Om jag dör ikväll vill jag bara säga att du är det bästa som har hänt mig!

03 Maj, 2011 - 18:29 ☆ glada dagar
Jaha... Det blev en promenad igår kväll också. Lite uppladdning inför kvällens "äsch jag är inte sjuk utan orkar visst med att träna" Body combat pass!

Jag var faktiskt snäll mot mig själv och bad Sofia om att vara med på passet och beredd att rycka in om jag tappar rösten eller något annat kaosartat.... Men Sofia ska ligga under nålen och pryda sin arm med vacker konst. och jo jag kan ju ställa in passet.....

Men man hamnar lixom i det här dilemmat Ställa in eller inte ställa in. Oftast ställer man inte in. Det är skit tråkigt med pass som ställs in eller ersätts med något helt annat. Så jag dunkar mig själv i ryggen och intalar mig att det kommer gå Galant ikväll! :)




Jag funderar dock på att ta med mig min pall och sitta ner och instruera.... Eller kunna sätta mig och titta på om mina lungor sprängs....



Planka på pall kanske kan vara något?

Nej men det är inte så allvarligt som det kan låta, så ni behöver inte vara rädd att jag ska dö eller är dödssjuk eller att det sitter ett vidrigt bacillmonster på min axel.

Alltså nej nej.... Jag är lite snorig, men förutom att snor är äckligt så är det inget farligt.

Har inte ont i halsen. Men det kommer lite hosta då och då. Ont i halsen = inte bra. Inte ont i halsen = mera bra.


Får instruera smart idag helt enkelt! :) Men jösses kors så svårt det kommer bli att ta det lite lugnt, så mycket som jag har längtat efter att både träna och instruera. Övertaggad Pe = inte helt okej just idag.

Känner mig stelopererad efter mina ofantligt många vilodagar. Tjollahopp tjollahej ikväll blire galej!

Pe

Kommentarer

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback