Underbara helg

19 Sep, 2010 - 23:58 ☆ glada dagar

Helgen har varit fantastiskt.
Lugn och skön. Känns som jag hann återhämta mig en del efter veckan.
Det bästa var att lillebror kom hit och firade min födelsedag med mig! Tack brorsan du är bäst!! :)

Något annat som var riktigt roligt var igår när jag hade kalas och kusinerna fick hjälpa till att göra tårta. Den blev inte bara fin utan vansinnigt god också!



Idag har varit en bra söndag.
Jag har dansat med mina härliga funkykidz grupper.
Vi har galopperat som hästar, skuttat som kaniner, spökat, busat som Emil, flygit runt som fåglar, gått skogspromenad....




När jag hade jobbat klart kunde jag inte stå emot att vara med på RPM spinning passet och släppet av den nya releasen! Tack till Ullis och Pernilla som fick mig att bli helt slut! :)

Sen har det varit en myskväll med Amanda framför valvakan. Har ätit tårta i 2 dagar nu (o fikat i 3) så ge mig ingen mer sockerkick på länge! Haha man mår rent av dåligt av för mycket socker, känner mig nästan sjuk!




Sen har jag äntligen fått upp en whiteboard tavla på väggen också.
Jag är så virrig och glömmer saker så gillar att ha det framför mig, kunna skriva ner och se allt jag ska göra och behöver ha koll på!

Jag är jättenöjd. Sen är det hemskt trevligt att skriva och rita allt möjligt på den. Jag och lillkusin hade till exempel en matte lektion igår. Haha. Så jag kanske ska börja ha undervisning hemma hos mig i diverse saker.

Vad vill ni lära er av fröken Pe? :)

Nu tar jag kväll och laddar för ny vecka.

Sov gott där ute
Pe


Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback