när den onda cirkeln sluts

26 Maj, 2011 - 22:26 ☆ glada dagar

Runt går det i cirkeln. Det hör lixom ihop. Cirkelhelvete jag hatar dig! (ursäkta mitt dåliga språk)

Följande händer:

Onsdagkväll :Ont i ryggen. Låsning eller något annat. Ont ont ont. Trött trött trött. Zumbapass och crossfit som kändes bra. Slut efteråt. Räkningar för miljoner. Ångest för allt och inget. Orkeslös. Trött trött trött. Ringer mamma och gråter som ett barn.

"Jag ska sälja bilen, säga upp lägenheten, sälja allt jag har och flytta hem till er mamma! Får jag det?"

Haha tror inte mina föräldrar skulle vilja att jag flyttar hem till dem igen. Gjorde det i somras en period och det var jätte kul i ungefär en vecka :)

Torsdagmorgon: Trött. Sov dåligt för den dumma onsdagkvällen.Ont i ryggen. Stressigt.

Åt för lite frukost. Hade min sista danslektion med mina elever. (kommer sakna tjejerna, dem är fantastiska!) Hungrig när jag for hem. Skulle köpa snus råkade köpa godis. Brukar inte vara sugen på godis så ofta, men när jag är trött och hungrig kommer chokladsuget.

Åt tills jag mådde dåligt. Åt äggröra till lunch som jag hade tänkt äta till frukost men inte hann med.
Stressa på jobbet. Trött. Hängig. Eftermiddagsfika. Åt en kaka. Nej just det två var det. Fan för trötthet och hunger det får mig att äta skit.

Kommer hem från jobbet. Hungrig igen (dagens ord). Åt en macka med mycket smör för plötsligt gillade jag smör. (say what?) Åt en till. Drack en pepsi max och triggade igång sötsuget. Åt upp godisarna som var kvar. Tänkte laga middag men var för trött.

La mig och vila 20 min. Nej det blev 1 timme. Fan. Hann inte på body pumpen som jag hade tänkt. Var trött. Nyvaken och hungrig. Behövde snabbt mat. Stekte en hamburgare. Med mycket olja. Plötsligt tyckte jag om mycket olja. Say what? Struntade i sallad för det var för jobbigt. Åt den bara i bröd.

Satte mig i soffan. Dog. Matt av allt socker och dåligt matintag under dagen. Tanken på träning kändes miljoner mil bort. Helst ville jag bara sitta där och stirra in i tvn. Plötsligt tyckte jag jättemycket om att sitta still och kolla på tv. Va?? say what?

Sen kom solen och spred ljus och glädje. Ja för man kan nog kalla J för sol. Hans hår är ljust och han skiner. Så det är lätt att ta fel... 

Han fick med mig ut på en promenad och plötsligt fick jag tillbaka min energi. Tack världens bästa! 

Men nu är jag hungrig igen eftersom jag åt för lite middag. Suck. Jag är sämst.


Så går det och så lätt sluts den jävla cirkeln. Sover man dåligt ja då blir man trött och orkeslös. Är du trött och äter dåligt så får du sötsug. När du äter godis mår du lätt illa och vill inte äta så mkt mat. Men då blir du hungrig fort igen istället. Du vill inte träna för du har ingen ork. Och sådär håller det på... 

Sa jag att jag är trött nu igen?

Imorgon ska jag planera min dag betydligt bättre. Fredag och jag ska vara pigg och mätt hela dagen! tjollahej!


Godkväll
Pe 


Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback