idioter. återigen. ni är alla idioter.

24 Feb, 2011 - 22:42 ☆ glada dagar
Japp jag tog bort idiot inlägget. Men tack vare två underbara tjejer och deras kommentarer så ges här en sammanfattning av inlägget ;) (Tack tjejer för peppen!)


Kändes lite vanskligt sådär eftersom jag kallade människor på mitt jobb för idioter. haha. Jag är en mycket mycket ond människa! ;) Jag talade om idiot i bemärkelse av att:

1) Gymgrossist nördarna och träningsväskor

dem som har köpt en ny träningsbag från gymgrossisten och bara måste visa upp den genom att blockera varenda öppen väg i gymmet. Låt oss gissa vad dem egentligen har i väskan?
Ett trepack tonfisk burkar, kreatin, en klase bananer?    

Dyka ner i en gymnörds väska vore en upplevelse....





2) Äckelpottorna som lägger ut snusar överallt.


Ja jag snusar själv men jag lägger ut dem i papperskorgen och inte under spinningcykeln eller bland vikterna i gymmet. Det är inte fräscht. Det är inte okej. Ni är vidriga. Tänk er om vi lät rökarna kasta fimpar överallt i gymmet. Gör som jag. Tjuvsnusa när ingen ser dig. och använd papperskorgarna!!!




3) Latmaskarna. 

Det finns så många förvirrade? lata? märkliga? en socks användare? på gymmen. Sånna som lämnar en klump löshår (eller sitt eget håravfall) i duschen, så man skriker när man går in där i skräck för man tror det kryper upp lurviga monsterråttor ur avloppen! 

Typerna som är för lata för att kasta tomma schampoo flaskor.
och vad är grejen med att lämna en socke på golvet?? Fryser ni inte om tårna när ni går hem? Och ni som tror att musklerna sväller av en gainomax... ni är helt fel! Och ni som lämnar en tomma gainomax överallt ni är HELT FEL!

Ni är lata och grattis till att ni ens orkar träna!





4) Typerna som inte har lagt märke till att det finns omklädningsrum på gymmen.


Dem tar med sig hela sitt liv upp i gymmet. Breder ut sina tjocka dunjackor och blöta skor och mössor och vantar och gud vet allt dem har, överallt bland alla bord och stolar i gymmet. Där våra medlemmar och kunder ska få plats att sitta. Där det vissa dagar inte går att ta sig fram för alla berg av kläder...

whats up? Har dem en ny dyr vinterjacka dem vill visa upp? Lägg ner för guds skull, din nya svindyra och svinstora fjällräven dunjacka blir aldrig lika fin som min pralin jacka ändå!!





5) Låtssas stekarna

Typerna som lastar på dem tyngsta viktskivorna. Skriker mest. Kollar nöjt i spegeln när dem ser ådrorna i sina nypumpade biceps. Cooooola ner. Lasta av. så ni orkar LÄGGA TILLBAKA GREJERNA där dem ska vara!! Vad hände? Blev ni för trötta för att hänga tillbaka vikterna? Orkar ni inte flytta tillbaka bänken där den stod?







Alla är ni idioter. Men jag hjärta idioter. Ibland. För trots allt är träning och tränade människor det häftigaste jag vet. Ni är fantastiska som är på gymmet. Men tänk om ni kunde vara lite mer fantastiska i erat sätt att vara också.

Bara ägna en tanke åt att det är andra människor på gymmet också, och allt kretsar inte kring dig och dina pumpande ådror, eller ditt långa löshår och sockar med hål för stortån...

Och vad är grejen med att se så sur ut??? Okej okej okej att ni är koncentrerade när ni tränar. Men ibland tänker jag att träningen måste bli extra tung när ni har så sura miner hela tiden.

SMIIIILE och ni ska se så lätt skivstången känns ;) mohahaha.

Och Nej jag klagar inte på mitt jobb eller mina deltagare eller våra medlemmar. Jag klagar på typerna som finns på alla gym. Typerna som finns på många ställen. Typer som "vi utmärkta och perfekta och felfria" människor stör oss på.

Puss puss idiotpuss

Förresten. Efter 9 månader som singel är jag dödligt förälskad igen!! Mer om det i nästa inlägg;)

Pe





Kommentarer
Petra säjer:

BRA! Du är bra. Idioterna är idioter. :)



2011-02-26 @ 20:08:48
Blogg/Hemsida: http://pejtras.blogg.se/

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback