Fettnojja

16 Dec, 2012 - 01:25 ☆ glada dagar
Hej hej där ute i världen!
 
Här sitter jag och mår förträffligt bra en lördagnatt. Har testat alla kläder i garderoben och rensat. För litet för stort för gammalt för fult. Olika högar. Har en förmåga att göra sånt där på nätterna istället för att sova.
 
Jag insåg att jag inte har vägt mig sedan vågen visade 58 kg. Detta var ungefär ett år sedan. Eller mer. Svårt att minnas. Jag kan ha gått ner eller upp eller så står jag kvar på samma. Det är faktiskt inte så viktigt.
Hatar vågar. Värdelösa ting.
 
Däremot känner jag mig större. Och mindre på samma gång. Kläderna sitter annorlunda än dem gjort för ett halvår sedan. Men kan inte riktigt säga vad det är. Alla linnen ser plötsligt korviga ut över magen och ryggen. Men dem är stora över bröstet. Alltså har jag fått små bröst och större kärlekshandtag.... Japp så är det med det.
 
Jag har lagt på mig betydligt mer av både fett och muskler. Känner att jag har en tung kropp att dra upp i chinsräcket samtidigt som jag orkar betydligt mer nu än tidigare. Jag äter allt och alltid. Och jobbar på att bli starkare i gymmet. Det har funkat bra. Jag är starkare. "Men fetare".
 
Jag känner mig inte längre hård i kroppen som jag gjorde tidigare när jag tränade mer cardio, mer boxning, åt mindre, tänkte alltid på vad jag åt.... Nu är magen mjuk och jag kan lixom få tag i fettvalkar på ryggen. haha det är ju underbart. Eller läskigt.
 
Nej jag är inte tjock men jag utgår bara ifrån mig själv och min egen känsla. Jag jämför inte med någon annan än mig själv. Jag känner hur min kropp har förvandlats. Min kropp. Bryr mig inte om någon annans kropp.
Jag har alltid haft lite fettnojja. Aldrig tyckt om att känna mig pluffsig och mjuk. Alltid velat ha en hård kropp eftersom det har kännts så mycket bättre.
 
Nu är det rätt skönt att jag inte hetsar upp mig såååå mycket på det mjuka och dem kilona jag har gått upp. Jag fokuserar på att bli starkare i träningen. Längre fram ska jag fokusera på att tappa mer vikt.
 
Eventuellt lägga in mer cardiopass under veckorna för att inte få en chock av att jag väger 70 kg nästa gång jag ställer mig på en våg igen.
Men det känns skönt att jobba på styrkan i gymmet. Nästa ryggpass ska jag fan klara 13 chins!!
 
Ni vet tappa fett kan ju alla göra, men bygga muskler och styrka kräver mycket jobb!
Bara jobba aldrig vila.
 
Lycka till med träningen där ute!
 
Fröken säger godnatt
 
 
 
 

Kommentarer
Marica säjer:

Du är ju grym! Sjukt snygg kropp. Jag väger 65 på 168cm. Aldrig varit sä här tung eller sä här mjuk (bortsett från graviditeten med 70pannor) ska bli spännande att skala bort och se vad som hänt under

Svar: Jag väger (eller ja vägde sist nu säkert ännu mer..hihi) 58 kg och är bara 158cm lång. Så det är en rätt tung tjejkropp sett till min längd :) Men jag håller med, det ska bli spännande att se vad som finns under. Är det Body fitness du satsar på?? :)
Petra Lindmark

2012-12-16 @ 08:57:26
Blogg/Hemsida: http://teamprospects.se/marica-nilsson

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback