Kliv uppåt

31 Aug, 2011 - 23:11 ☆ glada dagar
                     

Uppåt. Ett steg i taget. Tills vi når hela vägen. När vi står där uppe kan vi titta ner och stolt säga "jag gjorde det"


För övrigt hade jag ett fantastiskt pass i Luleå på Helex ikväll. Det gav så mycket glädje och energi att få träffa nya deltagare, miljöombyte. Bli lite nervös. Taggad. Jag var så trött efter jobbet när jag och Sofia for dit. Men oj så mycker energi det blev i salen.

Sofia ja! Tack till min fantastiska vän och kollega som följde med! Det kändes tryggt stabilt och jätte bra att ha henne med!! Guld värt. Tack vännen! Det är så mycket roligare att fara två.

Man märker hur hemmablind man blir också på sitt eget gym. Jag älskar step in och mina deltagare jag har på passen. Jag saknar dem när dem inte är där och jag är glad när dem är med. Tryggt känns det.

Därför är det bra med miljöombyte och gästinstruera på andra ställen. Bara en ny sal kan få det att spöka i hjärnan. Man är van att se dem vanliga deltagarna och plötsligt är där massa okända ansikten. Salen ser inte likadan ut. Speglarna är nära eller långt borta.... Jag är ny för dem dem är nya för mig. Jag tänker extra mycket på hur jag instruerar eftersom jag inte vet vilka som är nya och vilka som är bodycombat freaks ;)



                      

Kan bli ungefär som hemma hos mig i "skitrummet" som jag o J kallar det. Rummet där vi numera förvarar flyttkartonger och "skit" någon månad till innan den stora flytten... Lite kaos helt enkelt men på ett bra sätt!


Men Jag behöver det! Ny energi och ny motivation från nya ställen och nya glada svettiga ansikten.

Men som man säger "borta bra men hemma bäst"

Imorgon Bodycombat pass på Step In i Piiiiite. Hä ä som grejjer de! Jag älsk dä!



Kommentarer
Jenny. säjer:

Hm är det så dära erat "skitrum" ser ut.....undra vad jag ska kalla mitt då ?? ;). Såg just videon på 4-klövern från uppvisningen(tävlingen), jag vill åsså ha en rosa kula. =).

2011-09-01 @ 18:00:13
Blogg/Hemsida: http://jcarpediem.blogg.se/

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback