små steg och grejjer. Så till nästa vecka blir det nog att vända alltihopa och köra mer med deltagarna :) Jag säger bara;

"Talk to the ass, eftersom jag kommer face-a spegeln"

Kommer bli grymt! Jag längtar till nästa veckas danspass, hoppas ni gör det också!! ;)

Imorgon kommer jag skriva om INSPIRATION!
Vart får jag mitt driv och inspiration till träningen ifrån egentligen? Nyfikna? Kika in imorgon.

Puss
Pe

Kommentarer
Anna säjer:

Heej gumman!! Jo jag mår bra, du gör mig dock träningssugen när jag läser din blogg :/ och just nu är jag i 8 månaden = jag når knappt att få på mig strumporna själv utan massa smärta och krångel ;P haha.. Så tror inte dina träningspass är någon höjdare men senare kanske du kan locka(läs tvinga) mig att prova på något pass ;)

Jaaa kom förbi snart och hälsa på, är ju hel ledig nu tills bebis kommer. Annars hör av dig om vi ska ta en promenad eller så, fast gärna i förväg så jag hinner vila kroppen innan(jag kör slut på den för de mesta)

Miss you!! Det är typ en evighet sedan vi sååg :/

Puss

2010-09-09 @ 10:00:44
Blogg/Hemsida: http://jakiya.blogg.se/

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback