Känna lycka

08 Nov, 2012 - 22:17 ☆ glada dagar

För mig är träningen viktig. Där hämtar jag energi. Av träningen får jag lyckorus.

Jag kan nå uppsatta mål och känna mig nöjd över mig själv. Träningen gör mig till en gladare och friskare människa.
Men det är viktigt att mitt liv runt omkring ger mig lycka också.

Idag är ett exempel på en lycklig dag.

Jag träffar min älskade på lunchen. Han har gjort pizza. Jag är inte bara lycklig för att han lagar mat, jag är lycklig för att vi är glada att se varandra. Jag är lycklig över att han pussar mig innan han far på jobbet. Jag är lycklig för att det är vi.

Mamma bjuder på middag efter jobbet. Jag är inte bara glad över att hon har gjort renskav och potatismos. Jag är glad över att få vara hos mina föräldrar. Jag är glad att vi kan äta middag tillsammans. Att vi ses ofta.

På kvällen kommer svärmor och Stefan på besök. Jag blir glad eftersom jag tycker om dem så mycket. Jag är glad över att dem har kommit in i mitt liv. Jag är lycklig över att ha kommit in i en fantastisk familj.

Senare kommer farmor och farfar på besök. Jag blir glad eftersom jag älskar dem så högt. Jag är så lycklig att få sitta och prata med dem en hel kväll. Det gör mig så glad att jag har dem i mitt liv och i mitt hjärta. Dem är så underbara.

Idag har jag inte tränat. Idag har jag tankat med energi från mitt liv utanför träningen för att orka träna imorgon. Det känns så bra. Det är så viktigt att få lycka från alla håll! Det är så viktigt att känna lycka en helt vanlig torsdag.

Vissa dagar känner jag bara ett extra lyckorus över att få leva! Vissa dagar känns det bara så bra. Och det är människorna i min närhet som bidrar till det. Det är svin bra.

Ja det var allt. Det var det jag ville.
God natt


Kommentarer
Ida Snellman säjer:

Underbart inlägg! Trevlig helg:)

2012-11-09 @ 23:38:18

Kommentera:



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar:


Trackback