morgonträning och hotellfrukost.....

26 Jan, 2011 - 18:04 ☆ glada dagar
..... hade det kunnat bli idag. Så var tanken. Jag hade planerat en kanon morgon. Jag och korpen skulle ta en morgonpromenad och sen skulle jag bjuda på hotellfrukost!

....... det blev istället så att jag var ofantligt trött. Med ofantligt trött menar jag att jag sov bort hela morgonen.
Så frukosten blev istället en lunch. Inte på hotell. Och det var inte ens jag som bjöd... haha....




Men ni hör ju upplägget hur bra det hade kunnat bli!! Stiga upp och se ljuset. Ta en promenad eller ett träningspass för att sedan skutta in på närmaste hotell och njuta av frukost. Snacka om vardagslyx!

Men min enda sovmorgon i veckan var jag värd att sova... sova sova tills jag vaknar! :)

Hur skulle en riktigt bra morgon se ut för er? Sova länge? Träna? Frukost? Man ska ha bra mornar, det startar ju lixom upp hela dagen och är man glad redan när man vaknar flyter som dagen på ett bra sätt :)



Jag stört gillar verkligen mina onsdagar.

Då är jag ledig hela förmiddagen och kan känna lugnet.... eller egentligen inte för det är många måsten jag borde göra men... äsch det kommer ju en onsdag nästa vecka också!

Något annat jag stört gillar är korpen! Han är för bra för att vara sann. Vi har varit och kollat in lite jackor. Täckbyxor (som jag inte vet hur jag för allt i världen ska kunna stå emot att köpa!). Gått igenom mina träningspärmar och fixat ihop ett boxpass till K. Ofantligt roligt att ha någon i sin tillvaro som är lik en själv! (gillar skor, klockor, mössor och träning! va? vad mer kan man begära?;))



Nu drar jag till mitt andra hem. Dansa lite. Boxas lite. Gymma lite. Skratta lite.
Happy day!!

pe







Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback